Düşüncesiz insanlar ....

Yeni bir arkadaş ortamı edinin çocuk mevzusundan benzetmeyin düşünmüyorum diyin geçin .

Hatırladım seni arkadaşım. Bana da bir arkadaşım aynı şeyi söyledi. Yani şu duruma bak yaaaa

Sizinde etrafınızda benim ki gibi düşüncesiz insanlar çokmuş. Bazen diyorum o kişileri hayatımdan çıkarayım diye ama o kişiler takın akraba olunca yapamıyorsun.

Bende 4 yıl bekledim sürekli soruyorlardı. Ve ben o kadar üzülüyordum ki.

Bir de bazı insanlar var duyduğum laflari4 söyleyeyim,

Ben evlenseydim çoktan olurdu !

Bizim bu şehirde doğurgan herkes sizin orda sıkıntı mi var!

Falan kişinin de olmadı falan filan...

Bir gün hiç unutmuyorum kizlar doktora gittim benden önceki bayan bebeğini aldırmak istediğini söylüyordu doktora nasıl ağladım hıçkıra hıçkıra hani ben çok istiyorum o istemiyor ya çok zoruma gitti. Tabi ne yasanildi orayı bilemeyiz.

Kızlar çok şükür Rabbim e
vakti zamanı varmış demekki bir oğlum oldu hemde hiç beklemediğimiz kafamizdan attığımız ay hamile kaldığımı öğrendim.

Umidinizi kesmeyin . Her şeyin bir zamanı var . Ve kimseyi kafaya takmayin. Siz el alem için değil kendiniz için doguracaksiniz.

Çocuk soran insanlardan bunaldığım için söyledim. Tüp bebek yaptık tutmadı dedim artık yakamı bıraksınlar da sormasınlar diye
Çocuk soran insanlara tüp bebek yaptık tutmadı derseniz çeneleri kapanmaz daha çok açılır ama. Henüz dusunmuyoruz deyip gececektiniz.

Sizinde etrafınızda benim ki gibi düşüncesiz insanlar çokmuş. Bazen diyorum o kişileri hayatımdan çıkarayım diye ama o kişiler takın akraba olunca yapamıyorsun.
Benim yakın cevremde yok böyle insanlar
Sağdan soldan tanıdık insanlar
Bir yere gidince karsılastıgım vs
Akrabalarım ya da yakınlarım acmazlar konusunu:)
Bir kere annemin komsuları sordu
Bi cocuk yapamadın hala diye
Ben cocuk sevmiyorım birdaha da sormayın dedim:)
Suclu ben oldum
Hala anneme beni sikayet ederlermiş
Amma fevri kızın var bizi azarladı diye
Kendileri düşünmeden konusunca iyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…