- 10 Ekim 2014
- 33.348
- 150.521
- 798
İnsanları kendi istediğiniz gibi şekillendiremezsiniz. Saçma beklentiler ve bu beklentilerde haklı olduğunuzu düşünmeniz cidden hayret doğrusu.
Koca insansınız yani hala beslenmenizi biri düşünsün istiyorsunuz.
Ayrıca sandığınız gibi bütün kaynanalar verici değil. Benim kv dünyanın en verici olmayan kaynanası olabilir.
Evimde bir iğnesi yoktur.
Bizi kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamiş oluyor genelde, zeytini ve peyniri masaya koyuyor tabi.
Yoldan aç gelip bi de kahvaltiyi eşim hazirliyor menemen vs yapıyor.
Bana uyuz olmasının da bunlarda payı olabilir tabi. Neyse davranışlarını size göre ayarlamak zorunda değil, insanlari neden rahat bırakmıyorsunuz anlamıyorum. Gelin rahat bıraksa kaynana bırakmaz, kaynana bıraksa gelin rahat bırakmıyor.
Koca insansınız yani hala beslenmenizi biri düşünsün istiyorsunuz.
Ayrıca sandığınız gibi bütün kaynanalar verici değil. Benim kv dünyanın en verici olmayan kaynanası olabilir.
Bizi kahvaltıya çağırıp kahvaltı hazırlamamiş oluyor genelde, zeytini ve peyniri masaya koyuyor tabi.
Yoldan aç gelip bi de kahvaltiyi eşim hazirliyor menemen vs yapıyor.
Bana uyuz olmasının da bunlarda payı olabilir tabi. Neyse davranışlarını size göre ayarlamak zorunda değil, insanlari neden rahat bırakmıyorsunuz anlamıyorum. Gelin rahat bıraksa kaynana bırakmaz, kaynana bıraksa gelin rahat bırakmıyor.