düşüncesız kaynana

Sakın gitme, senin canından kıymetli değil hiç bir şey ve hiç kimse, rahatsız olmasan bile gitme hastalık söz konusu olmadığı sürece. Yarın sabahtan ararsın gelemiyorum ben kusura bakma rahatsızım biliyorsun dersiniz. Çok geçmiş olsun
tesekkür ederdimederdim

merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
Yapma sende, mecbur değilsin. Temizlikci tutsunlar.

ben işe başladım kusura bakma o yüzden gelemeceyeğim de
evin altını üstüne getir kendi işini yap

stres de yapmamış olursun

evet yapıyorum yapmayınca çok sorun çıkıyor ama bu defa hastayım dusuncesızlığı çok kızdırdı benı
Cok yasli olur kayinvalideniz eli ayagi tutmaz anlarim. Yada bahar temizligi yapar yardima ihtiyaci olur. Ama o evi temizlemek sizin goreviniz degil ki. Bi aylikci tutsun esiniz madem.

merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.

Nasıl yani? Nasıl hastayım diyemedim??
Baştan tepkinizi gösterip, susmak yerine açık olmazsanız daha beter konularınızı okuruz..

Hazır fırsat varken kv kendi dile getiriyorken açık olup, hasta olduğunuzu kendi evinizi bile temizlemekte zorlandığınızı söyleyin.

Ayrıca maşallah kv ler ne güzel alıştırılmış..

O kadar doktora gitmissin niye dinlen kendini yorma, tansiyonun şöyle şu böyle diye ustune de katarak anlatmiyorsun da gidip kendini kullandiriyorsun. Siz kullandirdiktan sonra, sizi kullanan çok olur. Herkes kendini korumayi ogrensin artik

sakın sakın ne eşinize ne ailesine ezdirmeyin kendinizi
yapmayın ve kimseye de onun teklifini edecek cesareti vermeyin
en iyi koca dediğin bile karısını ailesine karşı el gibi görür
o yüzden eşim için huzurum için allah rızası için yapayım demeyin
örnek ben nelere sustum neler yaptım eşim dahil kimsenin gözünde değeri olmadı
ben el oldum ona sahip çıkmayan ailesi can oldu

söyleyın doktorun söyledıklerını kv o anlamıyorsa sız anlatıp gıtmeyın

Back
X