düşüncesız kaynana

Bizim bilmediğimiz sözleşme falan mı var bazi çiftlerin arasında evlenince erkek ailesinin evini her koşulda ve şartta temizlemekle ilgili.
'Anne hastayım ne temizliğinden bahsediyorsun sen?' bitti bu kadar. Kocana da 'annenin evini annen kullanıyor temizlemesi de ona düşer' bu kadar.

İnadına söylemiş gibi sanki, doktora gidiyorsunuz bayılmadan dolayı kadın temizlik diyor resmen kötü niyet, gitmeyin evde hastayım diye yatın

allah için yap boşver hep aynı sorunları yaşıyoruz ellleri ayakları tutuyo ama adımz gelin ya mecburuz yapmaya

Ne münasebet. Kim öğretiyor bunları? Kimse mecbur değil buna.
4 yıllık evliyim 1 kere bile temizlik için gitmedim. Çağırsa da gitmem 'anne ben evimi zor temizliyorum yardımcı tutarız' derim.
Ben eşimle evliyim annesinin yardımcısı değil.

allah için yap boşver hep aynı sorunları yaşıyoruz ellleri ayakları tutuyo ama adımz gelin ya mecburuz yapmaya

ne münasebet mecbursunuz arkadaşım? sizi hizmetçi diye mi aldılar? almak bile çirkin bir kelime de hadi neyse. kendinizi ezdirmeyin. herkes kendi evinin sorumluluğunu kendi alsın. yardım etmez başka hizmet görmek başka.

merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.

yapma tabi ki. bir kere yaparsan sonu gelmez. ama kavga ama dövüş ama kapris sen de ver karşılığını kötü gelin ol ama kullanılan gelin olma. üç konuşurlar dördüncüde susarlar.

Sana bir akıl git temizliğe başladın ya 5 dakka sonra bayıl o zaman görsün kaynananda kocanda şimdi gitmesen anladigim kadariyla laf edicekler bayıl sonra de kocana al annenin işi yüzünden oldu sende savunmadin beni gönderdin de daha cagıramaz seni temizliğe

Allah rızası için ihtiyacı olmayan kayınvalidenin evini temizleyeceğinize gidin muhtaç birinin evini temizleyin bari de gerçekten işe yarasın, rıza alın. M MIRA_NUR

Konu sahibi siz hastayken bile bunu ileri sürerek kayınvalideyi geri çeviremediyseniz, geçmiş olsun bundan sonra hiç reddedemezsiniz. Ömür boyu temizlersiniz o evi bu gidişle.

merhaba kızlar..çok sinirliyim benım rahatsızlığım var arada bir bayılıyorum bugun hastaneye gıttım neden oldugunu öğrenmek için kaynanam benı aradı nasılsın doktor ne dedi vs. sonra demez mi yarın gel mutfağım temizleyelim dıger gunde diğer odaları yapalım hıc bısey dıyemedım doktor stresten ve yorgunluktan uzak durmam gerektıgını soyledı esıme söylüyorum gıt ne var diyor kaynanama ben hastayım sen neyın derdındesın demek istedim ama diyemedim gitmeyınce çok sorun olmuyor eşimde yanımda olmuyor normalde bana karşı iyi ama söz konusu ailesi olunca gözü bişeyi görmüyor yazıp rahatlamak istedim çünkü çok sinirlendim insanda hiç mi düşünce olmaz kaynanam kendi işini kendi görebilecek durumda kızı da gelip yardım etmiyor ne yapmalıyım sizce.
Tabi ki sağlığını düşün ve gitme biliyorsun rahatsızım doktor dinlenmen gerekiyor dedi deyin kendi yapsın işini

Back
X