sperm sayısı azlı hareketsizligi olsa belkı bı umut derim ama genetık azosperm (0 sperm) de böyle seyle etkılamıyor doktorlar ılac bıle yazmıyorlar 3yıldır teseden baska şansımız yok amalıyatla bulunursa sperm dırek tup bebege baslıycaz insallah[/QUOTE
canım özür dilerim gereksiz bir tavsiye olmuş benim ki. Allah yardımcınız olsun inş. tüm içtenliğimle Allahın en güzelinden en sağlıklısından bir tane de size nasip etsin inş. ha olmassa da dünyanın sonu değil inan Allahım sağlık mutluluk huzur versin.
sperm sayısı azlı hareketsizligi olsa belkı bı umut derim ama genetık azosperm (0 sperm) de böyle seyle etkılamıyor doktorlar ılac bıle yazmıyorlar 3yıldır teseden baska şansımız yok amalıyatla bulunursa sperm dırek tup bebege baslıycaz insallah[/QUOTE
canım özür dilerim gereksiz bir tavsiye olmuş benim ki. Allah yardımcınız olsun inş. tüm içtenliğimle Allahın en güzelinden en sağlıklısından bir tane de size nasip etsin inş. ha olmassa da dünyanın sonu değil inan Allahım sağlık mutluluk huzur versin.
ne özürü canım iyi dileklerinle söyledin faydası olur dıye cok saol rabbim herkese versin meryem anamıza müjdeledi gıbı zamansız vakıtsız bi evlat müjdelesın kucamızı boş bırakmasın o kadar cok bekleyen var kı rabbim aratmasın
ne özürü canım iyi dileklerinle söyledin faydası olur dıye cok saol rabbim herkese versin meryem anamıza müjdeledi gıbı zamansız vakıtsız bi evlat müjdelesın kucamızı boş bırakmasın o kadar cok bekleyen var kı rabbim aratmasın
amin canım amin çok zor. anlayabiliyorum. ve şunu da söyleyeyim biz hemen hemen 1 yıl uğraştık eşimle ne kavgalar ne kıyametler..neyse bu kadar uğraştığımız için belki daha bir sahipleniyorsun çocuğunu.daha bir kıymetini biliyorsun ki sorma.ben daha önce bebekleri hiç sewmezdim 3 yıl kadarda bebEk sahibi olmayı düşünmemiştik şu an ne kadar değiştiğime kendim bile inanamıyorum. bu arada rabbim bir an önce inş. sana da nasip eder. fetih süresi tavsiye etmişti bana bir arkadaşım. bu durumda Allaha sığınmaktan Allahtan istemekten başka çare yok. Allah yar ve yardımcın olsun tatlım.
amin canım amin çok zor. anlayabiliyorum. ve şunu da söyleyeyim biz hemen hemen 1 yıl uğraştık eşimle ne kavgalar ne kıyametler..neyse bu kadar uğraştığımız için belki daha bir sahipleniyorsun çocuğunu.daha bir kıymetini biliyorsun ki sorma.ben daha önce bebekleri hiç sewmezdim 3 yıl kadarda bebEk sahibi olmayı düşünmemiştik şu an ne kadar değiştiğime kendim bile inanamıyorum. bu arada rabbim bir an önce inş. sana da nasip eder. fetih süresi tavsiye etmişti bana bir arkadaşım. bu durumda Allaha sığınmaktan Allahtan istemekten başka çare yok. Allah yar ve yardımcın olsun tatlım.
allahımdan ıstıyorum tek duam hayırlı saglıklı bı evlat ılk ogrendımızde bosanma derecesıne gledık zor gunler atlattık ne yalan soyleyım cocukları hıc sevmem ama benım parcam oldugunda farklı olcak bılıyorum sevdım adamdan bi parca rabbım hayırlısını nasıp etsın ben beklemeye ragzıyım zor her gun 1 yıl gıbı gacıyor bazen karnıma dokunup keske dıyorum burda atan bır kalp olsa hamıle olanlara bakamıyorum nasıl bı duygudur kım bılır belkı hıc yasıyamıycam ama bunu dusunmuyorum ıcımden bı ses hep bı oglun olcak dıyor kız cocuklarını daha cok sevmeme ragmen umudum bıtmycek...
beklemeyen yasayamıyan anlamıyor tabi ne kadar sanslı olduklarının farkında deiller azosperm mı demek hıc sperm olmaması demek yanı 0 sperm üretimi yok keske kalitesi düşük olsa tup bebek yaptırıdık 1 tane bile olsa ama yoktese yanı amalıyatla testislerinde bulmaya calısacaklar bulunursa tup bebege baslıycaz inşallah
allahımdan ıstıyorum tek duam hayırlı saglıklı bı evlat ılk ogrendımızde bosanma derecesıne gledık zor gunler atlattık ne yalan soyleyım cocukları hıc sevmem ama benım parcam oldugunda farklı olcak bılıyorum sevdım adamdan bi parca rabbım hayırlısını nasıp etsın ben beklemeye ragzıyım zor her gun 1 yıl gıbı gacıyor bazen karnıma dokunup keske dıyorum burda atan bır kalp olsa hamıle olanlara bakamıyorum nasıl bı duygudur kım bılır belkı hıc yasıyamıycam ama bunu dusunmuyorum ıcımden bı ses hep bı oglun olcak dıyor kız cocuklarını daha cok sevmeme ragmen umudum bıtmycek...
kıyamam sana ya canım benim amin inş amin inş ahh zor rabbim her şeyi gönlüne göre wersin
kıyamam sana ya canım benim amin inş amin inş ahh zor rabbim her şeyi gönlüne göre wersin
amin canım rabbim herkesın gönlüne göre versin
Rabbım çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah, en büyük ilaç dua.
Dilinizden dua yüreğinizden iman eksik olmasın, Allah'ım tez zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.
amin rabbim bekleyen herkese mujdelesin..
merhaba arkadaslar biz 3 yıllık evliyiz eşimle va azosperm cocugumuz olmuyor doktorlar bile ugrasmayın diyor ama pet etmek yok eşimin bi erkadası var esi yenı hamıle 3 aylık falan esimle cok samımıler gider geliriz ama ben artık gitmek istemiyorum bizim cocugumuzun olmadıgı bılıyor ama daha dogmamıs cocugu bızım yanımızda seviyor oglum oglum dıyor baba oluyorum falan esım caktırmıyor ama ben gözlerinden anlıyorum keşke elimden bişey gelse bizden sonra evlenen herkesın cocgu oldu.... bizim daha evlenmeden bi hayalimiz vardı cocugumuz adını cınar koycaktık ama olmadı esın arkadsı sadıcı bizden snra evlendı oglu oldu adı cınar bi kere bile gıdemedım görmeye gücüm yok ya onlar cınar diye seslenırken tutamazsam göz yaslarımışimdi bu arkadasıda erkek olursa cınar koyacagım dıyor şımdıden cınar dıye sevıyor bu kadar düşüncesiz olablılır bı ınsan bılıyor yıllardır evlet hasreti cektımızı hatta söyledım cınar koyarsanız bız gelmeyız falan dıye biz yokken ıstedıgı yap nasıl arkadas bu anlamıyorum havamı atıyor acaba bizi bizim gıbı olmayan anlamaz (
Durumunuza çok üzüldüm hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuz umarım kısa zamanda. Eşinizin arkadaşının sizin yanınızda dikkatli davranması gerekirdi burası bir gerçek ama sizin düşündüğünüz ismi kimsenin koymamasını beklememelisiniz bence. Hele koymayın o ismi yoksa gelmeyiz demeniz daha da bir garip geldi bana kusura bakmayın :26: Çok hassas olduğunuz için her şeyi kendi durumunuza bağlıyor olabilirsiniz belki de evlat sahibi olmadan önce bu durumu aşmanız gerekiyordur? Bırakın insanlar nasıl davranıyorlarsa davransınlar. Yanlarında kendinizi iyi hissetmediğiniz insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz. Zaten arkadaş dediğin insanın yanında moralin düzelmeyecek de nerede düzelecek? Canınızı sıkmayın düşüncesiz insanların kendi hayatlarında bir sorunu vardır mutlaka. Bu durumu kapatmak için genelde başkalarının acılarını ortaya çıkarırlar ki kendilerininki görünmesin.
bugünn birbirimize yazarak geçti neler yapıyorsun nasılsın hayat nasıl gidiyor?
ciddi ciddi demedık tabi isminin koyarsanız gelmeyiz falan dıye gülerek söyledık cıddıyede alınmadı zaten tabiki herkes ıstedıgı ısmı koyabılır ama tesaduf kı ıkı sıde cocuklarna aynı ısmı dusunmusler allah saglık uzun omur versın benım derdım mutlulukları degıl bunu gözumuze sokmalrı bız 3 yıldır beklıyoruz yapmadımız sey kalmadı doktorlar bıle bosuna ugrasmayın dıyor bunları bılıyorlar cok kotu gıden evlılıklerı bu bebek sayesınde duzeldı kötü nıyetlı olmayabılır ama biz gelıncemı bebgı gelıyo aklına anlamıyorum bugun oglum nasıl oy babası kurban olsun erkek adamın erkek cocugu olur bı dogsun koynumda buyutcem verende allah alanda kımseyı kıskandımdan rabbım ne guzel bekletmeden verdi ısteyen herkese nasıp etsın ama ınsan bıraz olsun dusunur
Kesinlikle bu tavırlarına alınmakta haklısınız. Ben olsam ben de alınırdım. Ama sonra da salla gitsin derdim, belki yine bir araya gelir güler eğlenirdim ama özelimi bu kişilerle kesinlikle paylaşmazdım. Canınızı sıkmaya inanın değmez. Yazdıklarınızdan belli zaten kimsenin mutluluğunda gözünüz olmadığı, ben o manada konuşmamıştım zaten :26:
anladım canım insan bu gunlerde anlıyor gercek dostunu herkez mutlu olsun sıra bizde gelcek bi gün inşallah
maleseff bizi bizden baskası anlamıyooo ...
Arkadasım bebegi olmuyodu,olalı o kadar degisti ki..
Kıskanmak degil ama sen basından gecti nasıl anlamazsın beni..
Cabucak unuttu o günleri,takma,üzülme deyip gülüp geciyoorr..
Rabbim insallah hayırlısından bizlerede nasip etsin cnm .. :2:
yaptıgım pek bısey yok aslında calısmıyorum her zaman evdeyımsen?
benim hergün bir aksiyon. aksiyon olmadı mı zaten depresyona giriyorum. öğretmenim ben bebiş olunca izin mizin durumları anlarsın. karşı komşum war sağolsun dünya tatlısı onla vakit geçiriyorum çoğu zaman öel sıradan mıradan ama hayat yine de güzel
evet sonradan hamıle olan bı tanıdım 7 dusukten sonra oglu oldu cok zor zamanlar yasadı ama unutmus uzulme olur dıyor aslında ne desin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?