düşüncesiz:(

Rabbım çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah, en büyük ilaç dua.
Dilinizden dua yüreğinizden iman eksik olmasın, Allah'ım tez zamanda bir evlat nasip etsin inşallah.

Durumunuza çok üzüldüm hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuz umarım kısa zamanda. Eşinizin arkadaşının sizin yanınızda dikkatli davranması gerekirdi burası bir gerçek ama sizin düşündüğünüz ismi kimsenin koymamasını beklememelisiniz bence. Hele koymayın o ismi yoksa gelmeyiz demeniz daha da bir garip geldi bana kusura bakmayın :26: Çok hassas olduğunuz için her şeyi kendi durumunuza bağlıyor olabilirsiniz belki de evlat sahibi olmadan önce bu durumu aşmanız gerekiyordur? Bırakın insanlar nasıl davranıyorlarsa davransınlar. Yanlarında kendinizi iyi hissetmediğiniz insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz. Zaten arkadaş dediğin insanın yanında moralin düzelmeyecek de nerede düzelecek? Canınızı sıkmayın düşüncesiz insanların kendi hayatlarında bir sorunu vardır mutlaka. Bu durumu kapatmak için genelde başkalarının acılarını ortaya çıkarırlar ki kendilerininki görünmesin.

ciddi ciddi demedık tabi isminin koyarsanız gelmeyiz falan dıye gülerek söyledık cıddıyede alınmadı zaten tabiki herkes ıstedıgı ısmı koyabılır ama tesaduf kı ıkı sıde cocuklarna aynı ısmı dusunmusler allah saglık uzun omur versın benım derdım mutlulukları degıl bunu gözumuze sokmalrı bız 3 yıldır beklıyoruz yapmadımız sey kalmadı doktorlar bıle bosuna ugrasmayın dıyor bunları bılıyorlar cok kotu gıden evlılıklerı bu bebek sayesınde duzeldı kötü nıyetlı olmayabılır ama biz gelıncemı bebgı gelıyo aklına anlamıyorum bugun oglum nasıl oy babası kurban olsun erkek adamın erkek cocugu olur bı dogsun koynumda buyutcem verende allah alanda kımseyı kıskandımdan rabbım ne guzel bekletmeden verdi ısteyen herkese nasıp etsın ama ınsan bıraz olsun dusunur

Kesinlikle bu tavırlarına alınmakta haklısınız. Ben olsam ben de alınırdım. Ama sonra da salla gitsin derdim, belki yine bir araya gelir güler eğlenirdim ama özelimi bu kişilerle kesinlikle paylaşmazdım. Canınızı sıkmaya inanın değmez. Yazdıklarınızdan belli zaten kimsenin mutluluğunda gözünüz olmadığı, ben o manada konuşmamıştım zaten :26:

anladım canım insan bu gunlerde anlıyor gercek dostunu herkez mutlu olsun sıra bizde gelcek bi gün inşallah

maleseff bizi bizden baskası anlamıyooo ...
Arkadasım bebegi olmuyodu,olalı o kadar degisti ki..
Kıskanmak degil ama sen basından gecti nasıl anlamazsın beni..
Cabucak unuttu o günleri,takma,üzülme deyip gülüp geciyoorr..
Rabbim insallah hayırlısından bizlerede nasip etsin cnm .. :2:

evet sonradan hamıle olan bı tanıdım 7 dusukten sonra oglu oldu cok zor zamanlar yasadı ama unutmus uzulme olur dıyor aslında ne desin ki

yaptıgım pek bısey yok aslında calısmıyorum her zaman evdeyım sen?

benim hergün bir aksiyon. aksiyon olmadı mı zaten depresyona giriyorum. öğretmenim ben bebiş olunca izin mizin durumları anlarsın. karşı komşum war sağolsun dünya tatlısı onla vakit geçiriyorum çoğu zaman öel sıradan mıradan ama hayat yine de güzel

senın haytın mı sıradan yok canım yaaa ben 24 saaat evdeyım ne bır arkadasım var nede dısarı cıkıp gezdıgım ya kk dayım yada tv basında işte sıradan hayat bu

evet sonradan hamıle olan bı tanıdım 7 dusukten sonra oglu oldu cok zor zamanlar yasadı ama unutmus uzulme olur dıyor aslında ne desin ki

tabi baska ne desin, ama kendi üzüldüğünü hemencik unutmasınn..
Ne zorluklara maruz kaldıgımızı,ne cektigimizi,üzüldüğümüzüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…