düşüncesiz:(

Bol bol keci boynuzu yesin benimde abimde spermler canli degildi ama atlatilabiliyor byle seyler surekli dikkatle beslendi abim sanirim sizin doktorda baya ilginc hemen birakin diyo bence devam edin birakmayin olmayacak sey degil internetten kocaniz icin yemesi gerekenleri ayarlayin arastiirn ve heo yesin yengem suan hamile 3.ayinda yani olmayacak sey degil allah yardimciniz olsun byle insanliktan nasibini almamis arkadslarda edinmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm mrhba snnle aynı kaderı paylasyoruz bnmd cocugum olmyo 2 senedr ve esmde yada bnd bı problem dahı yok ynede olmuyo rabbm sınıyo bzı bndn snra evlenenlern kc tne oldu cok üzûlyorum hatta bzen gtmek ble ıstemyorum arkadaslara cnkü hpsnn knusu aynı bebeklerı ve ben sessz kalıyorum ck ûzlyorum ama eldn ne gelr sadce dua arkadasm kmseye aldrs etme bı yakınımn 9 senedr ccgu olmuyodu doktr olmz dmstı ama allhm dualarnı kbul etdı suan bebegı 7 aylık oldu ble elbet bzmd olcak ınatla bzmde olck bebegmz cnm arkadasm kndnı hc üzme km ne ısmı koyarsa koysun takma ble

ewet canım umudumu asla kaybetmem umud ayakda tutuyor bizi elbet olcak ama beklemek zor insanlarn acyrak insallah olur demesi zor rabbm kimseyı bekletmesn

bazı arkadaşların söylediğinin aksine hiç iyi niyet göremedim ben o adamda. 3 aylık bebeğini başkasının yanında seveni de ilk defa duydum ne kadar ayıp. hem özel durumunuz var hamileliğin adını bile anmamaları lazım. çok sinir bozucular gerçekten! Allah size en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler versin canım benim.

genetik bi sorun bizimki kilinefelter sendurum kromozam bozuklu azosperm ölü degl hc sperm cıkmamasi demek dogustan oldu icnde mikro teşeyle testislerndn sperm bulmaya calıscaklar tabı bu durumda sperm bulunanlarda war /30 şansımz war ne guzel rabbim abine sahp etms allah saglıklı uzun omurlu bı evlat nasıp etsin

canım böyle düşüncesiz insanlar hepimizin çevresinde var
bende 10 yıllık evliliğimin sonunda daha yeni hamileyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum
ama sakın kimse için kendini üzme ve umudunu kaybetme
azospermi topiğini okumadınmı sen hç yoksa
benim orda çok arkadaşım var ve çoğu bebek sahibi oldular
o yüzden çok dua et ve doktora gitmeye devam edin

Merhaba arkadaşım ; sizin yaşadığınız sıkıntıları bende eşimle çok yaşadık..eşim çocuğu olan arkadaşlarına gitmezdi bayramlarda bile akrabalarına gitmek istemezdi.ben komşuların arasında tek çocuksuz kalırdım ama yinede yalandan gülerdim..( birisinin hamile haberini alınca eve gelip ağlardım tabi seneler geçtikçe çocuk olmayışına alışmıştım ..ama içimde hep kanayan bi yaraydı..senelerce çocuk sahibi olmak için çok uğraştık.benim eşimde azospermi..biz ilk tedavimizde bırakın çocuğunuz olmaz evlat alın dedi embrolog ..ama ben 10 senelik evliliğimde hiç pes etmedim..hep ümidim vardı birgün olucak diyodum eşimin hiç umudu olmasada..ve sonunda çok şükür geçen sene bu ayda 4. tüp denememizde Rabbim bana evladımı gönderdi..şimdi kucağımda 4.5 aylık oldu bile..ve eşim 3 kere tese ameliyatı 1 kerede varikosel ameliyatı oldu.çok uğraştık sabrettik ama Rabbim mükafatını verdi sonunda .o yüzden pes etmeyin elinizden gelen herşeyi yapın takdir Allahın..Dilerim çok uğraşmadan evlat sahibi olursunuz..
şimdi eladım kucağımda ve ben yaşadığım o kadar zorluğu hatırlamıyorum bile..Allahım yar ve yardımcınız olsun..:26::26:

amin canım rabbim evladna uzunn ömür versin umudumuzda olmaşa yasamanın ne anlamı umut ayakta tutuyor bizi guzel gunlerin gelecegini beklemek ...rabbim kimşenin kucagını boş bırakmasın bız daha yolun başındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…