merhaba arkadaslar biz 3 yıllık evliyiz eşimle va azosperm cocugumuz olmuyor doktorlar bile ugrasmayın diyor ama pet etmek yok eşimin bi erkadası var esi yenı hamıle 3 aylık falan esimle cok samımıler gider geliriz ama ben artık gitmek istemiyorum bizim cocugumuzun olmadıgı bılıyor ama daha dogmamıs cocugu bızım yanımızda seviyor oglum oglum dıyor baba oluyorum falan esım caktırmıyor ama ben gözlerinden anlıyorum keşke elimden bişey gelse bizden sonra evlenen herkesın cocgu oldu.... bizim daha evlenmeden bi hayalimiz vardı cocugumuz adını cınar koycaktık ama olmadı esın arkadsı sadıcı bizden snra evlendı oglu oldu adı cınar bi kere bile gıdemedım görmeye gücüm yok ya onlar cınar diye seslenırken tutamazsam göz yaslarımı
şimdi bu arkadasıda erkek olursa cınar koyacagım dıyor şımdıden cınar dıye sevıyor bu kadar düşüncesiz olablılır bı ınsan bılıyor yıllardır evlet hasreti cektımızı hatta söyledım cınar koyarsanız bız gelmeyız falan dıye biz yokken ıstedıgı yap nasıl arkadas bu anlamıyorum havamı atıyor acaba bizi bizim gıbı olmayan anlamaz
(