• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesizce ah aldım?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Kımse hakkında kotu düşünmeyen bırıyim,karsılıklı ilişkılerde geçmişten bu güne bencılce tutumlarım dan dolayı ah aldım beddua edecek ınsanlar var cevremde ama hıcbırı planlı kotuluk olsun dıye yapmadım. Sorum su kötülükler yapıp mutlu hayatını duzene sokan tanıdıklarınız var mı?herkes hak ettıgını yasayacak mı

Kımse hakkında kotu düşünmeyen bırıyim,karsılıklı ilişkılerde geçmişten bu güne bencılce tutumlarım dan dolayı ah aldım beddua edecek ınsanlar var cevremde ama hıcbırı planlı kotuluk olsun dıye yapmadım. Sorum su kötülükler yapıp mutlu hayatını duzene sokan tanıdıklarınız var mı?herkes hak ettıgını yasayacak mı
Herkes hak ettiğini fazlasıyla yaşıyor. Plansız kötülükler yapmamak için daha çok planlı iyiliklerle ilerlemek lazım ki diğer ihtimallere kaymayalım.

Pişmansanız yaptığınız hatayı düzeltmeye çalışın helallik isteyin hayatınız nasıl devam eder bilemem ama Allah bugün değilse ahirette hesabını sorar onun için bir iş yaparken 2 kere düşünün tek kendi açınızdan düşünmeyin karşı tarafıda düşünün.

Herkes hak ettiğini fazlasıyla yaşıyor. Plansız kötülükler yapmamak için daha çok planlı iyiliklerle ilerlemek lazım ki diğer ihtimallere kaymayalım.
Herkes hak ettiğini yaşamıyor bence. Yani en azından dünyada yaptığı kötülüklerin karşılığını görmeyen çok insan var, öteki tarafa inananlar için durum daha farklıdır elbette.

Konu sahibi biraz daha detaylandırabilir misiniz 'plansız kötülük' dediklerinizi? Mesela bir olay üzerinden örnek verirseniz daha iyi anlaşır bizim için de.

Herkes hak ettiğini yaşamıyor bence. Yani en azından dünyada yaptığı kötülüklerin karşılığını görmeyen çok insan var, öteki tarafa inananlar için durum daha farklıdır elbette.

Konu sahibi biraz daha detaylandırabilir misiniz 'plansız kötülük' dediklerinizi? Mesela bir olay üzerinden örnek verirseniz daha iyi anlaşır bizim için de.
Umut vermek sonra vazgeçmek dıyebılırm

Genellemelerim gözlemlerime dayalı. Ben kötülüğü karşılıksız kalmayan görmedim.

hem kötü düşünmeyip hem kötülük yapmak nasıl oluyor yahu 😂

Umut vermek sonra vazgeçmek dıyebılırm
Gönül işinin ahı olmaz. Denemişsiniz olmamış, asıl devam edip, karşınızdakini aldatsaydınız ah alırdınız. Burada çok görüyorum bunu, ayrıldım ah aldım ya da benden ayrıldı ahımı aldı diye. Arkadaşlar kimse bir gün sonrasını bilmiyor ki, ben 10 yıllık eşime bile sevgisi bitip benden ayrılmak istese ah edemem, gönül bu, önemli olan karşındakini rencide etmeden, aldatmadan, evliysen hakkını vererek ayrılıp yoluna gidebilmek değil mi zaten? Biri ile sevgili olmak,evlenmek , ondan çocuğun olması, sana karşındaki insanın tapusunu vermiyor, gönül işlerinde ayrılığın olabilecek birşey olduğunu bilerek başlamak lazım. Bence boşuna kendinizi sıkıntıya sokmayın , eğer ayrılırken saygısızca davrandıysanız onun için özür dileyebilirsiniz.

Karakteri oturmamış kişilerle ilişki yaşamayı hiç sevmiyorum. Önce ümit verirler seviyorum ediyorum derler sonra ay yok vazgeçtim derler ondan sonra da hakkını helal et diye gelirler falan bin tane karın ağrısı.

Valahi ben ah ettiklerimden hiçbirinin kötü birşey yaşadığını ben görmedim.

Ben mutlu olanını görmedim...

Kasitsiz oldugunu diyorsunuz, helallik alin, ağır seyler yasattıysanız karsinizdakine.

Back
X