Düşüncesizlik Değil Mi Bu?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Benim köpek fobim var. Bizim bir komşumuz var, aynı zamanda da aynı okuldayız ve aynı dershanedeyiz. Dershaneden eve birlikte dönüyoruz. Bizim siteye giden yolda köpek sürüleri var. Arkadaşım benim fobim olduğunu biliyor. Buna rağmen oradan her geçişimizde öpücük atıp, ıslık çalıp köpekleri çağırıyor ve seviyor. Bir tane de değil ki. En az on tane. Bugün de aynısını yaptı. Yahu korkuyorum işte, anlamayacak ne var. Çözüm olarak, dershaneden tek başıma dönmeyi düşünüyorum. Ama bir de şu var, yollar tenha oluyor.

Allah başka dert vermesin.
Hergün okulda Bdv'ye ne konu açsam diye düşünüyorsun sanırım. Dino1isi bir bakar mısın? :)

Bu arada evet,tek başına dönsen senin için daha iyi olur,kulaklık falan takıp yoluna bakarsan az da olsa korkunu yenebilirsin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Seninki de ona göre düşüncesizlik.
Fobin varsa 2 adım öne geç o köpekleri sevsin,ne bekliyorsun başında bekçi gibi ? Belki kız keyif alıyor sevmekten.

Yalnız dönersem sizce sorun olur mu? Tenha oluyor biraz.

Hemen bakıyorum :)
Evet düşüncesizlik tatlım ve bu fobini yenmenin tek yolu kopeklerin agzina elini sokmandan geçer.

Seninki de ona göre düşüncesizlik.
Fobin varsa 2 adım öne geç o köpekleri sevsin,ne bekliyorsun başında bekçi gibi ? Belki kız keyif alıyor sevmekten.
Hayır ben zaten korktuğum için 2 adım öne geçiyorum. Ama 10- 15 tane köpek etrafımıza doluşuyorlar ve benim yanıma da geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…