Teşekkür ederiiiim değerli fikriniz içinMuhtemelen kendisiyle gitme diye öyle yapıyor o da zaten..
?Dusuncesizlik degil,hayvan sevgisi o
Evet Hanmadi'ciğimEvet düşüncesizlik. Hadi şimdi dağılalım.
Ayy çen tayiz mi yaptınnn iyneleme mi yaptın ayyyy ablasının ballı lokma tatlısııııııı şen bana göz mü kıyptııınnn affeyim sana affeyimmmTeşekkür ederiiiim değerli fikriniz için
Allah başka dert vermesin.
Hergün okulda Bdv'ye ne konu açsam diye düşünüyorsun sanırım.Dino1isi bir bakar mısın? :)
Bu arada evet,tek başına dönsen senin için daha iyi olur,kulaklık falan takıp yoluna bakarsan az da olsa korkunu yenebilirsin diye düşünüyorum.
Dönme.Yalnız dönersem sizce sorun olur mu? Tenha oluyor biraz.
E dağılmadın?Evet Hanmadi'ciğim
Hayır ben zaten korktuğum için 2 adım öne geçiyorum. Ama 10- 15 tane köpek etrafımıza doluşuyorlar ve benim yanıma da geliyorlar.Seninki de ona göre düşüncesizlik.
Fobin varsa 2 adım öne geç o köpekleri sevsin,ne bekliyorsun başında bekçi gibi ? Belki kız keyif alıyor sevmekten.
Yo bizce sorun olmaz,yalniz donebilirsinizYalnız dönersem sizce sorun olur mu? Tenha oluyor biraz.
Köpeklere hoşt falan demezsen saldırmazlar ki,köpekler öyle saldırgan hayvanlar değiller.Hemen bakıyorum :)
Evet düşüncesizlik tatlım ve bu fobini yenmenin tek yolu kopeklerin agzina elini sokmandan geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?