Sen ilk önce yazdığın yoruma dikkat et!Senin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!
Ne sandındıBiz boşuna Devlet okumuşuz, erdemli olmak bu kadar basitmiş meğer
Başka yapabileceği bi şey yok ki insan gibi tartışamıyorHep aynısını yapıyor,eski konulardan laf sokuyor.
Sonra o ban yemiyor,biz yiyoruz falan. :)
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpebilsemSenin o işe yaramayan kafanı korktugun kopeklere yem ederim. Adam gibi konus benim asabimi bozma ruh hastasi!
Ben de anneme çekmişim , değil mi?Ne sandındıözür diledin miydi iş biter kabul etmezse erdemsizdir, ahlaksızdır. Ben de ahlaksızın kızıyım zaten
Anaa doğru o sendin di miNe sandındıözür diledin miydi iş biter kabul etmezse erdemsizdir, ahlaksızdır. Ben de ahlaksızın kızıyım zaten
Sen ilk önce yazdığın yoruma dikkat et!
Üyeler hakkında konu açmak yasakEtmezsem ne olur? Hemen cevap veriyim konu acarsin!
İcerik:
Merhabalar gecende bir konu actim .dino1isi lafina dikkat etmedi. Cok canim skldi. Ne kadar dusuncesiz insanlar var degil mi? Halbuki ben çok minnoş , dusunceli, cici ve bir okadarda sempatik fobik serbest vezin sembolik sizofrenik bir insanim. Lutfen yardimci olun
Bu arada çocuğunuz hayırli olsun. Allah sağ salim kucağiniza alabilmeyi nasip etsin.Kızlar sakin . Ban geliyor
Sana serbestÜyeler hakkında konu açmak yasak
İvittttBen de anneme çekmişim , değil mi?
Keşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
Benim benAnaa doğru o sendin di miçok güldüm kiz
_________________Mune Konumun kapanmasını istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?