Düşüncesizlik Değil Mi Bu?

Ben yerinizde olsam arkadaşınız severken ben de severdim. Korka korka da olsa severdim. Korkuların üzerine gitmeden aşamazsınız. Bu fırsattır belki de. Hayatınız boyunca etrafta hep köpek olacak

Ben yerinizde olsam arkadaşınız severken ben de severdim. Korka korka da olsa severdim. Korkuların üzerine gitmeden aşamazsınız. Bu fırsattır belki de. Hayatınız boyunca etrafta hep köpek olacak
Yani yavru olsalar belki bu dediğinizi yapabilirdim, ama değilller.

Ayy çen tayiz mi yaptınnn iyneleme mi yaptın ayyyy ablasının ballı lokma tatlısııııııı şen bana göz mü kıyptııınnn affeyim sana affeyimmm
Valla Beautiful Trauma komedi filmi filan izlememe gerek kalmadı, kırdın geçirdin beni hahahaha

Valla Beautiful Trauma komedi filmi filan izlememe gerek kalmadı, kırdın geçirdin beni hahahaha
Hep sen mi komik duruma düşüreceksin kendini beybi? Ne bu sinir ya 60 yaşındaki yaşlı başlı anneme küfredişinden sonraki özürünü kabul etmedim diye mi???

Hep sen mi komik duruma düşüreceksin kendini beybi? Ne bu sinir ya 60 yaşındaki yaşlı başlı anneme küfredişinden sonraki özürünü kabul etmedim diye mi???
Özür dilemek erdemli sahibi insanların işidir. O da sende olmadığına göre?

Özür dilemek erdemli sahibi insanların işidir. O da sende olmadığına göre?
Erdemli insan elalemin annesine küfretmeyen insandır şekerim yalandan bi özür diledin diye yaşlı başlı hiçbi şeyden haberi olmayan anneme küfrettiğini unutacak değilim. Bu da seni erdemli yapmaz. Üzgünüm ama sen terbiyesizsin :)

Seninle polemiğe girmeyeceğim.

Seninle polemiğe girmeyeceğim.
Giremezsin ki zaten karşı bi sav sunman gerekir benle polemiğe girmen için. Tutup ben terbiyesiz değilim diyemezsin herhalde?? Ay gerçi sen anneme hakaret ettikten sora kendini “erdemli” ilan etmiş insanımsısın yaaa senden her şey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…