- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Benim konum. Bu durumda dağılması gereken biri varsa o ben değil, sensinE dağılmadın?
Başlarını okşa diye geliyorlardır, oyyyyyHayır ben zaten korktuğum için 2 adım öne geçiyorum. Ama 10- 15 tane köpek etrafımıza doluşuyorlar ve benim yanıma da geliyorlar.
İstemdışı güldüm bizce sorun olmaz :))Yo bizce sorun olmaz,yalniz donebilirsiniz
Yani yavru olsalar belki bu dediğinizi yapabilirdim, ama değilller.Ben yerinizde olsam arkadaşınız severken ben de severdim. Korka korka da olsa severdim. Korkuların üzerine gitmeden aşamazsınız. Bu fırsattır belki de. Hayatınız boyunca etrafta hep köpek olacak
Bilmiyorum ben de uzaktan severim hatta yemek koyarım. Ama korkuyorum maalesef.Başlarını okşa diye geliyorlardır, oyyyyy
Valla Beautiful Trauma komedi filmi filan izlememe gerek kalmadı, kırdın geçirdin beni hahahahaAyy çen tayiz mi yaptınnn iyneleme mi yaptın ayyyy ablasının ballı lokma tatlısııııııı şen bana göz mü kıyptııınnn affeyim sana affeyimmm
Bu beni ilgilendirir.Son diyordun konu diyordun artık yok diyordun
O kadar Küstüm ki su anBu beni ilgilendirir.
Keşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.Hemen bakıyorum :)
Evet düşüncesizlik tatlım ve bu fobini yenmenin tek yolu kopeklerin agzina elini sokmandan geçer.
Hep sen mi komik duruma düşüreceksin kendini beybi? Ne bu sinir ya 60 yaşındaki yaşlı başlı anneme küfredişinden sonraki özürünü kabul etmedim diye mi???Valla Beautiful Trauma komedi filmi filan izlememe gerek kalmadı, kırdın geçirdin beni hahahaha
Çok şeker geldiniz bir an bana :) Kinaye değil, gerçekten söylüyorum.O kadar Küstüm ki su an
AshdhdKeşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
Özür dilemek erdemli sahibi insanların işidir. O da sende olmadığına göre?Hep sen mi komik duruma düşüreceksin kendini beybi? Ne bu sinir ya 60 yaşındaki yaşlı başlı anneme küfredişinden sonraki özürünü kabul etmedim diye mi???
Erdemli insan elalemin annesine küfretmeyen insandır şekerim yalandan bi özür diledin diye yaşlı başlı hiçbi şeyden haberi olmayan anneme küfrettiğini unutacak değilim. Bu da seni erdemli yapmaz. Üzgünüm ama sen terbiyesizsin :)Özür dilemek erdemli sahibi insanların işidir. O da sende olmadığına göre?
Seninle polemiğe girmeyeceğim.Erdemli insan elalemin annesine küfretmeyen insandır şekerim yalandan bi özür diledin diye yaşlı başlı hiçbi şeyden haberi olmayan anneme küfrettiğini unutacak değilim. Bu da seni erdemli yapmaz. Üzgünüm ama sen terbiyesizsin :)
Gene cok kibarsinizKeşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
Giremezsin ki zatenSeninle polemiğe girmeyeceğim.
Erdemli insanın hali başka oluyor yahuKeşke sen de kafanı soksan köpeklerin ağzına. Çok bir kayıp olmaz senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?