- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.336
- 498
Valla açık açık uyarın, aman darılmasın üzülmesin diye düşünürken millet bize virüs bulaştırıyor. Geçen gün düğüne giden görümcem iki gün sonra bıze gelmek istedi, aman kırılmasın diye kabul ettik etmez olaydık. Dört gün kaldı evimde memlektine gidince test yaptırmış pozitif. Evimde iki yaşında oğlum var biz varız kaptık diye ödümüz kopuyor şimdi.
O kadar okula gidip geliyorum çift kat maske takıyorum, dakika başı dezenfektan kullanmaktan ellerim mahvolmus durumda. Çocuğumun tam sosyalleşecegi zamanda evde vakit geçiriyoruz, hiçbir yere çıkmıyoruz. Bu kadar dikkat ederken saçma sapan şekilde virüsü kaptım diye endişeleniyorum, çıldırıyorum, sinirimden yerimde duramıyorum.
Şimdiki aklım olsa nereye gidiyorsan git bize gelme derdim. Ben demedim siz deyin lütfen
Bir arıyoruz şurada gezmedeyim, bir arıyoruz kuafördeyim saçımı boyatıyorum, bir arıyorum balık yiyoruz
Hayır ben işim olmadan kalabalığa girmemeye internetten halletmeye çalışıyorum, mümkün olduğu kadar insanlarla az temas etmeye çalışıyorum