Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

Canımm allah nazarlardan saklasın sizi inşallah herşey gönlünüzce olur.

ilk model güzel fakat nişan oldugu içn beyaz olmasın bence su yeşili renkleri güzel olabilir ben kırmızı düşünüyorum öyle cırtlak kırmızı değil tabiki koyu kırmızı

modelini cok begendim ben ve üstü içinde 3 numaraı üstü kullanabilirsin cok zarif sık cekici duruyor cok güzel olacağına eminim

Sağol canım benim. Yok beyaz tercih etmeyeceğim ne gelinlikle ne nişanlıkta..
Renk olarak henüz bi karar vermiş değilim ama , pudra gibi tonlar olacak.. Açık ve soft bi renk olmasını istiyorum ki elbise kaldırsın ...
Kendi nişanlığın için diyorsun sanırım canım kırmızıyı :) Allah gönlüne göre versin, hepimiz istediklerimizi giyelim

fransız danteli çok hoş gerçekten

Kesinlikle :=) Teşekkürler

modelini cok begendim ben ve üstü içinde 3 numaraı üstü kullanabilirsin cok zarif sık cekici duruyor cok güzel olacağına eminim

Çok teşekkür ederim, şuana kadar genel anlamda herkes begendi.. Buda beni mutlu ediyor :)
Doğru seçim yapmışım diye düşünüyorum

Teşekkür ederim

Ne yaptın canım neye karar verdin, o dantelli V yaka çok hoş gerçekten... Bir de vücuduna göre bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim... Onlar vücud yapına neyin gideceğini daha iyi bilirler, gerçi bunu internetten de araştırabilirsin canım eğer vaktin varsa

Tatlım herkes o yakayı tavsiye etti valla 3 numaralı olanı..
Evet güzel bir model ama ben sanırım 2yi ve 4ü daha çok begendim ,, henüz karar vermiş değilim bir iki yer var (moda evi) gideceğim oradakilerde beni yönlendirir diye düşünüyorum ...

Ah sorma ben aylardır proje gibi çalışıyorum araştırıyorum üzerinde nişanlığımın model baka baka dün gece bununla karşılaştım ve vuruldum

Hadi bakalım hayırlısı olsun, ben de gelinlik seçerken internetten amma zorlanmıştım, kaç ay geçmişti hala bulamamıştım, sen o moda evine git, kesin için daha rahat eder... Kendine yakışanını bulursun, askerin de sana bir daha vurulur gelince

Çok zor canım seçmek ya ne harika modeller ama elbet bi tanesi insanın kişiliğini yansıtıyor..Bende buna hayran kaldım hemen sevdiceğime gösterdim çok begendi oda ...
Evet onlar beni yönlendirirler diye düşünüyorum ..Kumaş,renk vs..

İnşallah bitmiş dikilmiş halinide görürüz hepbirlikte.Çok acele etmeyeceğim nişanı Ekim gibi düşünüyoruz, biraz moda evi arastıracagım referans falan ..

Araştır muhakkak aceleye getirme canım, içinde de hiç bir şey kalmasın, en güzelinden yaptır... Sonra burada paylaş yine olur mu? Nişan fotoların ile birlikte ama Hem o zamana bizimkilerin şafağı da epey düşmüş olur Bak kendime de pay çıkardım gördün mü

Son düzenleme:

İnşallah canım benim sindire sindire yaşamak istiyorum her telaşeyi :)
Hele bi dikilsin bi giyeyimde gösteririm canım benim
Çıkar tabi kuzum ya bende öyleyim valla bu asker bekleyen yaren halleri

Ben hiç birini beğenmedim yahu... Renkler zevkler olayı...:) Bu arada rengi ne olacak?

Ben hiç birini beğenmedim yahu... Renkler zevkler olayı...:) Bu arada rengi ne olacak?

İlk olumsuz yorum senden geldi :) Teşekkür ederim arkadaşım yorum yazman bile yeter .. Dediğin gibi renkler&zevkler olayı ..
Henüz net birşey yok renginde.. Açık ve soft renkler düşünüyorum daha öncede yazdıgım gibi.. Örneğin pudra tonları vs..

Bu gelinliğin kumaşından dolayı, farklı bir renkte dikildiğinde hiç hoş görünmeyeceğini düşünüyorum. Bence şöyle ifil ifil beyaz hoş bir abiye giyebilirsin, beyaz olduğu için gelinlik havası olur, ki öyle istemişsin, aynı zamanda da rahat ve daha bi nişan havasında olursun. Bir de bu modeller balık model ve altı kabarık olduğundan, tartalansız oluyor, ama alttaki o kabarıklığı sağlamak için de içten çok fazla kumaş kullanılıyo ve acayip ağır oluyo, dolayısıyla hareketi kısıylıyor. Benim çok beğendiğim beyaz bir elbise modeli vardı, hatta gelinlik katalogundan beğenmiştim, eğer bulabilirsem yüklerim buraya sana da fikir verir belki..

ahahaaa hadi yaa Yalnız görse ablam kesin beğenirdi tamamıyla zıtız bu konuda... Valla diğer yorumları hiç okumadım. Gerçi şu paylaştığın 4. fotoğraftaki hoş bu rengiyle beraber tabi... Ama nişan için çok çok sade gibi...

Kumaşı kesin böyle mi olacak bilemiyorum kumaslar hakkında çok bilgim yok.. Gideceğim moda evinde yönlendirirler diye düşünüyorum.. Kumaş olsun renk olsun ...
Tamam canım yorumunu dikkate alacagım paylasırsan sevinirim :)
Teşekkürler

Öyle ya
Teşekkürler canım
Dediğimiz gibi zevkler renkler,, ben çok taşlı kabarık şeylerden hoşlanmadıgım için böyle birşey tercih ediyorum canım
Nişan için ya da düğün için kalıplaşmış model yok ki herkes begendiğini giymeli değil mi :)

Son düzenleme:
İnşallah canım benim sindire sindire yaşamak istiyorum her telaşeyi :)
Hele bi dikilsin bi giyeyimde gösteririm canım benim
Çıkar tabi kuzum ya bende öyleyim valla bu asker bekleyen yaren halleri

Tamam o zaman dört gözlen bekliyoruz resimleri...

Öyle işte canım yaa asker yareni olunca aklımız fikrimiz şafakta ya da mehtapta oluyor anlarsın işte

Tamam o zaman dört gözlen bekliyoruz resimleri...

Öyle işte canım yaa asker yareni olunca aklımız fikrimiz şafakta ya da mehtapta oluyor anlarsın işte

İnşallah canım benim

Valla bu kalılaşmış model olayı tartışılır. :) Ha bir de bu kabarık taşlı tuşlu paraşüt modası kapansa keşke... Ben de hiç beğenmiyorum.

Neyse, umarım içinize siner...:)

Valla bu kalılaşmış model olayı tartışılır. :) Ha bir de bu kabarık taşlı tuşlu paraşüt modası kapansa keşke... Ben de hiç beğenmiyorum.

Neyse, umarım içinize siner...:)

Teşekkürler ....

Yaseminn Canım Öncelikle Etek Kısmı Harika, Üst Kısmı İçinde Ben Bunu Beğendim :116:
ve çok güzel olacağını düşünüyorum,

ve gözün aydın diyorum inan bu konuyu ben açmışım gibi çok mutlu oldum..:116:

birde evet diktirmek şans işi epey..

kullanılan tül heleki senin bu modelde çok önemli olacak..
benim çok araştırdığım bi kaç moda evi var dikimi vs. güzel olan ihtiyacın olursa söylerim..

ama bu forumda minenes var oda çok bilgili bu konularda ona danışabilirsin..
ben onu epey takip ediyorum..

gelişmeleri burdan takip edeceğimm :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…