düşündüğüm şeyler gerçekleşiyor

Benim içinde artık düşük yapmasa sağlıklı bi bebeği olsa çok iyi anne olur diye düşünsene, kalbin temizmiş diyelim biz buna:dua:

Uzun zamandır görüşmediğim biri vardı. ev arkadaşımın kardeşi. ben bu iki hatunla yaklaşık 2 senedir irtibatı kesmiş vaziyetteyim. geçenlerde arkadaşımın kardeşi aklıma geldi. adı ayşe olsun. sürekli aklımda "ayşe ölse acaba ne olur, arkadaşımı nasıl teselli ederim, ailesi ne yapar" gibi sorular vardı. biliyorum çok saçma. ama engel olamadan böyle saçmalıklar düşünüyordum.

geçenlerde ortak bir arkadaşla konuştuk, ayşe bir ay önce falan ölmüş!! o an başımdan kaynar sular aktı diyebilirim. hem gencecik kızın ölümüne üzüldüm, hem de duygularım biraz soğuyunva bu garip tesadüf aklıma geldi.

birkaç gündür aklıma ne gelse, ya da ne yapmaya karar versem onunla alakalı bir işaret buluyorum.mesela sigarayı bırakmaya karar veriyorum , ekşisözlükte sigarayı bırakmak diye başlık açıyorlar. tam bugün birkaç saat önce recep tayyip erdoğan acaba 2002 de seçilmeseydi şimdi napıyo olurdu, hangi mesleği yapardı diye aklıma geldi. tak ekşisözlükte "siyaset hariç rte için en uygun meslek" başlığı açılmış. bunun gibi ufak tefek olaylar işte.

böyle şeyler yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor olabilir?

Canım yaşadığın algıda seçicilik diye geçiyor.
Yani sen limon düşünürsün yolda hep limon ile alakalı bir reklam, satıcı, tshirt vs. Götürürsün. Aslında onlar zaten oradadır ama sen limonu düşündüğün için algın o yönde açılmıştır.
Ve tabiki aura denen bişey var. Bazı şeyleri vücudumuz
Hisseder.

Bana da oluyor o. Korkmayın . Basitçe anlatayım. Hisleriniz kuvvetli. Bi ihtimalle yengec burcusunuz. Genelde onlarin hisleri kuvvetli olur.

Durun o bilimsel seyi acikliyorum demek isterdim ama az biliyorum bu konuyu :olamaz:

Olay cekim yasasi yani aklina gelenin basina gelmesi.Algilarin acik bunu olumlu pozitif dusunmeyle desteklersen cok guzel yasamini guzellestirebilirsin.Dusunce gucuyle bircok sey yapilabiliyor the secret diye bir kitap var eski onu okuyabilirsin.

Uzun zamandır görüşmediğim biri vardı. ev arkadaşımın kardeşi. ben bu iki hatunla yaklaşık 2 senedir irtibatı kesmiş vaziyetteyim. geçenlerde arkadaşımın kardeşi aklıma geldi. adı ayşe olsun. sürekli aklımda "ayşe ölse acaba ne olur, arkadaşımı nasıl teselli ederim, ailesi ne yapar" gibi sorular vardı. biliyorum çok saçma. ama engel olamadan böyle saçmalıklar düşünüyordum.

geçenlerde ortak bir arkadaşla konuştuk, ayşe bir ay önce falan ölmüş!! o an başımdan kaynar sular aktı diyebilirim. hem gencecik kızın ölümüne üzüldüm, hem de duygularım biraz soğuyunva bu garip tesadüf aklıma geldi.

birkaç gündür aklıma ne gelse, ya da ne yapmaya karar versem onunla alakalı bir işaret buluyorum.mesela sigarayı bırakmaya karar veriyorum , ekşisözlükte sigarayı bırakmak diye başlık açıyorlar. tam bugün birkaç saat önce recep tayyip erdoğan acaba 2002 de seçilmeseydi şimdi napıyo olurdu, hangi mesleği yapardı diye aklıma geldi. tak ekşisözlükte "siyaset hariç rte için en uygun meslek" başlığı açılmış. bunun gibi ufak tefek olaylar işte.

böyle şeyler yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor olabilir?
Ayyy beni de düşünür müsün :) okulum bitsin , küçük kızım büyüsün ama ben yaslanmayayim :) yaramazliklarindan kurtulayım. . Bir gece rahat uyuyayım . Bide kırışmıyim :D

Bu arada bu tarz seyler bende de var. Mesela ruyamda bisey gorurum o seyin benzeri biseyi ertesi gun yasarim. Yillarca gorusmedigim biri aklima gelse o kisi gun icimde ya karsima cikar ya mesaj atar. Veya eski flortlerimden birini falan dusunsem o kisi yeniden bana yaklasmaya calisir. Bir insana bunda bu konuda ihanet edecek tip var der onu bile tuttururum. Bir insan bana zarar verecekse o insanin yaptigi bi kotuluk mutlaka karsima cikar. Daha cok ornek bvar olabiliyor bu tarz seyler
Bende öyleyim, onsezilerimiz kuvvetli diyelim . Bazen kendimden korkuyorum ,fişi prizden çekeyim diyorum :ruh:

Back
X