- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Ayrıca yüzünüz görünmüyosa kim tanısın sizi? Sevişme sesinize kaç kişi aşina ki ifşa olacaksınız?Saçma ama eşiniz ya da siz bunu yaymadıysanız kim nerden bulsun yaysın.
Eşiniz için dedim.Adam durduk yere niye arama yapıyor ve kim yaptıysa insaniyetliymiş yüzünüzü mü kapamış.Düşmanı uzakta aramayın derim.Bilsem bilsem sildim format bile atmıştık sanırım virus kapmıştı telefon ve yayılmış ben nasıl koyupta sonra kafayı sıyırıcam deyip buraya konu acayım tatlım koysam gam yemem
Merhabalar ben aslında aktif kk üyesiyim ikinci hesap açtım sirf bu konu için fake degilim. 5 senelik evliyim kızım var ve 30 haftalık gebeyim ve suan kendimi parçalayasım var.
Evlenmeden önce eşimle birlikte oluyordur eşim bir ara cok heveslenmişti videoya alalım diye istemedim ama sonra baskısı agır geldi ve aldık sildik hemen. Gecen gece rüyama girdi ifşa olmuşuz içime yer etti cünkü bazen derdim eşime ya bulunursa saçmalama sildik bulamaz kimse derdi.
Taaaki dün akşama kadar.
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış bir koşu cıktı yatakodasından üstüne bişi almadan evden cıktı ben anlamadım basta sonra mesaj attı face whatsapp instagram sil diye aklıma geldi hemen eyvah dedim.
Geldi kıpkırmızı ne oldu neden sildirdin hepsini dedim yüzüme bakamadı anladım tabi agla agla canım cıktı susturmaya calıs yor her ne olursa olsun arkandayım hatamız düzelticez ifşa olursa ülkeyi terkederiz diyo.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada ben kendimi eşime adamışken bir başkaları bana bakarak iç geçirmesi allahım saçımı basımı yolucam eşim bugün işe gitmedi adliyede koşuşturuyor baya bir ücret karşılıgı sildirirz denmiş durumds pek musait degil arabayı satıcaz mecburen.
Kendimi kirlenmiş pis hissediyorum ne olur destek olun bana utanıyorum sıkılıyorum tanıdık kimse görmedi ama rus sitesi varmış sosyal medya ordan paylaşılmış aglamaktan gözlerim kurudu
Yüzümüz görünmemesi zaten büyük avantaj ama aklıma geldikçe sinir oluyorum videoyu izleyemedim zaten ama bedenim görünüyormuş bakanlarının bana bakıp iç geçirmesi beni cıldırtıyo.Ayrıca yüzünüz görünmüyosa kim tanısın sizi? Sevişme sesinize kaç kişi aşina ki ifşa olacaksınız?
Ben bu işten bişey anlayamadım eşiniz nasıl vucüt ölçünüzle arama yapıyor ve üstüne sizin videonuz internette çıkıyor. Pek inandırıcı gelmedi.Merhabalar ben aslında aktif kk üyesiyim ikinci hesap açtım sirf bu konu için fake degilim. 5 senelik evliyim kızım var ve 30 haftalık gebeyim ve suan kendimi parçalayasım var.
Evlenmeden önce eşimle birlikte oluyordur eşim bir ara cok heveslenmişti videoya alalım diye istemedim ama sonra baskısı agır geldi ve aldık sildik hemen. Gecen gece rüyama girdi ifşa olmuşuz içime yer etti cünkü bazen derdim eşime ya bulunursa saçmalama sildik bulamaz kimse derdi.
Taaaki dün akşama kadar.
Dün akşam eşimin aklına gelmiş benim adımla vicut ölçümle bir şekilde arama yapmış bir koşu cıktı yatakodasından üstüne bişi almadan evden cıktı ben anlamadım basta sonra mesaj attı face whatsapp instagram sil diye aklıma geldi hemen eyvah dedim.
Geldi kıpkırmızı ne oldu neden sildirdin hepsini dedim yüzüme bakamadı anladım tabi agla agla canım cıktı susturmaya calıs yor her ne olursa olsun arkandayım hatamız düzelticez ifşa olursa ülkeyi terkederiz diyo.
Videoda yüzümüz görünmüyor ama sesler ve bedenim malesef ortada ben kendimi eşime adamışken bir başkaları bana bakarak iç geçirmesi allahım saçımı basımı yolucam eşim bugün işe gitmedi adliyede koşuşturuyor baya bir ücret karşılıgı sildirirz denmiş durumds pek musait degil arabayı satıcaz mecburen.
Kendimi kirlenmiş pis hissediyorum ne olur destek olun bana utanıyorum sıkılıyorum tanıdık kimse görmedi ama rus sitesi varmış sosyal medya ordan paylaşılmış aglamaktan gözlerim kurudu
Vücut ölçülerinizle mi aradı, amatör liseli falan gibi kelimeler mi yazdı? Bunları yazması da komik hani nereden gelir insanın aklına eşini böyle aratmak?? Çok enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?