Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Ya böyle şeylere neden girer insanlar anlamıyorum. Telefonlara asla asla güvenmeyin! Kredi kartı fotosu, meme fotosu yani ifşa olmasını istemediğiniz şeylerin fotosunu videosunu çekmeyin. Elimizdeki bu telefonlar tamamen halka açık. Gider masum bir uygulama indirirsiniz bütün bilgileriniz onların eline geçer. Çok geçmiş olsun diyeyim. Eşiniz de öyle liseli falan yazmamıştır, bayağı bayağı arıyordur o videoyu da öyle bulmuştur, ya da tahmin etmiştir, bilgisi vardır.

Hacklendini düşünüyorum ama nasıl olur sildik format attık hemen nasıl kalır ve anında gider 5 senelik video yeni paylaşılır rüyamda görmesem eşimin arayacagı yoktu zaten + düzgün yazdıgınız için sağolum fake diyen olmuş yüzüm kıpkırımızı suan insanlarımız ne kadae yargısız infaz yapıyorlar

VUcut olculeriyle arama yapinca dogrudan siz cikiyorsunuz yaninasil bir allahin kuluysaniz esiniz benzeriniz yok zaar o olcude bir siz varsiniz tebrikler oncelikle
Sarisin amator liseli he mune abla bu hikayeyi bilerek mi izin verdi size?

Eger binde bir ihtimal gercekse bu konu,esinize video eklenir eklenmez vahiy mi geldi de gece vakti don gomlek disari kacti da farkina vardi

Belli ki kendisi koymus ve siz bunu anlayamiyorsunuz

Hangi telefonla çekildi baba söyler misiniz?

Vücut ölçülerinizle mi aradı, amatör liseli falan gibi kelimeler mi yazdı? Bunları yazması da komik hani nereden gelir insanın aklına eşini böyle aratmak?? Çok enteresan.
Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan

Ya yalan söylüyorsunuz ya da eşiniz videoyu yaydı.
Başka bir ihtimal yok. Videonun o kadar yüzlerce amatör liseli video arasından karşısına çıkması tesadüf olamaz, bilerek aratmış. Sizde kayıtlı video başkasının eline geçemez öyle kolay kolay. Eşiniz yaymış videoyu üzgünüm.

Arkadaşına karısıyla video atan adamdan koca olmaz.

İkinci kez soruyorum yüzünüz görünmüyorsa kim tanısın sizi?
Sadece sesten ve çıplak vücuttan benim tanıyacağım 1 insan yok hayatımda.
Ülkeyi terk etmek filan.

eğer konu gerçekse, eşiniz sitenin kurucusu ile iletişime geçsin size ait olduğunu ve izinsiz paylaştıklarını, silmezlerse mahkemeye vereceğini söylesin. nasılsa yüzünüz görünmüyor size şantaj yapamazlar. eğer çok korkuyorsanız da kimliğini gizleyerek görüşsün. bir avukata danışın en kötü.

Konu gercekse iyi olmuş diyorum.Kusura bakmayin bir sapikla evlisiniz hangi saglikli adam ister ki karisinin vucudundan baskalari zevk alsin.Esin dagitmistir vidouyu hasta ruhlu bir insanla evlisin

Ya siz cok safsiniz ya da esiniz cok seytan...
Anlattiginiz olay fake degilse kocaniz size bi yerde buyuk yalan soylemis. Allah askina sizin videonuzu o sekilde aratmak nerden aklina geliyor acaba?
Yani hadi adinizla aratsa kabul de cık olmadı bu hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…