- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Açı derken kamera açısını dedimdi
Denoşun ki farklı
Sensiz olmazzzHahahahaa valla uykumu aldım ben yokum
Yok calismiyorum iki minak bebis varÇalışmıyorsan hemen başla bence :)
:) reklamını yaptı gitti "zalımın kızı"Sarisin iri memeli hatunda haber varmi
Bu kadar hesaptan sonra internete düşmemesi ayıp olurYok şimdi o açıdan öbür açıya doğru bir paralel şeysi var. Öyle tek kamera açısıylan olmuyor. Biz bu konu üzerine oturduk çok sohbet ettik Denoşla, açıları belirleme çalışmaları, formüller hipotenüsün oradan kök beş + dokuz üzeri on yedi ile ışık hızını çarptık, oradan bir sabit sayı geldi, o sabiti aldık değişkenlerle birlikte formüle ilave ederek, 3 faktöriyel ve türevini alınca, işte çıkan sonucu karyola açısına bölüp oradan.... Okuyon di mi?
Bu kadar hesaptan sonra internete düşmemesi ayıp olur
Adeta sanat filmi
Sensiz olmazzz
Deme yavv zalimm sabah sabah bize hangi siteleri actirdi mendeburr fake:) reklamını yaptı gitti "zalımın kızı"
Allah iyiliğini versin senin,bu uykusuz halinse artıkYok şimdi o açıdan öbür açıya doğru bir paralel şeysi var. Öyle tek kamera açısıylan olmuyor. Biz bu konu üzerine oturduk çok sohbet ettik Denoşla, açıları belirleme çalışmaları, formüller hipotenüsün oradan kök beş + dokuz üzeri on yedi ile ışık hızını çarptık, oradan bir sabit sayı geldi, o sabiti aldık değişkenlerle birlikte formüle ilave ederek, 3 faktöriyel ve türevini alınca, işte çıkan sonucu karyola açısına bölüp oradan.... Okuyon di mi?
Neden acaba??Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 28, Ziyaretci: 90)
Ben böyle konularda neden hep daha fazla ziyaretçi görüyorum
Deme yavv zalimm sabah sabah bize hangi siteleri actirdi mendeburr fake
Üye bizden izin aldı, eski bir üye ne bizimle ne de sizinle dalga geçtiğini sanmıyorum. Dalga geçenlere gerekli konu dışı ceza verilecektir.
Amotor bir ruh zatialleri demekSenaryoda beğenmediği yerleri değiştirmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?