Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

evden apar topar çıktığı için değil
sonrasında arayıp watsap insta. hepsini sil dediği için anlamış.

Cok haklisniz ama konu sahibi acik sacik yazinca reklam gibi fake düsunduk

evden apar topar çıktığı için değil
sonrasında arayıp watsap insta. hepsini sil dediği için anlamış.

ha evet baktım şimdi öyleymişte yinede insanın aklına 5 sene önceki silinmiş video nasıl ve neden gelir ki?
oturmayan şeyler var konuda. keza bir gün önce rüyada görmek falan 5 yıldır o video ile yaşamak lazım ki bu kadar etkilenilip bilinç altına yerleşsin..

Evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz, konunuzda öyle yzıyor. Belki evlenmeden önce 3. Şahıslarla pylaştı, siz rüyanızda görünce de evhamlandı o da.

gerçek bir konu bu belli ki..Teknoloji iyi olduğu kadar kötü yanları da var işte, çok dikkatli olmak gerekiyor
umarım çözüm bulursunuz

Videoya çekmekle sosyal medyada paylaşmak aynı şey değil ki.. Nasıl ele geçmiş anlamadım..

Cekim yaotiklarinda sevgililermis demek yuzler gorunmuyor diye bi arkadasa atti simdi de o arkadas paylasti yada tejtit ediyor zaar arabayi satip tehdit edene verecek demek
Olabilir ama ben iki tarafta hakeertigini dusunuyorum odanizda ne yasarsaniz yasain video cekmekte neyin nesi sapikliktir benim görusum

Evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz, konunuzda öyle yzıyor. Belki evlenmeden önce 3. Şahıslarla pylaştı, siz rüyanızda görünce de evhamlandı o da.

bak bu mantıklı. adam niye durduk yerde dur ben videoyu nete düşmüş mü diye aratayım desinki diğer türlü..

Konu çok bariz açıklar var mantıksal olarak konu sahibinden açıklama bekliyorum.

1. Adliyeye giden eşinizden kim neden videoyu silmesi için araba parası istiyor? Yargı yoluna girdiyseniz böyle bir şey olamaz. Site sahibi mi istiyor parayı?

2. Önce Ocak ayında yüklenmiş dediniz sonra yeni yüklenmiş dediniz. Neden iki farklı zaman verdiniz?

3. Eşiniz videoyu şıp diye nasıl buldu? Aslında bunun tek açıklaması var ya kendisi koydu ya da zamanında birileriyle paylaştı.

P Pembesevdalisi

Şimdi olayı özetleyeyim sana.
5 sene önce fantazi amaçlı video çekiliyor ve hemen siliyorlar.
Aradan 5 sene geçiyor kadıncağız rüyasında videonun internete düştüğünü görüyor eşine söylüyor.
Kocası da nereden biliyorsa videonun keywordlerini google'a girip bir bakıyor ki video internete sızmış.
Hem de yeni sızmış.

Bu olay gerçekse konu sahibini uyandırmak isterim ki malesef videoyu eşiniz silmemiş ve görüntüleri 3. şahislarla paylaşmıştır.
Hangi telefondan çekim yapıldığını sordum kendisine ama cevap alamadım.

Ben iğrenç muhabbetler bunlar. Video ya almak ne demek?!
İyi olmuş demek isterdim ama umarım ders alırsınız bu başınıza gelenden!

Uyenin kocasiyla videoyu sildigin den beri bir korkosu varmis. Esiyle de bunu zaman zaman paylasiyormus. Panik yapmislar. Aslinda bir nevi hep iz uzerindelermis. Anlatim da gece icime kurt dustu diyor. Yani bazen insanlara malum olur. Gelecekle ilgili skintilar. Fakat videoyu sildil den sonra neden ? Yayilma endisesine kapildiniz? Onu anlayamadim. Ters giden birsey olmus muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…