- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Ahahaha iyiki geç görmüşüm herkes banlanmis
Konu gercekmis hakketen ya ne hayatlar varrBana da geldi kacamadan
konuya inanmadığım için yazmamıştım. madem kazen gerçek dedi sorayım o zaman.
P Pembesevdalisi eşin neden 5 sene önceki videoyu arattırdı?
ve sen nasıl hemen adamın apar topar çıkmasını 5 sene önceki videoya bağladın hemen?
birine bir şey mi oldu vs gibi birşey gelir insanın aklına ilk..
Aman diyeyim! :)Ahahaha iyiki geç görmüşüm herkes banlanmis
Cok haklisniz ama konu sahibi acik sacik yazinca reklam gibi fake düsundukSaygısızlıkta sınır tanımayan, insanların acıları üzerinden yaptıkları sözde yorumlar ile 3-5 beğeni toplayanlar umarım bu dalga geçtiğiniz konuların bir benzerini yaşamazsınız. Kimileri ceza puanları sebebi ile banlandı bazıları sınırda konu dışı yazan(ve şikayet edilen) herkese ceza verilmiştir.
Bilginize
Benle eglenirsen olacağı bu hahahhahah cok güldüm ziyaretci olarak izliyorsun di mi hahahahah bak hala gülüyorumAçı derken kamera açısını dedimdi
Denoşun ki farklı
Gecmisler olsunBana da geldi kacamadan
Cekim yaotiklarinda sevgililermis demek yuzler gorunmuyor diye bi arkadasa atti simdi de o arkadas paylasti yada tejtit ediyor zaar arabayi satip tehdit edene verecek demekKonu gercekmis hakketen ya ne hayatlar varr
evden apar topar çıktığı için değil
sonrasında arayıp watsap insta. hepsini sil dediği için anlamış.
Evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz, konunuzda öyle yzıyor. Belki evlenmeden önce 3. Şahıslarla pylaştı, siz rüyanızda görünce de evhamlandı o da.Geçmişine bakmasam inanmıycam da geçmişe baktım canım suan tek destek sen oluyoraun allah razı olsun eşim arabayı satışa cıkartıcak halletmeye calısıcam dedi bilmiyorum demekki hemen video alındı haklısın cahillik yaptık ceremesini cekiyorum uykusuzum kasılmam var erke dogurucam sinirden diye.
Eşim yaymaz yayacak kadar pislik degil hem neden yaysın ki cocuklarımız oldu hep destekti bana
Olabilir ama ben iki tarafta hakeertigini dusunuyorum odanizda ne yasarsaniz yasain video cekmekte neyin nesi sapikliktir benim görusumCekim yaotiklarinda sevgililermis demek yuzler gorunmuyor diye bi arkadasa atti simdi de o arkadas paylasti yada tejtit ediyor zaar arabayi satip tehdit edene verecek demek
Evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz, konunuzda öyle yzıyor. Belki evlenmeden önce 3. Şahıslarla pylaştı, siz rüyanızda görünce de evhamlandı o da.
konuya inanmadığım için yazmamıştım. madem kazen gerçek dedi sorayım o zaman.
P Pembesevdalisi eşin neden 5 sene önceki videoyu arattırdı?
ve sen nasıl hemen adamın apar topar çıkmasını 5 sene önceki videoya bağladın hemen?
birine bir şey mi oldu vs gibi birşey gelir insanın aklına ilk..
Aynen ne gerenk var bunlar reklam kokan hareketlerOlabilir ama ben iki tarafta hakeertigini dusunuyorum odanizda ne yasarsaniz yasain video cekmekte neyin nesi sapikliktir benim görusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?