Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Açıklaması fantezi buda yeni trend heralde
Konunun bir yerinde bir hata varda neresinde?
Konu sahibi bizimle dalga geçip kandırımıyorsa yada anlatamadığı ayrıntı yoksa bütün kapılar eşine çıkar konu sahibinin

Son düzenleme:
Eşiniz videoyu sizin isminiz ile aratmışsa ve bulmuşsa, o videoyu yükleyen kişi tanıdıktır yani kendisi. Belki de sizinle ciddi düşünmüyordu o zamanlar bir hata yaptı ve yükledi olamaz mı?

Yani internet öyle büyük bir mecra ki anında bulması garip değil mi?

Evet tıpkı bizim gibi toplumlarda dönüyor ne oluyorsa. 3. Sayfa haberlerine kadın programlarına göz gezdirmeniz yeter toplumdaki ahlak çöküntüsünü görmek için. Çok iyimsersiniz.
Namus kadın aile kavramları bizde kutsaldır biri çıkıp kocamı aldattım dediğinde burada bile neredeyse elimizden gelse öldürebiliriz beddua ederiz insanlıktan çıkarırız burası bir kriterse sizin dediğiniz toplumda yozlaşma nerede?

Benim bi USB bellek vardı virüsten dolayı bütün ftğ videolar silindi sonra eşim götürüp temizleyici ve bi program sayesinde silinen herşey geri geldi hatta elimin aile ftğ ları varmış önceden silmişlerdi onlar bile geri gelmişti. Sizinki de aynı durum olabilir mi yani videonun olduğu hafıza kartı yada telefonu sattuysanız alan kişi geri yükleme yaptırmış olabilir mi?

İroni mi yaptınız ciddi misiniz anlayamadım. Eğer ciddiyseniz toplumun gözünde kadının kutsal olduğu düşüncesine nereden vardınız? Kutsal olduğumuz için mi her gün erkekler tarafından öldürülüyoruz?

Eşinizle evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz hadi artık ona alıştı kulağımız, ama eşinizin durup dururken videoya çekmek istemesi, daha sonra işkillenip aratıp bulması çok tuhaf değil mi? Muhtemeln o videoyu eşiniz yükledi ve hala duruyor mu diyerek arattı buldu. Yoksa internet üzerinde belki binlerce milyonlarca +18 video var hepsinin arasından sizi seçip bulması çok manidar.

İkisinin ortak olduğu bir durumsa zaten yapacak bir şey yok, son pişmanlık hesabı ne diyebiliriz ki..
Bizler eğer konu sahibinin yazdığı gibiyse
Duruma uyansın diye yazıyoruz, yazdık.

Ki bence yine de bu kadar absürt olmasına rağmen iyi destek gördü.
Normal de bu tarz tutarsız konularda
Belki öyledir, belki yazmadığı açıklayamadığı şeyler vardır şeklinde bir yaklaşım söz konusu olmadı bugune kadar. (ben görmedim kendi adıma)
İkinci üyelik olması, yönetimin yaklaşımının etkisi büyük bunda.

Haklarında hayırlısı.

Bizimki ben sosyal medyaya foto koyarken omce kirpilabilir mi diye bi analiz ediyor sonra koyuyoruz. Tek fotograf zaten koydurmuyor. Sebebi cooook hakli ben olsam bende koyamam. Tesetturluyum ve minimum 50 kisiden yuzum kirpilip acik birine konmus sonra instagram da paylasilmis diye duydum. Gozumle de gordum. Bir arkadasim koyde salvarla fotograf cekinmis koymus face. 1 ay sonra mi ne koylu kizlar adli bir fantazi sayfasinda fotoğrafını görmüş. Bu koylu guzelide facebookta bu arada. Yani boyle bir devirde artik fotografta bile kafa patlatarak ancak koyulabiliyorken bu nasil cesarettir

Yahu kocanız sizi bariz kandırıyor hala 7 senedir tanıyorum ağlıyor bilmem ne diyorsunuz burda elli kişi yazdı araba ve para konusunda size, hala inanacaksanız buyrun inanın sonuçları daha fena olacak ama bunu bilin.

Sizin yuzunuzmu kirpilik 50 kisiye kim atmis fotograflari aa daha neler duyacagim.analiz falan ..

Sizin yuzunuzmu kirpilik 50 kisiye kim atmis fotograflari aa daha neler duyacagim.

Hayir bana olmadi şükür. Ne yapiyorlar anlatayim mesela mini etekli bir kiz fotografi buluyorlar. Birde tesetturlu kameraya bakan kizin kafasini aliyorlar birleştirip " bunlar tesetturu asagiliyor" " bunlar serefsizler" diyerek paylaşıyor. Yada facebookta köylü guzeli sayfasinda dogal fotolari koyup altina sizce nasilim yaziyorlar. Yada kucaginda bebekle tisortlu bir kiz koyup kucagima bebe yakisiyor mu yazıyorlar. Kurgu degil gercek malesef hepside hala facebookta. Kim bilir o kizcagizin haberi bile yoktur o fotografin altina yazilan igrenc yorumlardan da orada oldugundan da

Yarin araba satiliyor adam parayi götürüp videoyu berabet izledigi kisilere veriyor onlar da şimdilik susuyor ve videoyu siliyor . Ev varsa onuda satar yakinda. Kadincagiza uzuldum ama hala kocam da kocam demesi gram endise etmemesi beni deli ediyorrrr

Ben de göbeğimdeki ben araması yaparak bir şekilde kendime ait bir şey var mı diye bakayım bari :)

O nasıl aramaymış be vücut ölçüsü

Maalesef eğer bu gerçekse vaktinde o videoyu bizzat eşin yükledi.
Şimdi bir bakiiim ne alemde dedi hala var diye panik yaptı.

Sen videoyu izledin mi bu arada?
Eğer izlemediysen paraya ihtiyacı var ve arabayı sattırmak için dümen uydurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…