- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi Pembesevdalisi
-
Toplumdaki ahlak kriterini "kocamı aldattım" diyen kadını öldürme isteğimizle mi ölçüyoruz cidden?Namus kadın aile kavramları bizde kutsaldır biri çıkıp kocamı aldattım dediğinde burada bile neredeyse elimizden gelse öldürebiliriz beddua ederiz insanlıktan çıkarırız burası bir kriterse sizin dediğiniz toplumda yozlaşma nerede?
Ayni sekilde googleden arama yapiyorum hicbir sey cikmiyor???Büyük gögüslü sarışın liseli amatör türk deyince cıkmış yeni paylaşılmış o yüzden hemen cıkmoş cıldırıcam ya aglıyorum suan
Benim aklıma eski bi üye geldi ama hamileliğinin haftası ve çocuğun yaşı tutmuyorherseyi gectim ben konu sahibini acaip merak ediyorum
yani artik herkese supheyle bakicam burda acaba bu kisi o mu falan diye
Biraz değiştirerek söylemiştir.Benim aklıma eski bi üye geldi ama hamileliğinin haftası ve çocuğun yaşı tutmuyor
Bilmiyorum olabilir. Ama üyeliğini iptal eden birisi benim aklıma gelenBiraz değiştirerek söylemiştir.
Yoksa ifşa olunur çok kolay.
belki o bilgileri bu konuda degistirmistir taniyan olmasin diyeBenim aklıma eski bi üye geldi ama hamileliğinin haftası ve çocuğun yaşı tutmuyor
herseyi gectim ben konu sahibini acaip merak ediyorum
yani artik herkese supheyle bakicam burda acaba bu kisi o mu falan diye
Bütün ahlak anlayışı kadın üzerine ise kadının aldatması oldukça iyi bir kriterdirToplumdaki ahlak kriterini "kocamı aldattım" diyen kadını öldürme isteğimizle mi ölçüyoruz cidden?
Umarım şaka yapıyorsunuzdur. Şakaysa komik değil, şaka değilse hiç değil zaten.
Yaşlı dedeler çocuklara tecavüz ediyor ses çıkmıyor, kızlar tecavüze uğruyor o saatte ne işi varmış orada deniyor.
Yok ya yazım tarzları alakasız bence.Bilmiyorum olabilir. Ama üyeliğini iptal eden birisi benim aklıma gelen
Onun dışında herkesi düşündüm ama bulamadım
Ama nolursa olsun hakkaten üzüldüm kadıncağızın durumuna
Ben mi???Bütün ahlak anlayışı kadın üzerine ise kadının aldatması oldukça iyi bir kriterdir
ne şakası ben burada açıkça dile getirilmeyen aslında ülkenin geleceği dile getiriyorum
Sanıyorsunuz ki bunlar şaka hırsızlık yolsuzluk adam kayırma duygu tüccarlığı bunlar basit olabilecek ufak tefek hatalar yeterki kendine ait kadınlar namuslu! Olsun
Değil mi?
Neyse konu dağılmasınBen mi???
Aldatan kadını cezalandırıyoruz, o yüzden toplumumuzda yozlaşma yok ahlakımız yerinde diyen sizdiniz
Anlatamıyorsunuz sanırım dediğinizi, size cevap veren arkadaşlar da benim gibi anlamış
Anladım.Neyse konu dağılmasın
İlk mesajım kendimce ironi
Genele göre gerçekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?