Düşündükçe Kafayı Sıyıracagım. (+18)

Toplumdaki ahlak kriterini "kocamı aldattım" diyen kadını öldürme isteğimizle mi ölçüyoruz cidden?
Umarım şaka yapıyorsunuzdur. Şakaysa komik değil, şaka değilse hiç değil zaten.
Yaşlı dedeler çocuklara tecavüz ediyor ses çıkmıyor, kızlar tecavüze uğruyor o saatte ne işi varmış orada deniyor.

Parayi kim istiyor anlamadim. Savciliktan mi istiyorlar??? Esiniz ise gitmeyip gun boyunca adliyede kosturuyor ama videoyu parayla silecek birisi ile anlasma yapiyor oyle mi?

Allah canımı alsın 71 sayfayı tek tek okudum tek anladığım ya kocanın borcu var numaraya yatıyor yada kendi yükledi birisi şantaj yapıyor sen videoyu izlicem diye soyle bence

Bütün ahlak anlayışı kadın üzerine ise kadının aldatması oldukça iyi bir kriterdir
ne şakası ben burada açıkça dile getirilmeyen aslında ülkenin geleceği dile getiriyorum
Sanıyorsunuz ki bunlar şaka hırsızlık yolsuzluk adam kayırma duygu tüccarlığı bunlar basit olabilecek ufak tefek hatalar yeterki kendine ait kadınlar namuslu! Olsun
Değil mi?

Ben mi???
Aldatan kadını cezalandırıyoruz, o yüzden toplumumuzda yozlaşma yok ahlakımız yerinde diyen sizdiniz
Anlatamıyorsunuz sanırım dediğinizi, size cevap veren arkadaşlar da benim gibi anlamış

Ben mi???
Aldatan kadını cezalandırıyoruz, o yüzden toplumumuzda yozlaşma yok ahlakımız yerinde diyen sizdiniz
Anlatamıyorsunuz sanırım dediğinizi, size cevap veren arkadaşlar da benim gibi anlamış
Neyse konu dağılmasın
İlk mesajım kendimce ironi
Genele göre gerçekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…