- 21 Ağustos 2015
- 31.909
- 96.852
- 598
- 38
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Bekar kayın kac yasında ?Niye orda burda kalıyor.Günaydın arkadaşlar.Herşeyden o kadar sıkıldım artık soruyorum kendime neden başkaları gibi dört ayak üstüne düşmüyorum.Konum şu iki kaynım var bulunduğümuz şehirde biri evli biride bekar bide biz varız onun dışında bir tanıdığımız falan yok.Bu iki kaynım iki üç gün sonra üç günlüğüne iş gezisine gidecekler.Eşimle aynı yerde çalışıyorlar.Geçen aylarda eşim gitti bu sefer iki kardeşini gönderiyor.Kaynım ve eltimle evlerimiz konusunda pek uzak değiliz bir sokak var aramızda.Eşim seyahate gittiği zaman şansa çocuklar rahatsızdı bende eşime kardeşin burda biŕşey olursa (hastane falan)götürür dedim gönül rahatlığıyla git dedim velhasıl kelam eşim 3-4 günlüğune gitti.Bende yalnız kalmamak için bekar kaynım gelip bizde kalacaktı normalde diğer kaynimda kalıyor.Eşimin gittiği günün akşamında eltim aradı havadan sudan konuştuk hani maksadı bir an önce kaynımı bize gonderip eşiyle basbaşa kalmak istiyor.Zaten söyledi yalnız kokmuyormusun dur ben söyleyeyim gelsin falan dedi.Bende çocuk yemeğini yer gelir biliyor zaten abisinin gittiğini dedim.olsun olsun ben söylerim dedi.Hani ben olsam ilk teklifim istersen buyur gel bizde kal çocuklar da rahatsız yardımcı oluruz demesini bekledim.Hiç başka birşey söylemeye tenezzül etmeden kaynımı göndermenin yollarını aradı.Her neyse eşimin bu üç dört günlük seyahati boyunca ben çocuklarla perişan oldum.Kaynım yanımda kaldı ama ne arabası var ne yer tanıyor ne yurt yeni bir kaç ay oldu geleli.Ben bekliyorum kaynım eltim bir gün olsun arasınlar çocuklar nasıl oldu hastaneye götürelim mi birşeye ihtiyacın var mı diye sormadılar.Halbuki biz olsak zorla gider gelir hal hatirlarını sorariz.Şimdi de dediğim gibi iki kaynima sıra geldi gezi için üc dört günlüğüne yurt dışına gidecekler ve eltim yalniź kalacak.Bize gelip kalmasını isteyecekler ama ben gönulsüzüm.Daha eşimle k9nuşmadık bu konu hakkinda ama bende yalnız kaldım bir gün arayıp sormadılar buyur bize gel demediler, zoruma giden nokta ben neden evime alıpta üç dört gün çekeyim.Öyle insanlar istemiyorum desem eşim dahi herkes gardını alır mecbur bırakırlar.Bunlari düşündükçe kafayı yiyorum resmen.Yani başkalarının bakıcısı olmaktan bıktım.Gelse adabıyla oturup gitse gelsin derim.Ama kadın bildiğin rahatlığa geliyor kocama yalakalık yapıp duruyor yani bir araya gelmeyi istemiyorum.Ben olsam umurlarında değilim arayıp sormazlar ama konu onlar olunca akan sular durur,durum bu sadece biraz içimi dökmek için yoksa kafayı yiyeceğim...
bekar kaynımda gidiyor ki ilk defa başıma gelmiyor eşi gittiğinde yine gelmişti.Kaynım iki üc ay oldu geleli buralar yabancı arabası yok eşimde ikaz etmiş onları arayıp sorarsıniz arabasını birakmiş ama onlar da tık olmayınca gücume gitti yani gelsunler hastaneye gotürsunler ben onlarda kalayım değil.Yenge birşeye ihtiyacın varmı yok mu bu kadar yani.Çünkü her zaman biz yapıyoruz bende bekledim.Anladığım kadarıyla çocuklarınızın çok kötü bir hastalığı yokmuş hastanelik olacak olsalar eşiniz zaten gitmez ya da onlara bırakırdı taksi falan gidilirdi zaten kaynınla da yani 3 4 gün yok diye çoluk çocuk eltinde ne işiniz var..elti kaynınj yollamış işte göz kulak olsun diye hem o da yalnız kalmak isteyebilir.koca insansınız yani..
Ayrıca eltinizin sizde kalması için bir tellif falan gelmemiş ki henüz daha bu söylenmeden niye bende kalır diyorsunuz bekar kaynın kalır onunla.
18 yaşında.Yeni geldi abilerinin yanında çalıaya başladı ev tutana kadar böyle devam edecek.Bekar kayın kac yasında ?Niye orda burda kalıyor.
Yani marjinal olan biziz ama bekar kaynım niye gelsin bende kalsın yahu?
bekar kaynımda gidiyor ki ilk defa başıma gelmiyor eşi gittiğinde yine gelmişti.Kaynım iki üc ay oldu geleli buralar yabancı arabası yok eşimde ikaz etmiş onları arayıp sorarsıniz arabasını birakmiş ama onlar da tık olmayınca gücume gitti yani gelsunler hastaneye gotürsunler ben onlarda kalayım değil.Yenge birşeye ihtiyacın varmı yok mu bu kadar yani.Çünkü her zaman biz yapıyoruz bende bekledim.
Kalın kafalı olduğunu düşündüğünüz insanla evlisiniz; hatırlatmak isterim.ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
18 yasında tabi daha kücükmüs.18 yaşında.Yeni geldi abilerinin yanında çalıaya başladı ev tutana kadar böyle devam edecek.
Geldiği gün söyledim şaşırdı sende yapmassın bundan sonra dedi.Ama şimdi biliyorum huyunu kardeşine kıyamaz gelsinler bizde kalsınlar der.iste o zaman olay çıkartırım.Eşinize neden söylemiyorsunuz. "Sen bizimle ilgilensinler diye arabayı onlara bıraktın, ama onlar bir kere bile aramadı beni. Bundan sonra ben de evde yatılı kayın-elti istemiyorum" diyeceksiniz. Eşiniz sizi 3 yaşında filan mı zannediyor. Evde erkek olsun ne demek?
anne baba cahil insanlar yatırimlari yok eşimde kiyamadı madem okumuyor gelsin yanımda çalışsın dedi.18 yasında tabi daha kücükmüs.
Ama yinede normal değil orda burda kalması.
Yani ailelerde garip,büyük konusmayayım da 18 yasında üni.okumaya gitmiyorsa calısmaya baska sehre falan yollamam cocugumu ya ne biliyim.
Geldiği gün söyledim şaşırdı sende yapmassın bundan sonra dedi.Ama şimdi biliyorum huyunu kardeşine kıyamaz gelsinler bizde kalsınlar der.iste o zaman olay çıkartırım.
Kavun değil ki koklayayım evlendikçe anladım bqna karşı iyi ama bu konularda pasif bildiğini okuyan biri.Kalın kafalı olduğunu düşündüğünüz insanla evlisiniz; hatıtlatmak isterim.
Allah eşinize ve kayınlarınıza sabır versin.
Birilerine bağımlı yaşayan, tek başına hayatını idame ettirebilme kabiliyetine sahip olmayan biri mi doğululara “kalın kafalı” diyor?ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
Önceki konularımı okursanız anlarsınız neden istemediğimi.Çagirmadi diye böyle davranmıyorum
öyle değilde çok iyi anlaşıyorlar esiminde hoşuna gidiyor ,benim yerime öyle bir insanla evli olmak isteyebilir çünkü ben eltim kadar meraklı herseye burnunu sokan biri değilim
Marjinal bizdik hani ajajkdsjsjdsEsim is seyahatine gidecek ben evde bekar kaynimla kalicam. Yok artik!
Onun eşi gidince niye size geliyor uyanığa bak. Hazır yemek var temizleyen toplayan biri var. Gitmezdim demeyin gidin bir kere.Ya ben zaten gitmezdim onun eşi her gittiğinde bize geliyor sadece teklif etmesini isterdim onun tek derdi bir an önce kayni postalamak hal hatır bile sormadı eşimin geldiği gün aradi o gün soruyor çocukları beni.Bende yüzüne söyledim kapattım telefonu o da kabahatini anladı özür diledi zaten.Allaha bin şükür kimseye muhtac değilim ama dediğim gibi ilk defa yalnız kaldım şahsen bekledim aranıp sorulmak hata mi ettim sizce?..
Ne demek korkuyorKonu bu değil ben kalabilirim çok şükür hatta o zaman kaynım gelmesede olur dedim eşim istemedi bir erkek bulunsun evde dedi.benim takıldığım nokta şu eltim yalnız kalınca korkuyor hemen bize getiriyorlar eşim arayıp soruyor biz böyleyken demiyorlarmı bunlar böyleyken bizde arayıp soralim ayıp olmasın babında.Bizi resmen salak durumuna düşürüyorlar kızdığım nokta bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?