Düşündükçe sinirim zıplıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekar kayın kac yasında ?Niye orda burda kalıyor.
Yani marjinal olan biziz ama bekar kaynım niye gelsin bende kalsın yahu?

bekar kaynımda gidiyor ki ilk defa başıma gelmiyor eşi gittiğinde yine gelmişti.Kaynım iki üc ay oldu geleli buralar yabancı arabası yok eşimde ikaz etmiş onları arayıp sorarsıniz arabasını birakmiş ama onlar da tık olmayınca gücume gitti yani gelsunler hastaneye gotürsunler ben onlarda kalayım değil.Yenge birşeye ihtiyacın varmı yok mu bu kadar yani.Çünkü her zaman biz yapıyoruz bende bekledim.

Eşinize neden söylemiyorsunuz. "Sen bizimle ilgilensinler diye arabayı onlara bıraktın, ama onlar bir kere bile aramadı beni. Bundan sonra ben de evde yatılı kayın-elti istemiyorum" diyeceksiniz. Eşiniz sizi 3 yaşında filan mı zannediyor. Evde erkek olsun ne demek?

ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
Kalın kafalı olduğunu düşündüğünüz insanla evlisiniz; hatırlatmak isterim.

Allah eşinize ve kayınlarınıza sabır versin.

Son düzenleme:
18 yaşında.Yeni geldi abilerinin yanında çalıaya başladı ev tutana kadar böyle devam edecek.
18 yasında tabi daha kücükmüs.
Ama yinede normal değil orda burda kalması.
Yani ailelerde garip,büyük konusmayayım da 18 yasında üni.okumaya gitmiyorsa calısmaya baska sehre falan yollamam cocugumu ya ne biliyim.

Geldiği gün söyledim şaşırdı sende yapmassın bundan sonra dedi.Ama şimdi biliyorum huyunu kardeşine kıyamaz gelsinler bizde kalsınlar der.iste o zaman olay çıkartırım.

18 yasında tabi daha kücükmüs.
Ama yinede normal değil orda burda kalması.
Yani ailelerde garip,büyük konusmayayım da 18 yasında üni.okumaya gitmiyorsa calısmaya baska sehre falan yollamam cocugumu ya ne biliyim.
anne baba cahil insanlar yatırimlari yok eşimde kiyamadı madem okumuyor gelsin yanımda çalışsın dedi.

Geldiği gün söyledim şaşırdı sende yapmassın bundan sonra dedi.Ama şimdi biliyorum huyunu kardeşine kıyamaz gelsinler bizde kalsınlar der.iste o zaman olay çıkartırım.

Aynen. Adam zaten sen de yapmazsın bundan sonra demiş. Demek ki size hak vermiş. Eğer bu dediğini unutup u dönüşü yaparsa içinde "babanın şarap çanağı" geçen güzel ve seviyeli bir konuşma yaparsınız.

Kalın kafalı olduğunu düşündüğünüz insanla evlisiniz; hatıtlatmak isterim.

Allah eşinize ve kayınlarınıza sabır versin.
Kavun değil ki koklayayım evlendikçe anladım bqna karşı iyi ama bu konularda pasif bildiğini okuyan biri.
önceki konularıma bakmanızı isterim bence Allah bana sabır versin yargısız insafda bulunmayin.

ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
Birilerine bağımlı yaşayan, tek başına hayatını idame ettirebilme kabiliyetine sahip olmayan biri mi doğululara “kalın kafalı” diyor?

Saçma sapan genellemeler yapmayın. Doğu bölgesi sizin çevrenizden ibaret değil.

Eşinize diyemiyor musunuz ben kimseyi istemiyorum zaten çocuklar yeterince yoruyor diye. Niye böyle tavizler veriyorsunuz, kaynınız doktor mu hasta çocukların gelip başında duruyor? Ben kimseyi istemiyorum, çağırma kimseyi bitti gitti. Huzursuzluk çıksın istemiyor olabilirsiniz anlıyorum, siz de kimse gelsin istemiyorsunuz ama bunu siz çözebilirsiniz sadece.

Benim eşim bırak 2-3 gün, toplamda 4 ay yoktu yanımızda, yurt dışındaydı. 18 aylık çocuk + 5 aylık hamile halimle ben tek kaldım. İkinci çocuğun doğumuna geldi 10 gün kalıp geri döndü. Bebek 1 aylıkken ayda iki defa biz gidip geldik iki küçük çocuk ve ben. Annemlere kayınvalideye falan baştan söyledim. Lazım olursa kesin sizi ararım çağırırım ama ben şimdilik hallediyorum dedim.
Annemler şehrin öbür ucunda arasam onlar gelene kadar 2 kere gider dönerim hastaneye. Gece acile bile gittim çocuklarla. Birini koyuyordum oto koltuğa, diğeri kucağımda binip taksiye iki defa gece hastaneye gittim. İkiz bebek arabası aldım, markete pazara hep tek gittim. Hiç istemem evde birini. Kolay mıydı hayır ama çocuk zırıltısı ağlaması huysuzluğu yanında misafir gönlü eyleyemem ben. Eltim kaynım aramış aramamış hiç beklemem umurumda da olmaz. İçinden gelmediği halde mecburi hizmet gibi geçmiş olsun dese ne demese ne?

Önceki konularımı okursanız anlarsınız neden istemediğimi.Çagirmadi diye böyle davranmıyorum

Buyrun önceki konularınız :

Neymiş önceki konunuz diye baktım , bakmaz olaydım.

Eşinizle eltiniz için önceki konudan mesajınız :

öyle değilde çok iyi anlaşıyorlar esiminde hoşuna gidiyor ,benim yerime öyle bir insanla evli olmak isteyebilir çünkü ben eltim kadar meraklı herseye burnunu sokan biri değilim

Eşinizle eltiniz sohbet edip şakalaştı diye böyle bir mesaj yazmıştınız. Eşinizle eltiniz arasında ahlaksız bir durum yaşanıyor gibi davranmıştınız.

Bu elti sizi niye arayıp sorsun ? Kadın kocasıyla size geldiğinde ; kocamla gülüp , konuşuyor diye konu açan insansınız.

Eltiniz : düşüncelerinizi bilse iftiraya uğramamak için sokağınızdan geçmez.

Eşiniz yokken kaynınızı arayıp hastaneye gitmek istediğinizi söyleseydiniz, neden onların arayıp sormasını beklediniz? Herkes sizin kadar düşünceli olamaz. Şimdi de kaynınız gidiyor diye niye eltiniz sizde kalıyor anlamadım. Altı üstü bir kaç gün, koskoca kadın. Ne gerek varrr???? Kabul etmeyin. O da istemez herhalde? Gerçi siz de onun sizi davet etmesini beklemiştiniz. Gerçekten anlam veremiyorum.

Esim is seyahatine gidecek ben evde bekar kaynimla kalicam. Yok artik!
Marjinal bizdik hani ajajkdsjsjds
18 yasındaymıs kücükmüs ama
Dogulularmıs.
Dogulular daha muhafazakar olur,gelinle kayın neden aynı evde kalsın diye düsünürler sanıyordum.

Onun eşi gidince niye size geliyor uyanığa bak. Hazır yemek var temizleyen toplayan biri var. Gitmezdim demeyin gidin bir kere.
Ben olsam şimdiden küçük bir bavul hazırlarım. Çocukların ne kadar ıvır zıvırı var koyarım içine, eşime de hep kadın bize geliyor ayıp bir kere de ben gidip kalayım derim. İki çocukla yayıldıkça yayılırım bardak bile kaldırmam. Yatak sersin toplasın, üç öğün pişirsin banyo temizlesin. Evini darmadağınık bırakır kusura bakma biraz evi dağıttık ama çocuklarla böyle derim. Bundan sonra bir sen gelirsin bir biz geliriz diye bombayı salarım ortaya. Salak değilse adım atmaz sizin eve. Ama kalkıp kocanız hayır sen gitme çoluk çocukla o gelsin derse iş sizde artık.
Bazen en temizi orman kanunları.

Konunun ilk sayfalarında bekar kayın dönüşümlü kalıyor dememiş, hep o tarafta kalıyor gibi anlatmışsınız tepkileri görünce de dönüşümlü kalıyor'a çevirmissiniz. Eltiniz gayet haklı size göndermekte bekar kaynı, azıcık nefes almaya onun da ihtiyacı var. Normal zamanda siz arayıp sorup kaynı biraz bize gönderin siz rahat edin diyor musunuz, hiç zannetmiyorum. Tutturmuşsunuz bir türkü aramadı da sormadı da lafını döndürüp duruyorsunuz, küçük çocuk musunuz siz Allah aşkına aramasın sormasın yani bir sağlık ocağına gittiniz diye bu kadar ilgi alaka beklemek fazla değil mi, arabanız onlarda kaldıysa da aramak çok mu zor çocuk ateşlendi hastaneye götürelim demek, neyin gururu bu kendi çocuğunuz için bile aramiyorsunuz. Herkes kendi değerini kendi belirler, kenara çekilmiş herkesin sizin etrafında dönmesini bekliyorsunuz. Koca insansınız ne istiyorsanız kendiniz arayın söyleyin, kırgınsanız dile getirin ha yapamıyorsanız da hiç kendi kendinizi doldurmayın yani.

Ne demek korkuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…