- 16 Haziran 2011
- 15.977
- 69.597
- 798
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Kavun değil ki koklayayım evlendikçe anladım bqna karşı iyi ama bu konularda pasif bildiğini okuyan biri.
önceki konularıma bakmanızı isterim bence Allah bana sabır versin yargısız insafda bulunmayin.
şükür beni anlayan çıktı değinmek istediğim nokta bu işte.Onun eşi gidince niye size geliyor uyanığa bak. Hazır yemek var temizleyen toplayan biri var. Gitmezdim demeyin gidin bir kere.
Ben olsam şimdiden küçük bir bavul hazırlarım. Çocukların ne kadar ıvır zıvırı var koyarım içine, eşime de hep kadın bize geliyor ayıp bir kere de ben gidip kalayım derim. İki çocukla yayıldıkça yayılırım bardak bile kaldırmam. Yatak sersin toplasın, üç öğün pişirsin banyo temizlesin. Evini darmadağınık bırakır kusura bakma biraz evi dağıttık ama çocuklarla böyle derim. Bundan sonra bir sen gelirsin bir biz geliriz diye bombayı salarım ortaya. Salak değilse adım atmaz sizin eve. Ama kalkıp kocanız hayır sen gitme çoluk çocukla o gelsin derse iş sizde artık.
Bazen en temizi orman kanunları.
Ayrıca Egeli birisi olarak doğunun ta içine gelin geldim, sizdeki mantaliteye sahip bir Allah'ın kulu yok eşimin tarafında, o kalın kafalılık eşiniz tarafıyla sınırlı olabilir genelleme yapmayın hiçben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
Hatta şimdi kaynı gidince kendi eltisine gitsin çocuklarla. Eşine kadın kadına daha rahat ederiz, senden çekinir desinOnun eşi gidince niye size geliyor uyanığa bak. Hazır yemek var temizleyen toplayan biri var. Gitmezdim demeyin gidin bir kere.
Ben olsam şimdiden küçük bir bavul hazırlarım. Çocukların ne kadar ıvır zıvırı var koyarım içine, eşime de hep kadın bize geliyor ayıp bir kere de ben gidip kalayım derim. İki çocukla yayıldıkça yayılırım bardak bile kaldırmam. Yatak sersin toplasın, üç öğün pişirsin banyo temizlesin. Evini darmadağınık bırakır kusura bakma biraz evi dağıttık ama çocuklarla böyle derim. Bundan sonra bir sen gelirsin bir biz geliriz diye bombayı salarım ortaya. Salak değilse adım atmaz sizin eve. Ama kalkıp kocanız hayır sen gitme çoluk çocukla o gelsin derse iş sizde artık.
Bazen en temizi orman kanunları.
Arabayı niye kardeşine bırakıyor? Sen kullanıp kendin gotursene çocukları hastaneye pastaneye? Arabamı ne alaka kocamın kardeşi kullansın ki?Evet orda kalır.Cocuklarım küçuk ateşleri falan oldu gece uyumuyorlardı eşimde arabasını evli olan kardeşine bıraktı birsey falan olur hastane falan götürürsün diye ama sormadılar bile cocuklar ne durumda diye.Şahsen ben birbirimizde kalma taraftarı değilim ama bunlar öyle mecburi yapmıslar korkma babında işlerine geliyor desem daha doğru olur.
Evet orda kalır.Cocuklarım küçuk ateşleri falan oldu gece uyumuyorlardı eşimde arabasını evli olan kardeşine bıraktı birsey falan olur hastane falan götürürsün diye ama sormadılar bile cocuklar ne durumda diye.Şahsen ben birbirimizde kalma taraftarı değilim ama bunlar öyle mecburi yapmıslar korkma babında işlerine geliyor desem daha doğru olur.
Ben garanti veriyorum bunu yaparsa eltinin ayağı kesilir. Artık geceleri yalnız kalmaktan değil çoluk çocuk yatılı misafir ağırlamaktan korkar. Konu sahibi toplan git, arsızlıksa sen de bir kere yap arsızlık. Hem kimse yalnız kalmadı diye eşinin gönlü de olur.Hatta şimdi kaynı gidince kendi eltisine gitsin çocuklarla. Eşine kadın kadına daha rahat ederiz, senden çekinir desin
kızım doğduğundan beri eşim sık sık iş dolayısıyla ve eğitim dolayısıyla şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor 1 hafta olmadığını da bilirim... Hasta çocuk da büyüttüm çok gerekirse gece gündüz fark etmez atlar taksiye giderim hastaneye , evde gece elektik kesilse mum var su kesilse içme suyu varArabayı niye kardeşine bırakıyor? Sen kullanıp kendin gotursene çocukları hastaneye pastaneye? Arabamı ne alaka kocamın kardeşi kullansın ki?
Umarım yapar konu sahibiBen garanti veriyorum bunu yaparsa eltinin ayağı kesilir. Artık geceleri yalnız kalmaktan değil çoluk çocuk yatılı misafir ağırlamaktan korkar. Konu sahibi toplan git, arsızlıksa sen de bir kere yap arsızlık. Hem kimse yalnız kalmadı diye eşinin gönlü de olur.
Kaç yaşında?Kaynım sürekli onlarda kalmıyor eşit kalıyor bizede geliyor yani.
Doğulu Doğulu diye tutturmuşsunuz bizde doğuluyuz yeri geldi evde 15 20 gün tek kaldım. Yani ne söylesem de haklı olsam bana hak verseler diyerek saçmalığın dibine vuruyorsunuz.ben kalabiliyorum ama doğulu insanları az çok bilirsiniz kalın kafali oldukları için ısrar kıyamet birini bırakırlar yanıniza.Ben ilk defa böyle şeyler gördüğüm icin garipsiyorum buraya yazıyorum.
Genelleme yapmak hos değil elbette.Ayrıca Egeli birisi olarak doğunun ta içine gelin geldim, sizdeki mantaliteye sahip bir Allah'ın kulu yok eşimin tarafında, o kalın kafalılık eşiniz tarafıyla sınırlı olabilir genelleme yapmayın hiç
Evet orda kalır.
eşim zorladı ne olur ne olmaz diye kardeşim gelsin dedi yoksa istemiyordum ben.
Bir gün onlardaysa bir gün bizdedir eşit yani.
surekli onlarda kalmıyor eşit,
Kocan ilk gittiğinde arabayı neden abisine bırakmış sen kullanamadığın için olabilir mi ??? Sen kullanabilseydin bırakma arabayı deme durumun olurdu. Ayrıca eşin kızarsa kızsın bu kadar korkmaGeziyi şirket ayarliyor.Konu araba ehliyet falan değil maksat arayıp sorulmak istedim.Ben o zaman eşim döndüğünde söyledim sen hep arayıp soruyorsun gelip burda kalabiliyorlar ama onlar yapmıyorlar diye eşimde şaşırdı.Simdi de kaynım gidiyor bir defa olsunda bana yapılsaydı evet bu kadar sorun yapmazdım insanı salak yerine koydukları için bu zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?