Düşündüklerimin gerçekleşmesi diye bir sorunum var sorun diyorum çünkü genelde negatife daha çok odaklıyım dolayısıyla istemdışı kötü düşünerek başıma çok büyük felaketler getirdiğimi biliyorum mesela yıllar önce bir film izleyip orda yaşanan bi korkunç olayın başıma geldiğini düşünüp bir süre sonra aynısını yaşamışlığım bile vardır. Oyüzden başına kötü şeyler gelen insanlar için ben olsaydım diye empati yapmaya kendimi o olayın aynısını yaşamış gibi düşünmeye çok korkuyorum. Bide başıma kötü şeyler gelmeden önce kalbim böyle hızlı hızlı çarparak, nefesim daralarak, dizlerim titreyerek başıma gelecek şeylere dair hisler oluşur içimde...Sonra başıma gelir...
Onun dışında günlük hayatta aklımdan geçen şeyler oluyor ve ne geçiyorsa (genelde sıradan şeyler) gerçekleşiyor. Mesela tanışacağım biri, öyle biriyle tanışıyorum, sahip olacağım küçük bir eşya, düşünüyorum biri aracılığı ile geliyor, tesadüfen karşılacağım biri, aklıma geliyor sonra karşıma çıkıyor yada gideceğim biyer aklımdan geçiyor sonra o yere gitmek zorunda kalıyorum kendimi orda buluyorum. Bunların hepsi aklımdan geçiyor sonra gün içerisinde beliriyor ancak bu düşünerek olayları tezahür ettirmeyi daha büyük durumlar, hayatımı etkileyecek güzel konularda yapamıyorum..
Merak ettiğim 1. Bu düşündüklerimin gerçekleşmesi neden oluyor ? Ben düşündüğüm için mi oluyor yoksa yoksa olacağı için mi içime doğuyor ? 2. Daha güzel şeyler hayatımı değiştirecek ölçüdeki büyük hayallerimi düşünerek gerçekleştirebilirmiyim ?