• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

ilgiliyim aslında sadece öpsem sarılsam o an çocuk uyuyorsa ileriye gidecek biliyorum ne yapacağımı şaşırdım

Tamam her seferinde olmaz ama bazen de ileri gitsin zaten, bu bile sorun mu sizin icin? Mesela dun aslinda cok iyi bir firsatiniz varmis, degerlendirmemissiniz. Esiniz surekli reddediyorsun dedigine gore adam her yaklastiginda sevismeye gitmesin konu diye uzaklasiyor gibi geldiniz bana, bu karsi taraf icin cok kirici olur.

ilgiliyim aslında sadece öpsem sarılsam o an çocuk uyuyorsa ileriye gidecek biliyorum ne yapacağımı şaşırdım
Eee ileri gitmesi normal olanı zaten😕,ne kadar güzel eşiniz size karşı istekli ama siz onu itiyorsunuz bu şekilde.Terapi almayı deneyebilirsiniz belki de.

Tamam her seferinde olmaz ama bazen de ileri gitsin zaten, bu bile sorun mu sizin icin? Mesela dun aslinda cok iyi bir firsatiniz varmis, degerlendirmemissiniz. Esiniz surekli reddediyorsun dedigine gore adam her yaklastiginda sevismeye gitmesin konu diye uzaklasiyor gibi geldiniz bana, bu karsi taraf icin cok kirici olur.
evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorum :( eskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum

Eee ileri gitmesi normal olanı zaten😕,ne kadar güzel eşiniz size karşı istekli ama siz onu itiyorsunuz bu şekilde.Terapi almayı deneyebilirsiniz belki de.
eşim de terapi alalım diyor sen kendini sadece anne olarak görmeye başladın sanırım diyor araştırmış biraz böyle bir problemin olabilir diyor

eşim de terapi alalım diyor sen kendini sadece anne olarak görmeye başladın sanırım diyor araştırmış biraz böyle bir problemin olabilir diyor
Bakın,eş konusunda gerçekten çok şanslısınız.Karaktersiz bir adam olsa,hemen gözü dışarıya kayar ama kocanız bunu bile düşünüp,evliliğini güzelleştirmek adına her türlü adımı atıyor.Mutlaka birlikte hareket edin derim.Elinizden geleni yapın bu konuda,sonra çok üzülebilirsiniz🙁.

evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorum :KK43: eskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum

Ben esinizi anliyorum cunku biz de temas bagimlisi bir ciftiz, otururken, uyurken bile hep minik de olsa temas etmek isteriz birbirimize. Bence esinizle konusun 'Cok yorgun oldugum icin sen yaklasinca her zaman cinsellige hazir olmuyorum. Ben de sana sarilip opmek istiyorum ama anlasalim 'devam etmeyelim' dedigimde duralim naz yapiyorum diye dusunme, yoksa kendimi huzursuz hissediyorum' deyin. Esiniz yazdiklariniza gore konusup anlasabileceginiz birine benziyor.

Ben esinizi anliyorum cunku biz de temas bagimlisi bir ciftiz, otururken, uyurken bile hep minik de olsa temas etmek isteriz birbirimize. Bence esinizle konusun 'Cok yorgun oldugum icin sen yaklasinca her zaman cinsellige hazir olmuyorum. Ben de sana sarilip opmek istiyorum ama anlasalim 'devam etmeyelim' dedigimde duralim naz yapiyorum diye dusunme, yoksa kendimi huzursuz hissediyorum' deyin. Esiniz yazdiklariniza gore konusup anlasabileceginiz birine benziyor.
evet konuşup anlaşabileceğim biri ama şansını denemekten geri durmuyor maalesef mesela gece uyuyoruz gelip bana sarılır uyurken ama eli göğüsümde ya sal beni diyorum elim ordaysa noluyo bişey mi yapıyorum sanki diyor

evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorum :KK43: eskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum
Tamam işte çözüm olarak bir terapi seçeneğiniz bir de hormonlarınıza baktırmak var önünüzde. Doğumdan sonra noldu bir hormonal oynama mı var onu öğrenirseniz fiziksel seçenekleri elemiş olursunuz. Terapiyle de psikolojik boyutu var.

Bakın,eş konusunda gerçekten çok şanslısınız.Karaktersiz bir adam olsa,hemen gözü dışarıya kayar ama kocanız bunu bile düşünüp,evliliğini güzelleştirmek adına her türlü adımı atıyor.Mutlaka birlikte hareket edin derim.Elinizden geleni yapın bu konuda,sonra çok üzülebilirsiniz🙁.
evet o konuda şanslıyım şükür terapiyi kabul ettiğimi söyleyeceğim

Tamam işte çözüm olarak bir terapi seçeneğiniz bir de hormonlarınıza baktırmak var önünüzde. Doğumdan sonra noldu bir hormonal oynama mı var onu öğrenirseniz fiziksel seçenekleri elemiş olursunuz. Terapiyle de psikolojik boyutu var.
terapiye gidelim diyor eşim hormonlarımda problem yok aslında şöyle örnek vereyim eşim istiyor ki haftada 4 kez beraber olalım bana kalsa 1,5 2 hafta bizim sıklıklar tutmuyor birbirini

Çocuk sürekli sizin odanızda mı duruyor da hep önünde giyinmemek için kaçıyorsunuz odadan? Eşiniz kendini çok güzel ifade etmiş. Cinsellik bir evliliğin temeli. Bu sorununuzu çözmezseniz o eski mutlu günlerinizi mumla ararsınız. Sorun sizden kaynaklandığı için sizin bir adım atmanız lazımz

Çocuk sürekli sizin odanızda mı duruyor da hep önünde giyinmemek için kaçıyorsunuz odadan? Eşiniz kendini çok güzel ifade etmiş. Cinsellik bir evliliğin temeli. Bu sorununuzu çözmezseniz o eski mutlu günlerinizi mumla ararsınız. Sorun sizden kaynaklandığı için sizin bir adım atmanız lazımz
çocuk biz neredeysek o odada yani

çocuk biz neredeysek o odada yani
E siz hep yatak odanızda mısınız? Çocuk odası, mutfak, salon varsa oturma odası buraları kullanmıyor musunuz? Bence bahane bu. Siz eşinizden kaçıyorsunuz eşiniz haklı. Küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye düşünmeniden bile belli

E siz hep yatak odanızda mısınız? Çocuk odası, mutfak, salon varsa oturma odası buraları kullanmıyor musunuz? Bence bahane bu. Siz eşinizden kaçıyorsunuz eşiniz haklı. Küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye düşünmeniden bile belli
Genelde yatak odasında çünkü çizgifilm izliyor bizim televizyonda odada televizyon var mutfakta tutmak istemediğim için eşimle yolluyorum ya salona ya bizim odaya bizim odadaki televizyon daha iyi olduğu için orada izliyor birde salonu acayip dağıttığı için genelde yatakodasında

Arkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,

ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .

aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi

kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
Eşiniz çok anlayışlı biri. Ama bi erkek ne kadar anlayışlı olursa olsun cinsel sorunlar da bi yere sabredebiliyorlar. Fakat cinsel sorunlar boşanma sebebi bile sayılıyor.

… hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye.

Şu yazdığınızı okuyunca eşinizle başka problemleriniz var zannettim ama yokmuş. Çok şaşırdım. Tamam eşinizin her cinsellik teklifini kabul etmek istemeyebilirsiniz ama adama bu muameleyi de yapmayın yahu. Biraz yakınlık, sıcaklık hak etmiyor mu?

yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım

Başka bir yorumunuzda doğum öncesi daha farklı olduğunuzu hatta eşinize fotoğraf gönderdiğinizi yazmışsınız. Yetiştirilme tarzı ile ilgili değil demek ki. Sonradan oluşan bu problemi çözmek de size düşüyor.

Genelde yatak odasında çünkü çizgifilm izliyor bizim televizyonda odada televizyon var mutfakta tutmak istemediğim için eşimle yolluyorum ya salona ya bizim odaya bizim odadaki televizyon daha iyi olduğu için orada izliyor birde salonu acayip dağıttığı için genelde yatakodasında

Sürekli orayı cımbızlıyorsunuz farkında mısınız, konu bambaşka bir yere gitti. Sadece buraya odaklanmışsınız ben de aynısınız yapayım, bir kere mahremiyet eğitimini kendi yatak odanızda veriyor olmanız acayip bir durum. Mahremiyet sadece giyinip soyunmak çıplaklık değil çünkü. Özel alan da mahremiyettir. Eşiniz ve size ait olan bir kişisel odayı çocuğunuza televizyon odası yapmışsınız, madem mahremiyet eğitimi vermeye başlamışsınız o zaman özel alan nedir onu da öğretin

Şu yazdığınızı okuyunca eşinizle başka problemleriniz var zannettim ama yokmuş. Çok şaşırdım. Tamam eşinizin her cinsellik teklifini kabul etmek istemeyebilirsiniz ama adama bu muameleyi de yapmayın yahu. Biraz yakınlık, sıcaklık hak etmiyor mu?

Başka bir yorumunuzda doğum öncesi daha farklı olduğunuzu hatta eşinize fotoğraf gönderdiğinizi yazmışsınız. Yetiştirilme tarzı ile ilgili değil demek ki. Sonradan oluşan bu problemi çözmek de size düşüyor.
Bu sonradan olan birşey çünkü ben isterdim evlenmeden evvel nişanlıyken beraber olmayı hatta sarhoşken eşim beni reddetmişti sabah pişman olup benden nefret etmeni istemiyorum demişti hiç unutmam o zaman reddedilmek koymuştu bana

Sürekli orayı cımbızlıyorsunuz farkında mısınız, konu bambaşka bir yere gitti. Sadece buraya odaklanmışsınız ben de aynısınız yapayım, bir kere mahremiyet eğitimini kendi yatak odanızda veriyor olmanız acayip bir durum. Mahremiyet sadece giyinip soyunmak çıplaklık değil çünkü. Özel alan da mahremiyettir. Eşiniz ve size ait olan bir kişisel odayı çocuğunuza televizyon odası yapmışsınız, madem mahremiyet eğitimi vermeye başlamışsınız o zaman özel alan nedir onu da öğretin
Haklısınız yanlışlarım var tavsiyeni dikkate alacağım

Bence siz çocuğu bahane ediyorsunuz. Hadi kırkı çıkmamış bebek olsa normal ama belli ki daha büyük bir bebek. Sanki cinselliği çocuk sahibi olmak için görev gibi yapmışsınız ve şimdi de gerek görmüyorsunuz ama eşinizle bu şekilde problem yaşarsanız evliliğinizi bitirirsiniz. Boşanmaktan bahsetmiyorum bu arada yani aynı evde birbirinizden soğumuş olarak yaşar gidersiniz.

Back
X