- Konu Sahibi Quennhazel
-
Özellikle geceleri cok stres oluyorum başka seyler düsünmeye calısıyorum uyumak için dediğiniz gibi en önemlisi sağlık tesekkur ederim yorumunuz içinYalnız değilsin Gençlerin çoğu sizinle aynı durumda. Eksikliği kendinizde aramayın. Umudu kaybetmeden iş aramaya devam edin. Mesleğini yazarsan burada bile şans gülebilir. İşsizlik çok kötü bir duygu. Ama iş arayacak kadar sağlıklı olmak önemli. Akıl sağlığınızı koruyun.
Bende maliye mezunuyum
Temeliniz varsa aslında alandan yüksek almak daha kolay bana göre.Alanda daha çok mülakatınızın iyi geçmesi vs önemli.Bende iibf-işletme mezunuyum ama kazanamama korkusundan hiç denemedim KPSS'yi.
Şimdi mali müşavirliğe doğru gidiyorum ama bu kadar kassaydım belki bende memur olurdum.
Sırf meraktan denemek istiyorum KPSS'yi.
Alan soruları nasıl peki zor mu?
Zaten gece olunca depreşir bu konular. Düşünürken konu konuyu açar. Bir bakmışsın sabah olmuş. Yarın başka bir gün olacak dersin ama olmaz. Gece 2 den sonra düşünülen her şey yanlıştır. O saatten sonra tek doğru şey uyumak. Dünyada pandemi var, ülkde ekonomisi malum. işiniz yok ama bakmakla yükümlü olduğunuz kimse de yok. sadece işe yaramaz ve yetersiz hissediyorsunuz. Geçer bunlar kendinizi geliştirmeye devam edin krizi fırsata çevirin. Doğru iş doğru an geldiğinde hazır olun.Özellikle geceleri cok stres oluyorum başka seyler düsünmeye calısıyorum uyumak için dediğiniz gibi en önemlisi sağlık tesekkur ederim yorumunuz için
Pardon bana yazmamışsınız ama bende cevap verdimBende iibf-işletme mezunuyum ama kazanamama korkusundan hiç denemedim KPSS'yi.
Şimdi mali müşavirliğe doğru gidiyorum ama bu kadar kassaydım belki bende memur olurdum.
Valla alan cok zor hic denemedim ben ozellikle mulakat varsa adamina bakiyorlar ztn..size tavsiyem 2022 b ye guzelce hazirlanip yuksek puan alip atanmAniz emin olun oyle hayal ve zor degil..Hiç yoktan iyidir diye düşündüm ama sizin gibi yüksek puan alıp daha iyi bir yere atanırım umarım.Bir de bu sene alandan hazırlanıp alım olursa guy deneyeceğim.Ben mezun olalı 6 sene oldu.O süre de kpss yerine başka sınavlara girdim kazandım ama iş bulamadım özelde.Mulakatta bana şimdiye kadar neden hazırlanmadınız bu sınava vs derler mi sizce? Yoksa bilgime mi bakarlar
Alana girmedim b den atandim ben hazirlanmadim da hicBende iibf-işletme mezunuyum ama kazanamama korkusundan hiç denemedim KPSS'yi.
Tesekkur ederim öneriniz çok mantıklı geldi.Öyle kafama takılmıştı bu konu siz böyle fikir verince rahatladım.Alandan temelim sağlam baya o yüzden calısmaya yeni baslayacağım.KPSS a grubuna çalışacaksınız mülakatta ne soracaklar diye düşünmeniz için çok erken. A grubu malum uzun ve zorlu bir süreç, siz iyi hazırlanın iyi puanlar gelsin de keşke mülakatta neden daha önce hazırlanmadın diye sorsunlar. Bu kafaya takılacak şey mi. Keşke böyle sorsalar mezun oldum çalışmam gerekiyordu özele girdim. Malum özel sektör yoğun çalışma temposunda vakit bulamadım ancak oldu dersiniz olur biter. İyi bir intibah bile bu. Siz mülakat sorularına takmayın şimdiden kafayı, bu sene gireceksiniz bir an önce konulara çalışmaya başlayın.
Bu sene tek yıl ya alandan da deneyim şansımı bir dedim ama 2022 için B ye mutlaka hazırlanacağımValla alan cok zor hic denemedim ben ozellikle mulakat varsa adamina bakiyorlar ztn..size tavsiyem 2022 b ye guzelce hazirlanip yuksek puan alip atanmAniz emin olun oyle hayal ve zor degil..
Temeliniz varsa aslında alandan yüksek almak daha kolay bana göre.Alanda daha çok mülakatınızın iyi geçmesi vs önemli.
Alana girmedim b den atandim ben hazirlanmadim da hic
Alan atanmak cok zor ve torpil isi
B den 1 yil hazirlandm sinava ve atandim sukur olmayacak bise degil
Tesekkur ederim insallah olur ama alanda emeklerinin karsiligini alman cok zor tabii olmayacak degil hakkina hayirlisi olsunŞöyle diyeyim kendim için konuşuyorum,
4 yıl emek verip lisans okuyup, okuduğum mesleğin hakkını vermek istedim.
Emeklerim boşa gitsin istemedim.
Ama sen kazanmışsın, tebrik ederim. :)
Hakkiniz hayirlisi olsun basarilar dilerim☺Bu sene tek yıl ya alandan da deneyim şansımı bir dedim ama 2022 için B ye mutlaka hazırlanacağım
Tesekkur ederim insallah olur ama alanda emeklerinin karsiligini alman cok zor tabii olmayacak degil hakkina hayirlisi olsun
TesekkurlerHiç vakit kaybetmeyin temeliniz sağlamsa da süper, çok sevindim adınıza umarım olur. Referans falan işini de düşünmeyin çalışırken. Kamu mülakatlarında en temel şey yetkinlik, konuşma tarzınız kendinize güveniniz. Tabiki diğer faktör yadsınamaz bir gerçek ama referans dışında mülakatlarda en çok baktıkları şey duruş ve ifade yeteneğiniz, özgüveniniz. Bir soru doğru yapamayıp hiç referansla kaç arkadaşım atandı. Bu yönünüzü geliştirin. Şimdiden kolaylıklar
İbf mezunusunuz sanırım. Bu dönem iş bulmak çoooook zor hakikaten. Bende bulamıyorumMesleğimi kime söylesem evet çevre gerektiriyor çevre bulman lazım vs diyor gerçekten de öyle.Burdan birine mesaj yoluyla söyledim oda aynı yorumu yaptı haklı olarak.Ya bana moral olarak destek olunsa bile yeter cunku gercekten cevren yoksa olmuyormus bu iş şimdiki aklım olsa madem çevrem tanıdığım yok o kadar emek vermezdim moralim bozuk bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?