Düşünmekten aylardır çıkış yolu bulamıyorum akıl verin

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.494
En iyi cevaplar
1
2.090
658
Adana
Merhaba hanımlar
Aylardır kendime büyük sıkıntı yaptığım bir konu var.Öyle ki düşünmekten sürekli kendimi yapayalnız çaresiz hissediyorum.Eğitimim var üniversite mezunuyum ve bi mesleğim de var fakat gelin görün ki bi işim yok.Tanıdıklar,ilanlar,samimi olmadığım fakat yardımı dokunabilecek kişiler hepsini denedim fakat yok olmuyor.Tecrübem de var bu arada.Benden daha vasıfsız bi çok kişi benim alanımda iş bulmuş çevresi sayesinde.İşte bu nokta çok koyuyor bana.O kadar donanımlı olmama rağmen evde oturmak içime sinmiyor.Bu süreçte insanoğlunun ne kadar bencil,umarsız,vicdansız olduğunu çok çok daha iyi anladım.İmkanı olmasına rağmen kimse kimseye yardım etmiyor.İlla ki akraba vs mi olmak lazım diyorum.Kadın dediğin çalışmalı ayakları üzerinde durmalı her durumda.Tamam ama artık okumak vs bunun için yetmiyor.Napabilirim daha? Düşünmemeye calısıyorum artık fakat olmuyor.İnsanlıktan da düzgün bir işten de umudumu kestim artık.Emeklerim heba oldu ona çok üzülüyorum.
 
Bu işimi bulmadan önce bende sizin gibiydim.
İnanın ne kadar donanımlı olursan ol, araya tanıdık sokmazsan kimse işe almıyor.
Ben bu işimi böyle buldum.
Buradan öncesinde 5 ay gezdim kapı kapı almadılar işte.
Sonra arkadaşımın tanıdığı sayesinde başladım.
Çok üzgünüm şartlar böyle artık
 
Çok zor gerçekten , insan harcadığı zamana emeklerine üzülüyor. Yılmadan usanmadan başvurularda bulunun, ayrıca CV’bizi anlayan birine kontrol ettirin belki ekleme yapılabilir , insanlar öncelikle ondan etkileriniyor.
 
İnanın çok dua ediyorum.Dua ettiğim için de boş oturmuyorum belki vesile olur bu durum duama diye çaba da gösteriyorum.Dualarım karşılık bulmayınca yalnızlığım daha da artıyor öyle işte hüzünlüyüm..
 
Hayırlı olsun işiniz inş bende bulurum
 
Dua et. İnsanlardan değil Allah'tan iste. Alan da o veren de o. Hiç şüphen olmasın. İnanarak iste.
İnanın çok dua ediyorum.Belki duama vesile olur bu durum diye sürekli iş bulmak için çaba da harcıyorum.İnşallah dualarım kabul olur bir an önce hayırlısıyla
 
Cv mi anlayan biriyle beraber hazırlamıştım ama bi türlü bulamadım iş.Tanıdık vs olmayınca cv de eğitim de tecrübe de boş gibi geliyor artık.yine de umutsuzca başvuruyorum uğraşıyorum
 
Kardeşimden biliyorum bu süreci, çok zor .Allah yar ve yardımcın olsun.
 
Mesleğiniz ne onu da yazsaydınız, kısmetin nereden geleceği belli olmaz bakarsınız buradan birşeyler çıkar.
 
Sakın pes etme .Olumsuzlukları arkana al.Benım harika bir işim olacak de.Insanlar sadece gelıp gecıcı.Yıyecek ekmegın olsun yeterkı.
 
Üni deki hocalarınızı ve veya sektörde calışan arkadaslarınızı arayın. İş aradığınızı onlara söyleyin.
Varsa ki muhakkak vardır, odaya gidin. Orada belki ilan vs vardır.
Aklıma bunlar geldi.
 
Hepsini yaptım fazlası olarak da samimi olmadığım fakat çevresi olan kişilerle irtibat kurmaya çalıştım.Bu noktada da insanlıktan soğudum.Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama çok bencillermiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…