- Konu Sahibi Quennhazel
-
Denedim atanmam için 84-85 puan almam gerekiyor.Daha da alanımda iş bulamazsam 2022 deki kpss b ye hazırlanacağım sıkı bir şekilde.hevesim kaçmış olsa da sınavlardan başka çarem yok şu durumdaİşin olsa da baska sorunlar olacak bu sefer hayat boyle..
Buarada kpss yi denedin mi
Çok güzel yazmışsınız.Biriyle kıyaslamak değil de düzenin böyle olduğunu görünce ister istemez canı sıkılıyor insanın.Dualarınızda olmak isterim.teşekkurlerBIR SERÇE,
bile bize ders verir bazen.
Rızkı nerdeyse yuvası oradadır kuşun.
Hic bir zaman pes etmez ve ümitsizliğe düşmez. Kimseyle kendisini de kıyas etmez.
Arar bulur yiyeyecigini.
Kendi de ac kalmaz evlatları da.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
arayışa devam.
Gerekirse şehir değiştirin ama ümitsizliğe düşmeyin...
84-85 alinmayacak bir puan degil ben 91 almistimDenedim atanmam için 84-85 puan almam gerekiyor.Daha da alanımda iş bulamazsam 2022 deki kpss b ye hazırlanacağım sıkı bir şekilde.hevesim kaçmış olsa da sınavlardan başka çarem yok şu durumda
Tecrübemi az görüyorlar.En az 5 yıl tecrübe istiyorlar genelde.ya da siz bu programı kullanmamışsınız filan diyorlar.biz biraz daha görüşme yapalım haber veririz fln diyorlar.Kendimi gösteriyorum konuşmamla duruşumla beklentileri 35 yaş civarı daha çok tecrübeli kendilerinin kullandığı programı cok iyi bilen kişiler olduğu için eliyorlar.Malum iş arayan insan da çok alternatifleri çok olunca biz biraz daha bakalım diye gönderiyorlaraynini dusunuyorum,
bir de red verilen yere donup sorulabilir de red sebebi, boylece bir sonraki is basvurusunda daha hazirlikli olunur.
Kpss B den aldınız değil mi? matematiğe pek süre yetiremiyorum.10 tane filan yapabiliyorum.Lütfen önerilerinizi yazar mısınız ders çalışma konusunda çok iyi puan almışsınız.84-85 alinmayacak bir puan degil ben 91 almistim
Tecrübemi az görüyorlar.En az 5 yıl tecrübe istiyorlar genelde.ya da siz bu programı kullanmamışsınız filan diyorlar.biz biraz daha görüşme yapalım haber veririz fln diyorlar.Kendimi gösteriyorum konuşmamla duruşumla beklentileri 35 yaş civarı daha çok tecrübeli kendilerinin kullandığı programı cok iyi bilen kişiler olduğu için eliyorlar.Malum iş arayan insan da çok alternatifleri çok olunca biz biraz daha bakalım diye gönderiyorlar
Evet b den aldimm sıkı ve duzenli calismayla yapilir benimde matematigim cok iyi degildi bol bol soru cozdum eksik konularimi tamamladim sinavdada cok iyi olmasa da 20 tane cozdummKpss B den aldınız değil mi? matematiğe pek süre yetiremiyorum.10 tane filan yapabiliyorum.Lütfen önerilerinizi yazar mısınız ders çalışma konusunda çok iyi puan almışsınız.
Tesekkur ederim onerileriniz için.Söyledikleri programlar işe girip calısarak öğrenilecek programlar.Eski calıstıgım yerdeki programı kullanan çok az firma olduğu için sıkıntı çekiyorum ama bazı firmalar bunu sıkıntı yapmıyor öğrenirsiniz filan diyorlar bu sefer de tecrübe konusuna takılıyorum.Korona olmasa daha kolay bulurdum belki ilanlar epey azaldı oda bir etkenaslinda bir yol gostermisler, o programi ogrenseniz, udemy veya linkedin gibi yerlerden sertifikasini alsaniz bi sorunu cozersiniz.
Tecrube konusunda elendiginizde de uzulmeyin, demek ki cok ciddi sorumluluk verecek kisileri ariyorlar, alinmamaniz daha iyi bile olabilir o durumda, stresi agir gelebilir mesela.
bir de cv yaninda on basvuru mektubunuzu da iyi calismaniz lazim, gorusmeye gittiginizde sirketle ilgili sorular sormaniz vs gibi seylerle tecrubesiz de olsaniz is sorumluluguna sahip oldugunuzu, isi sahiplendiginizi gosterebilirsiniz.
35 yas emeklilik yasi hesaba katildiginda daha yolun basi aslinda, o yuzden gencim guzelim diye kendinizi motive ediniz, asla aksini dusunmeyin.
Tebrik ederim valla çok iyi yapmışsınız B grubu çift yıl olduğu için bu sene alan sınavına hazırlanacağım bende seneye de B ye hazırlanırımEvet b den aldimm sıkı ve duzenli calismayla yapilir benimde matematigim cok iyi degildi bol bol soru cozdum eksik konularimi tamamladim sinavdada cok iyi olmasa da 20 tane cozdumm
Gy 47d 3y gk 50d 7y yapmistim
tesekkur ederim..hakkiyla calisirsaniz sizde yaparsiniz insallahTebrik ederim valla çok iyi yapmışsınız B grubu çift yıl olduğu için bu sene alan sınavına hazırlanacağım bende seneye de B ye hazırlanırım
Evettesekkur ederim..hakkiyla calisirsaniz sizde yaparsiniz insallah
İbbf mezunumusunuz
Bende maliye mezunuyum
Mahzuru yoksa hangi memurluğa atandığınızı öğrenebilir miyim? üni de bilgisayar işletmenliği veya muayene memurluğu düşünüyorum ben B denBende maliye mezunuyum
Uni. Memurlugu hic iyi degil neden onu dusunuyosun ki ? hem atama hem maas dusuk Ben kite atandim ve maasi olanaklari daha iyi 657 denMahzuru yoksa hangi memurluğa atandığınızı öğrenebilir miyim? üni de bilgisayar işletmenliği veya muayene memurluğu düşünüyorum ben B den
Mesleğinizi benimle de özelden paylaşma şansınız var mı?Mesleğimi kime söylesem evet çevre gerektiriyor çevre bulman lazım vs diyor gerçekten de öyle.Burdan birine mesaj yoluyla söyledim oda aynı yorumu yaptı haklı olarak.Ya bana moral olarak destek olunsa bile yeter cunku gercekten cevren yoksa olmuyormus bu iş şimdiki aklım olsa madem çevrem tanıdığım yok o kadar emek vermezdim moralim bozuk bu duruma
Yeni mezun değilim ama kpss yerine başka sınavlarla zaman kaybettim.Bu sene kpss alan sınavına hazırlanacağım.mulakatta acaba şimdiye kadar neden girmedin vs sorarlar mı filan diye düşünüyorumHiç umutsuzluğa kapılmayın İİBF mezunusunuz nispeten alım daha çok oluyor ayrıca neredeyse iki seneniz var hazırlanmak için 90ı çok rahat geçersiniz, kpss yi gözünüzde büyütmeyin çalışınca gayet rahat bir sınav aslında, tamamen psikolojik bir yarış. O süre zarfında da çalışabilirsiniz, illaki kendi alanımda çalışacağım demeyin, kariyer.net kullanın ben de yeni mezunken kpss hazırlanırken ordan iş bulmuştum.
YazıyorumMesleğinizi benimle de özelden paylaşma şansınız var mı?
Hiç yoktan iyidir diye düşündüm ama sizin gibi yüksek puan alıp daha iyi bir yere atanırım umarım.Bir de bu sene alandan hazırlanıp alım olursa guy deneyeceğim.Ben mezun olalı 6 sene oldu.O süre de kpss yerine başka sınavlara girdim kazandım ama iş bulamadım özelde.Mulakatta bana şimdiye kadar neden hazırlanmadınız bu sınava vs derler mi sizce? Yoksa bilgime mi bakarlarUni. Memurlugu hic iyi degil neden onu dusunuyosun ki ? hem atama hem maas dusuk Ben kite atandim ve maasi olanaklari daha iyi 657 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?