Ay şekerim benim kıyamam.bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım benya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu
Öyle haklısın yinede eziklik olacak içimde sadece nikah yapsamdaSalla ya. Bizim akrabalık ilişkileri de iyi değildir. Yap bi nikah bitsin gitsin. Düğüne vereceğiniz parayla da gidin mis gibi balayı yapın. Milleti değil kendinizi eğlendirin. Hem dedikodu da yapamazlar.
en azından bi kalabalık varAman bizimkiler de yer davasindan birbirine dusmanlar . arkadan saydirip yuzune guluyo hepsi birbirinin. Hic uzulme az olsun oz olsun.
Yanlış anlamayın bnim korkum sizin gördüğünüz muameleyi görmek. Yapımdada takıntılılık var görmezden gelemiyorum keşke görmezden gelebilsemBizimde akrabalık ilişkilerimiz sifir arka sokagimizda akrabamiz var baba tarafından bayram seyran gelmezler onlar gelmeyince bizde gitmeyiz.
Benim dugunumdede akraba yoktu bizde es dostla yaptik cemiyetimizi. Ve kaynanam bunu kafamda kakti tabi akrabaniz yok sizi sayan yok diye söylendi. Takmadim takamamda zaten sarayli da olsan kulp takan takiyor mana bulmak isteyene mana çok.
Bu zamanda akrabasından hayir gorenide cikarmi bilmem ama bizimkiler akrepler.
takı olayını hiç düşünmedim. Önemsiz bir konu. Ama böyle kalabalık olsa herkesin masasına gitmekten harap bitap düşmüş olsam ne güzel olurdu. Sosyal ortamda arkadaşlarım düğün resimlerini paylaşıyorşar gerçekten özeniyorum.Ay şekerim benim kıyamam.
Benim düğünüme annem babam kardeşim , onların eşi dostu geldi kız tarafaı olarak sadece. Benimkilerde görüşmüyor kimsemiz yok.
Açıkcası ben de özeniyorum arada ama nerede çokluk orada b.kluk demişler boşver.
Kimse de sana bir şeyin lafını yapamaz. Ne yani akraba az olunca takı-toka az mı gelecek? Ancak bundan dolayı laf yapılır bence.
Laf yapan varsa vur ağzının ortasına.
Şuan gözümde çok önemli birşey gibi . İlerleyen zamanlarda belki herkes unutur bende unuturum. Hani insanın ilk yaşadığı şeyler önemlidir ya bi heves olur öyle durumdayım. İkinci kez falan evlensem bu kadar önemsemem belkide sadece iki şahit yeterli olurdu nikahtaBizimde sıfır. Kafam rahat valla, ben çağırsam koşa koşa gelir bizim akrabalarda, boş salonda düğün yaparım gene de çağırmamBoşver, takma kafana.
Eksiklenecek bir şey yok.
Ay sen çok tatlısın ya.takı olayını hiç düşünmedim. Önemsiz bir konu. Ama böyle kalabalık olsa herkesin masasına gitmekten harap bitap düşmüş olsam ne güzel olurdu. Sosyal ortamda arkadaşlarım düğün resimlerini paylaşıyorşar gerçekten özeniyorum.
Bi ara cenazelerde ağlamaları için parayla insan tutanlar vardı bi yerde okumuştum acaba bende öyle birşey mi yapsam :)
bizim akrabalık ilişkileri çok çok zayıf hatta yok diyebiliriz. Bi bayram olsun gelen gidenimiz olmaz. Sülaleden kimsenin düğününe gitmeyiz. Aslında akrabalarımız var ama konuşmuyorlar bi kopmuşluk var nedenide arsa toprak meseleleri. Arsa meseleleri için bir araya geldiklerinde bile anlaşamıyorlar hep bi kavga. Çok özeniyorum akrabalık ilişkileri güzel olanlara. Tamam anlaşamazsın güllük gülistan olamaz herşey ama herkesin sülalerinde var bu durum en azından bi bayramlaşmaya gidiliyor. Bu durumu önceleri çok kafaya takmıyordum ta kiii sevgilimle evlilik kararı aldığımızda başladı beni üzen düşünceler. Yetiştirilme tarzımdan dolayı çevremde yok denecek kadar az ve yarın birgün düğünüm olduğunda çok az gelen olursa gerçekten üzülürüm . O kadar önemli ki bnim için şimdiden başladım üzülmeye. Akrabaları çağırsam düğünüme gelmezler haklılar çünkü bizimkilerde gitmedi onların çocuklarının düğününe. Şu saatten sonra ara düzeltmek namına kimseyle de konuşamam dikkate alınmam. Off offf ne yapacağım benya sevgilimin tarafı laf konusu yaparsa bunu
Sevgilimin tarafını pek tanımıyorum kesin birşey söyleyemem olurda laf söylerlerse üzülürüm. Evet zorla olmuyor herşey. İçimi dökmek istedim sadeceEşinin tarafı bunu laf konusu yaparsa eğer başka şeyler de bulurlar laf etmeye ona üzül bence.
Ne olmuş yani? Herkesin akraba ilişkileri iç içe olmuyor maalesef.
Bizim de değildir..
Hiç bir zaman bundan dolayı kötü hissetmedim.
Olmuyorsa zorla oldurulmaz bazı şeyler..
Şuan gözümde çok önemli birşey gibi . İlerleyen zamanlarda belki herkes unutur bende unuturum. Hani insanın ilk yaşadığı şeyler önemlidir ya bi heves olur öyle durumdayım. İkinci kez falan evlensem bu kadar önemsemem belkide sadece iki şahit yeterli olurdu nikahta
Benim ki dert değil üzülüyorum sadece aile var sülale var iletişim kopuk. Ailemede kızıyorum bazen bi kişiyle konuşmazsın iki kişiyle konuşmazsın. Hiç mi düşünmediler çoluğumun çocuğumun düğünü olduğunda gelecek insan az diyeKız tek derdin bu olsun amaan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?