Düşünmekten beynim patlayacak..

Dediğiniz gibi yaptım. Kendimi cektim artik aramalarina mesajlarina cevap vermeyecegim. Bilenler biliyor cok severek cok emek vererek basladim bu iliskiye ama boyle bitmesi beni cok üzüyor

Ailesi başkasını bulmuştur ailesine karşı koyamayıp omumla evlenmek zorundayım seni seviyorum ama ailem sütümü helal etmem tarzı bir durum çıkmaz insallah cekin kendinizi ne yaparsa yapsın düzelince konuşursunuz

.
Ozetle yakinda sizden para isteyebilir yada ailesi buns bir kiz bulmuştur ajitasyon yapıp bu haberi verebilir klasik erkek yontemleri

İstemsizce güldüm butun erkeklerin yöntemi ayni gerçekten

En berbat ihtimal gay olması. Bunu düşünün buna göre hareket edin...

sevgilinizin muavin olduğunu neden belirtiyorsunuz anlamadım.

benim sevgilimin bir sorunu olsa bir süre ona hep ben yanındayım vs gibi telkin edici sözler ederek önce rahatlatırım sonra anlatır zaten. kendi sevgilim için söylüyorum bunu. kimse sizin sevgilinizi,ailesini vs bilemez burada sorunuza sağlıklı cevap bulamazsınız.

Konumuz okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi. Aynı şeyleri yaşamıştı çocuk arkadaşımın yanında geldiğinde ona öyle bir acıtsasyon yapıyordu ki kız geliş gidiş masrafinı ve yemek parasını veriyordu hergün. Bunu yaklaşık 2 ay yaptılar kız her gün 10 15 verdi. Sonra öğrendik ki çocuğun babası fabrikatormus ay kabus gibi.

Dediğiniz gibi yaptım. Kendimi cektim artik aramalarina mesajlarina cevap vermeyecegim. Bilenler biliyor cok severek cok emek vererek basladim bu iliskiye ama boyle bitmesi beni cok üzüyor
Herşey kısmet. Bence birazda Allah’a bırak. Senin için hayırlı ise kesinlikle o geri gelecektir. Hayırlı değilse zaten iyiki hayatından çıkmış

Ailesi birini bulmuştur ve başka haricini birini kabul etmiyorlardır.

Aa ben biliyorum bu gizemli erkek modelini. Maddi manevi diye belirttiyse, bir borcu var bu borcun sebebi tabii ki de acılarla dolu bir hikaye. Mağdur kendisi de. Finalde de "hayır asla kabul edemem mümkün değil" cümlesi eşliğinde para tırtıklama. Yemin ediyorum beyinsiz bu erkek milleti. Hiç mi gelişmiyorlar anlamıyorum ki.

Annesi babası istemiyor olabilir annesi o kızdan ayrılmazsan hakkımı helal etmem tarzı bir şey söylemiş olabilir.

Sağlık problemi olabilir. Çocuğu falan olmayacaktır size söyleyemiyordur.

Sizin hakkınızda birinden kötü bir şey duymuş olabilir.

Tek gecelik bir ilişkisi sonucu vicdan azabı çekiyor olabilir.

Sizinle mutlu olmayabilir.
Vs vs bunlar geliyor aklıma

Biliyorum ben eski konunuzu dört gözle okumuştuk tüm kk sevgili olmanızı. Ama işte her zaman iyi bitmeyebiliyor. Siz sakın mesaj atmayın. Mesajlarına cevap vermeyin. Kaćan kovalanır misali. Yakında çıkar kokusu.

Aa uzuldum yaa sen teklif etmistin hatta dimi:)

Bence tamamen duygusal

Sımdı soyle konuyu siz bilmiyorsunuz bizde bilmiyoruz, bilmedigimız bıseyı erkek arkadasınız soylemeden nasıl tahmin edıcez. Varsayalım sıkıntının ne oldugunu herhangi Bı uye buldu ama onun o sıkıntı olacağını yine nerden bilip emin olucaz????

Yine konu sahibine durduk yere sataşanlar ve onlara cevap vermeye çalışmaktan konusuna odaklanamayan bir adet konu sahibi..
Fikri olmayan "fikrim yok, nerden bileyim" diye saldirmak zorunda mi? Her konuya yorum yapma mecburiyeti var da biz mi bilmiyoruz acaba?

Konu sahibi, şu noktada millet hakli, arkadasini kimse tanimiyor; hayatı, ailesi, cevresi, maddi-manevi durumu vs bilinmiyor, burdan bi tahmin yürütmek kolay degil.. Kaldi ki, konuyu tahmin ettik diyelim, yine bilemeyeceksin ki onun olup olmadigini.. O nedenle, madem ayrildiniz ve sen devam etmek istiyorsun, pesine dusme derdi nedir diye, komple bitir görüşmeyi, cok istiyorsa senin icin cabalamasini bekle, bence.. Öteki turlu pek iyiye gitmeyecek gibi..

Son düzenleme:

Kimse bilmiyor ailesi biliyor muymuş peki bahsetti mi

Annesi baskı yapıyordur ve maddi olarak da ailesine bağlıysa söz geçiremiyordur, sıkılmıştır.
Ben en son annesinin ilişkinize telefon faturasını bahane ederek müdahale ettiğini hatırlıyorum yanlış değilsem.
Onun dışında bir iş karıştırmış olabileceğini düşünebilirdim.

Derdini sevgiliyken sana anlatamıyorsa evliyken hiç anlatmaz. İnsanlar konuşa konuşa ... iletişimsizliğe senin davranışların sebep olmuş olabilir mi ? Neden sana anlatamıyor bir onu düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…