Ailesi başkasını bulmuştur ailesine karşı koyamayıp omumla evlenmek zorundayım seni seviyorum ama ailem sütümü helal etmem tarzı bir durum çıkmaz insallah cekin kendinizi ne yaparsa yapsın düzelince konuşursunuzHerkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim
.Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
İstemsizce güldüm butun erkeklerin yöntemi ayni gerçektensizden para isteyecek.
bu aşırı meraklandırmanın sonucunda çok büyük maddi sıkıntısı olduğunu itiraf edecek,acındıracak, çok uzuluyormuş gibi yapacak.
İlişkinizde sizin tavrınıza gore gelişecek
Herşey kısmet. Bence birazda Allah’a bırak. Senin için hayırlı ise kesinlikle o geri gelecektir. Hayırlı değilse zaten iyiki hayatından çıkmışDediğiniz gibi yaptım. Kendimi cektim artik aramalarina mesajlarina cevap vermeyecegim. Bilenler biliyor cok severek cok emek vererek basladim bu iliskiye ama boyle bitmesi beni cok üzüyor
Dediğiniz gibi yaptım. Kendimi cektim artik aramalarina mesajlarina cevap vermeyecegim. Bilenler biliyor cok severek cok emek vererek basladim bu iliskiye ama boyle bitmesi beni cok üzüyor
Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Harika bir detaysınBir ilişkide bir kere ayrılığın adı geçiyorsa genelde hayır gelmiyor o ilişkiden. Gizemli davranıp dikkat çekmeye çalışıyor bence.
O da bilmiyor sıkıntısını, bulunca söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?