Biz ne yapabiliriz onu anlayamadım ?
Gerçekten biz nerden bilecez??Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim
Beynim yandı...
Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim
Gerçekten biz nerden bilecez??
Gerçekten bu mubarek gunde insanlarin sikintisiyla dalga gececek kadar misiziniz?
Kimse bilmiyorsa biz nasıl tahmin edebiliriz ki?
Belki de sorun yok size yalan atıyor ama konuşmadan da edemiyor siz bundan emin misiniz yani böyle olmadığından?
Pukikoo merhaba ıyı bayramlar. Üzüldüm ayrılmanıza.. Yanı sana altı bos bır neden soylemıs olabılır mi? Yanı sorun su ama bosver dıyen bırı bana hep Bı dalavere cevırıyo gıbı gelmıstırBir fikriniz yoksa cevap vermeyebilirsiniz mesela
Dalga geçseydim çok farklı olurdu emin olun...
Tanımadığımız bir adamın ne tür bir sıkıntısı olduğunu nerden bilelim?
Ve bu söylediklerinize göre nasıl yorumlayalım?
Pukikoo merhaba ıyı bayramlar. Üzüldüm ayrılmanıza.. Yanı sana altı bos bır neden soylemıs olabılır mi? Yanı sorun su ama bosver dıyen bırı bana hep Bı dalavere cevırıyo gıbı gelmıstır
Şaka mı yapıyorsunuz :)Konu ne olabilir belki benim aklıma gelmiyordur fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?