Düşünmekten beynim patlayacak..

Sıkıntısı olanla ugrasma hiç

Bence şuan o da bizim gibi kendi sıkıntısının ne olduğunu bilmiyor. Ayrılığa bahane bulamamış olabilir. Sorun sende değil bende ama sorunu anlatamam ayağı yapıyor gibi geldi bana.

Bu çocuğun üvey anası sizi istemiyodu. Okurken benim aklıma direkt bu geldi. Emeline de ulaşmış anladığım kadarıyla.

Uyuşturucu kullanıyordur yada seni sevmiyordur artık. Çok üsteleme anlatmazsa anlatmasın. Dikkatli ol para borc vs isterse kaç

Artık ilişkiden sıkılmıs ve sizegecerli sebep sunamadığı icin bahane arıyor olabilir mi?
Annesi sizi istemiyor diye yazmistiniz sanırım bununda etkisi olabilir.

Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel.
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor.

önden önden gidiş yolunu hazırlıyor.
hepsi bahane, gizem yaratıyor bir süre sonra sana abartarak anlatmadığı olmayan sıkıntılarını bahane ederek gidecek.

Maddi manevi sıkıntısı olsa da seninle konuşmaya engel olacak ne olabilir ki? Bahane arıyor bence, sıkılmış olabilir ilişkiden. Senin tarafından sıkıntı çıkmasın diye böyle birşey söylemiş. Sen de ona üzülerek "ah canım ya sıkıntısı varmış ondan böyleymiş" diyeceksin, o keyfine bakacak gibi geldi bana.

Evli olabilir mi ya da bitirmeye çalıştığı bir başka ilişkisi ya da ciddi bir hastalığı olabilir söylerse sizin tepkinizden korkuyordur

Aklı baskasindadır belki ,ayrılmak için bahane arıyordur. Sorun sende değil bende gibisinden.

Bana hiç inandırıcı gelmedi nedense..problemi olsa söylerdi mutlaka..kesinlikle üzerine düşmeyin zamana bırakın sormayın da bence..(yeteri kadar sormuşsunuz) o zaman anlarsınız tavırlarından amaci neymiş

Kendi haline bırak, bi süre sen de uzaklaş ondan. Böylr durumlarda ayy cnm noldu neyin var diyip üstüne düşülmesinden yana değilim. İstiyorsa gelir zaten.

Tabi tabi kesin bir derdi vardır ayrılmaya çalışıyor işte. Ne olabilir ki o kadar büyük ve gizli? Üzme kendini önüne bak bence. Sizin hikayenizi taaaa üye olmadan önce merakla takip etmiştim. Şimdi bu konuyu okuyunca hayal kırıklığına uğradım. Böyle bitmemeliydi ama canın sağolsun. Emin ol önemli bir derdi yok

Öğrenciydi yanlış hatırlamıyorsam öğrenciyken çalıştığına göre demek ki paraya ihtiyacı var. ailesinin borçlarına ödüyor olabilir.hatırlayın bakalım ayrılmadan önce böyle bir konuşma geçti mi aranızda mesela şöyle bir yorum yaptınız mı “adam evli olduğu halde ailesinin borçlarına gidiyormuş bütün maaşı hiç böyle şeylere gelemem” belki bunu söylemeniz üzerine ayrılma kararı almıştır.

1-Benden sana hayir yok iliskiyide bir yola baglama dusuncem yok yoluna bak istiyorum ama buyuk sikintilari olan bir ikiskimiz olmadigi icin bahane bulamiyorum bulunca haber veririm

2- biraz gizemli olayim sen bana cok asiksin maddide borclarim var birde bu yolu deneyeyim belki bana birc vermeyi dusunur dillendirirsin

3- ailemin evlenmemi istedigi biri var veya daha once evlenip ayrildim ama soyleyemiyorum veya anam babamla
Oturacak gik demiycek hizmet edeceksin ben ev gecindiremem ama bu zamanda nasil diyim bunu sana

Bu gizemli adam ayaklari issiz adam ayaklari hem iliskim olmasin hem kiz benden kopamasin diye egoist yaklasimlar hic kafana takma yoluna bak adam olan sevgisi olan sorununu paylasir kopmak istemez

çocuk bahane uydurmuş işin içine de gizem katmış oh mis..
sevgililik sözleşmesi teklifiyle gelen birinden bende ufak ufak uzaklaşmaya bakardım..

Minareyi çalmış kılıfı hazırlıyor.
Kendisinden başka kimsenin bilmediği derdi filan yok.
Ailesi ve etrafındakilerle tanıştırdıysa sizi, onlara sormayın diye o yolu da kapatmış.
Ya başka biri var, ya da sizi kendinden uzaklaştırıp soğutup sizin ayrılmanızı istiyor.
Ayrılmayı bile beceremeyen birisi ile olmak, insanın kendisine yaptığı en büyük kötülük.
Yol verin gitsin.

Bana bu tip insanlar hiçbir zaman samimi gelmedi. İlişkinizi etkileyen bir sıkıntı varsa bunu sana anlatmak zorunda. Yok anlatamıyorsa ve sadece bir sıkıntı var diyorsa ilişkiye imkansız aşk imajı veriyor demektir. Yani; sevgili olmayalım ama kenarda dur. Muhtemelen başkası vardır yada sıkılmıştır ilişkiden, ilginin devam etmesini istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…