- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
Sıkıntısı olanla ugrasma hiçHerkese merhaba, hayirli bayramlar..
Bilenler biliyor muavin bir erkek arkadasim var 10 aydir.
Birbirimizi cok seviyor cok da guzel anlaşıyorduk.
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
Ne olur bir akıl verin kafayı yemek üzereyim
Maddi manevi sıkıntısı olsa da seninle konuşmaya engel olacak ne olabilir ki? Bahane arıyor bence, sıkılmış olabilir ilişkiden. Senin tarafından sıkıntı çıkmasın diye böyle birşey söylemiş. Sen de ona üzülerek "ah canım ya sıkıntısı varmış ondan böyleymiş" diyeceksin, o keyfine bakacak gibi geldi bana.Herkese merhaba, hayirli bayramlar..
Fakat bir kavga sonucunda ayrildik. Suan konusuyoruz ve bana bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Fakat ne oldugunu amlatmiyor. Kimse bilmiyormus maddi ve manevi anlamda bir sıkıntıymış ve ilişkimize engel. Aklima hicbirsey gelmiyor bu cocugun sıkıntısı nedir..
Maddi anlamda sıkıntıları var biraz bunları biliyorum fakat asıl sıkıntısından asla bahsetmiyor..
1-Benden sana hayir yok iliskiyide bir yola baglama dusuncem yok yoluna bak istiyorum ama buyuk sikintilari olan bir ikiskimiz olmadigi icin bahane bulamiyorum bulunca haber veririmHerkese merhaba, hayirli bayramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?