Evet, 2. üyelik aldınız diyelim, o üyeliği sadece deşifre olmamak maksatlı özel statüsündeki konuları açmak için kullanabiliyorsunuz, 2. üyelik alınca tek bir konu açma hakkınız var diye bir kural yok, istediğiniz müddetçe açık kalabiliyor ama 2. üyelik kurallarına uymanız şartıyla, kimi eşinden kimi ailesinden, çevresinden çekindiği için 2. üyelik alıyor, bizim baktığımız kısım 2. üyeliği alan kişi o üyelikle ne gibi konular açıyor, mesela kalkar da saçlarımı maviye mi boyasam diye konu açarsa hemen üyeye hayırdır diyoruz veya 2. üyelikle x bir üyenin konusuna yorum yaparsa yine müdahale edip üyeliğe birinci de ikaz, tekrarında iptal işlemi yapıyoruz, o konularda içiniz müsterih olsun hepinizin, mesela üye gelip 2. üyeliğiyle saydırırsa (hakaret, üslup vs durumlarda) ana üyeliğinle dolaşmasına da izin verilmiyor.
Bu konuya gelirsek bazı şeyler afaki gelebilir, konuyu tüm sayfaları okuyamadım, zaten benim için zor her bir yorumu takip:) üye onaylı, kendisiyle de özelden görüşmüştüm, gerçektir değildir o kısım için iddialı konuşamam ama belki konumu nedeniyle deşifre olma korkusu olabilir, bazı şeyleri net diyemiyor da olabilir bilemem.