- 23 Ocak 2020
- 25
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi sebnemkrcnr
-
Evet çok ileri şeyler asla olmadı
İğrenç resimleri videoları gördüler.
Merhaba sevgili kk üyeleri. Herkese destek olduğunuz gibi lütfen bana da destek olun. Pisikolojim berbat durumda. 26 yaşındayım. Sevgilim vardı ve cinsel anlamda bazı şeyler yaşadık. İlk sevgilimdi ve böyle şeyleri hiç normal karşılayan biri değilim. Ailem de çok terstir bu konulara, beni de öyle yetiştirdiler. Evet çok ileri şeyler asla olmadı ama yaşananlar benim vicdan azabı çekmem için yeterli. Ben, ben olmaktan çıkmıştım resmen. Nasıl öyle biri haline geldim aklım almıyor. Neyse biz ayrıldık ve ben vicdan azabı çekmeye başladım. Daha sonrasında ise ailem (babam hariç) herşeyi öğrendi. İğrenç resimleri videoları gördüler. Yaşananlardan haberleri var. Detaya girip sıkmak istemiyorum sizi. Ve bana asla gördüklerini söylemiyorlar. Kimse o konuyu açmıyor. Arada laf sokma var sadece. Ama ben zaten vicdan azabı çektiğim konunun üzerine bir de bunu öğrenince iyice yıkıldım. Ailemin yüzüne bakamıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Her yeni güne uyandığımda ölmek istiyorum. Tövbe ettim zaten. Ama sürekli içimde sıkıntı ve hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her bana baktıklarında acaba ne düşünüyorlar diye deliriyorum. Çünkü ben onların gözünde çok masumdum. Sanki evdeki tüm otoritemi kaybettim. Küçük kardeşlerim beni örnek alırlardı, şimdi sanki onların gözünde yerlerdeyim gibi hissediyorum. Ablama karşı çok mahcubum. Hiç bir zaman gözlerinde eski ablaları, kardeşi olmayacam. Hep o iğrenç şeyleri hatırlayıp benden soğuyacaklar gibi geliyor. Çünkü dediğim gibi böyle şeylere çok önem veren bir aileyiz. Kendimi affedemiyorum. Nasıl unutmalıyım, böyle bir konuyu onlar unutabilir mi nolur bana destek olun
Birbirimize attığımız uygunsuz resim ve videolar. Birlikte değiliz o resimlerdeNeymiş onlar o zaman seks yapmadıysanız?
Sevgilin sen ondan ayrılınca ailene mi attı onları?Birbirimize attığımız uygunsuz resim ve videolar. Birlikte değiliz o resimlerde
Yok resimlerde beraber değiliz, ayrı olarak birbirimize gönderilen resimler. Ama fazlasıyla uygunsuz..İlk sevgilin ilk cinsel birlikteliğin diye mi anı kalsın diye düşünüp fotoğrafladınız.
Küçük kardeşinizin görüp psikolojisinin bozulabileceği nasıl bir görüntü ki
Şimdi anladım kusura bakmayın o ihtimal aklıma gelmemişti:/Yok resimlerde beraber değiliz, ayrı olarak birbirimize gönderilen resimler. Ama fazlasıyla uygunsuz..
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrı çekilen birbirimize atılan resimler. Çok ısrar etti çok istedi. 5 senelik bir ilişkiydi. 5 sene boyunca hiç bir şey atmadım. Ama sonrasında çevrem hep onun da bazı şeylere ihtiyacı var millet neler yapıyor gibi beni doldurdular. Çok pişmanım. Yok eski sevgilim öyle biri değil. Bu isteği dışında bir yanlışı olmadı, resimleri de sildiğine eminim. O konuda bir sıkıntı yok ama kendimi aileme karşı çok mahcup hissediyorumTövbe etmişsiniz. Yaptığınızdan da pismansınız inşallah rabbim affeder.
Takildigin bir yer var ama o fotoğraflar ve videolar nasıl çekildi ? Başka yerde kullanma ihtimali var mı karşı tarafın ? Bu kısım önemli bence
Merhaba sevgili kk üyeleri. Herkese destek olduğunuz gibi lütfen bana da destek olun. Pisikolojim berbat durumda. 26 yaşındayım. Sevgilim vardı ve cinsel anlamda bazı şeyler yaşadık. İlk sevgilimdi ve böyle şeyleri hiç normal karşılayan biri değilim. Ailem de çok terstir bu konulara, beni de öyle yetiştirdiler. Evet çok ileri şeyler asla olmadı ama yaşananlar benim vicdan azabı çekmem için yeterli. Ben, ben olmaktan çıkmıştım resmen. Nasıl öyle biri haline geldim aklım almıyor. Neyse biz ayrıldık ve ben vicdan azabı çekmeye başladım. Daha sonrasında ise ailem (babam hariç) herşeyi öğrendi. İğrenç resimleri videoları gördüler. Yaşananlardan haberleri var. Detaya girip sıkmak istemiyorum sizi. Ve bana asla gördüklerini söylemiyorlar. Kimse o konuyu açmıyor. Arada laf sokma var sadece. Ama ben zaten vicdan azabı çektiğim konunun üzerine bir de bunu öğrenince iyice yıkıldım. Ailemin yüzüne bakamıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Her yeni güne uyandığımda ölmek istiyorum. Tövbe ettim zaten. Ama sürekli içimde sıkıntı ve hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her bana baktıklarında acaba ne düşünüyorlar diye deliriyorum. Çünkü ben onların gözünde çok masumdum. Sanki evdeki tüm otoritemi kaybettim. Küçük kardeşlerim beni örnek alırlardı, şimdi sanki onların gözünde yerlerdeyim gibi hissediyorum. Ablama karşı çok mahcubum. Hiç bir zaman gözlerinde eski ablaları, kardeşi olmayacam. Hep o iğrenç şeyleri hatırlayıp benden soğuyacaklar gibi geliyor. Çünkü dediğim gibi böyle şeylere çok önem veren bir aileyiz. Kendimi affedemiyorum. Nasıl unutmalıyım, böyle bir konuyu onlar unutabilir mi nolur bana destek olun
26 yaşındayım ortada taviz durumu yok. Polise neden gitsinler ki. Birbirimize atılmış uygunsuz resimleri kaydettiğim biryerden ailem de ulaşmış oldu malesefne görüntüsü?
görüntüler ailenize nasıl ulaştı?
aileniz polise neden gitmedi?
Çalışıyor musunuz?
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrı çekilen birbirimize atılan resimler. Çok ısrar etti çok istedi. 5 senelik bir ilişkiydi. 5 sene boyunca hiç bir şey atmadım. Ama sonrasında çevrem hep onun da bazı şeylere ihtiyacı var millet neler yapıyor gibi beni doldurdular. Çok pişmanım. Yok eski sevgilim öyle biri değil. Bu isteği dışında bir yanlışı olmadı, resimleri de sildiğine eminim. O konuda bir sıkıntı yok ama kendimi aileme karşı çok mahcup hissediyorum
Fotoğraf ve videolar birlikte değil. Birbirimize atılan resimler. Birlikteyken de çok az şey yaşandı. Hayır şantaj durumu yok. Eski sevgilim öyle biri değil. 5 senelik bir ilişkiydi. Ailem benim yüzümden gördü bu resimleri ve videoları. Onlara karşı çok utanıyorumHem bir şey yaşanmadı diyorsun hem iğrenç video ve fotoğraflar diyorsun. Kızım 26 yasindasin. Yaşansa ne olur? Vicdan azabı ne? Video olayını anlamadım. Şantaj mi yaptılar sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?