Düşünmekten delirecem lütfen yardım edin

sebnemkrcnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
25
11
3
32
Merhaba sevgili kk üyeleri. Herkese destek olduğunuz gibi lütfen bana da destek olun. Pisikolojim berbat durumda. 26 yaşındayım. Sevgilim vardı ve cinsel anlamda bazı şeyler yaşadık. İlk sevgilimdi ve böyle şeyleri hiç normal karşılayan biri değilim. Ailem de çok terstir bu konulara, beni de öyle yetiştirdiler. Evet çok ileri şeyler asla olmadı ama yaşananlar benim vicdan azabı çekmem için yeterli. Ben, ben olmaktan çıkmıştım resmen. Nasıl öyle biri haline geldim aklım almıyor. Neyse biz ayrıldık ve ben vicdan azabı çekmeye başladım. Daha sonrasında ise ailem (babam hariç) herşeyi öğrendi. İğrenç resimleri videoları gördüler. Yaşananlardan haberleri var. Detaya girip sıkmak istemiyorum sizi. Ve bana asla gördüklerini söylemiyorlar. Kimse o konuyu açmıyor. Arada laf sokma var sadece. Ama ben zaten vicdan azabı çektiğim konunun üzerine bir de bunu öğrenince iyice yıkıldım. Ailemin yüzüne bakamıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Her yeni güne uyandığımda ölmek istiyorum. Tövbe ettim zaten. Ama sürekli içimde sıkıntı ve hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her bana baktıklarında acaba ne düşünüyorlar diye deliriyorum. Çünkü ben onların gözünde çok masumdum. Sanki evdeki tüm otoritemi kaybettim. Küçük kardeşlerim beni örnek alırlardı, şimdi sanki onların gözünde yerlerdeyim gibi hissediyorum. Ablama karşı çok mahcubum. Hiç bir zaman gözlerinde eski ablaları, kardeşi olmayacam. Hep o iğrenç şeyleri hatırlayıp benden soğuyacaklar gibi geliyor. Çünkü dediğim gibi böyle şeylere çok önem veren bir aileyiz. Kendimi affedemiyorum. Nasıl unutmalıyım, böyle bir konuyu onlar unutabilir mi nolur bana destek olun

Tövbe etmişsiniz. Yaptığınızdan da pismansınız inşallah rabbim affeder.
Takildigin bir yer var ama o fotoğraflar ve videolar nasıl çekildi ? Başka yerde kullanma ihtimali var mı karşı tarafın ? Bu kısım önemli bence

ne görüntüsü?
görüntüler ailenize nasıl ulaştı?
aileniz polise neden gitmedi?
Çalışıyor musunuz?

resim video falan nedir?biraz fazla ileri gitmişsiniz sanırım.neyse yaşınız 26. gayet yetişkin birisiniz. 17-18 olsanız tamam dicem.yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri yapmak için baya büyüksünüz. olan olmuş. önünüze bakıp bir daha daha dikkatli davranın.

İlk sevgilin ilk cinsel birlikteliğin diye mi anı kalsın diye düşünüp fotoğrafladınız.
Küçük kardeşinizin görüp psikolojisinin bozulabileceği nasıl bir görüntü ki
Yok resimlerde beraber değiliz, ayrı olarak birbirimize gönderilen resimler. Ama fazlasıyla uygunsuz..

kendınızden alamadığınız hazı vıdeo ve resımlerden mı alacaktınız. ne gereği var.bişey yaşanmadı iğrenç videolar nereden çıktı.

neyse olan olmuş,hayat devam edıyor unutulur.

Tamam yaşamışsınız hata yaptığınızı anladınız Rabbim de affetsin inşallah aileniz de şuam size çok kızar ama yeniden güvenlerini kazanabilirsiniz de anlamadığım konu şu neden yaşadığınız şeyi görüntülediniz böylesine bir teknoloji çağında yaşıyoruz her an internette yayınlanabilecek bir ortam varken neden görüntü alınır anlayamadım

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrı çekilen birbirimize atılan resimler. Çok ısrar etti çok istedi. 5 senelik bir ilişkiydi. 5 sene boyunca hiç bir şey atmadım. Ama sonrasında çevrem hep onun da bazı şeylere ihtiyacı var millet neler yapıyor gibi beni doldurdular. Çok pişmanım. Yok eski sevgilim öyle biri değil. Bu isteği dışında bir yanlışı olmadı, resimleri de sildiğine eminim. O konuda bir sıkıntı yok ama kendimi aileme karşı çok mahcup hissediyorum

Ya canim abartma bence olmus bir hata kimse gunahsiz hatasiz degildir ki millet beraber oluo snra diktirip geri evleniyor yâni neden bu jadar buyuttun ki hayat devam ediyor evlenince falan zamanla unutursun

ne görüntüsü?
görüntüler ailenize nasıl ulaştı?
aileniz polise neden gitmedi?
Çalışıyor musunuz?
26 yaşındayım ortada taviz durumu yok. Polise neden gitsinler ki. Birbirimize atılmış uygunsuz resimleri kaydettiğim biryerden ailem de ulaşmış oldu malesef

Gormeseler daha iyiymiş tabi ama yapacak bir şey yok. Herkesin hatasi olur daha büyüklerinden korusun Allah. Zamanla unutulur bu durum inşallah. Çok kafanızı kurcalamasina müsade etmeyin bu konunun.

Hem bir şey yaşanmadı diyorsun hem iğrenç video ve fotoğraflar diyorsun. Kızım 26 yasindasin. Yaşansa ne olur? Vicdan azabı ne? Video olayını anlamadım. Şantaj mi yaptılar sana?
Fotoğraf ve videolar birlikte değil. Birbirimize atılan resimler. Birlikteyken de çok az şey yaşandı. Hayır şantaj durumu yok. Eski sevgilim öyle biri değil. 5 senelik bir ilişkiydi. Ailem benim yüzümden gördü bu resimleri ve videoları. Onlara karşı çok utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…