Düşünmekten delirecem lütfen yardım edin

Siz de sevisip uzaya gidememissiniz.

sizler derken?

bir dusunun derim bu konuyu

İmkanınız varsa küçük de olsa ayrı bir eve çıkın. Bu öyle yatalım kalkalım unutalım denecek bir konu değil, üstüne yatmak dediğimiz tabiri uygulayın yani. Biraz olay soğusun, araya özlem girsin, siz de o arada kendinize gelmiş olursunuz. Sonrasında bir araya gelir böyle bir şeye sebep olduğunuz için özrünüzü dilersiniz. Olay sizin sevgilinizle bir şeyler yaşamanız/ saçma bulsam da sizin tabirinizle uygunsuz fotoğraf alışverişi yapmanız değil benim adıma. Bunları, yani sizin bu derece mahreminizi ailenizin görmüş olması. Onlara da müsade edin böylece, zaman en tesirli ilaçtır malum.

Yaş 26
İleri gidilmedi ama
Video ve resimler var
Neden???
Amaç neydi o videoları gönderirken?
Yetişkin gayet aklınız yetecek yaştasınız
O kadar haberler programlar bangır bangır bağırıyor be kardeşim yapmayın şöyleşantaj da varsa direk polise gidin bence kendinizden küçük kardeşlerinizin görmesi baya kötü olmuş ayrıca

neden şikayet etmediniz o çocuğu ? sizin video foto ne varsa bunu bi başkasinada atabilir siteye koyabilir. dava acın.Sonra oturun ailenizle konuşun sizi böyle kabul etmişler belli ki şanslısınız.

neden şikayet etmediniz o çocuğu ? sizin video foto ne varsa bunu bi başkasinada atabilir siteye koyabilir. dava acın.Sonra oturun ailenizle konuşun sizi böyle kabul etmişler belli ki şanslısınız.
zaten adam yollamamış canım konu sahibi kendi telefonundan silmeyince ailesi görmüş

Çok teşekkür ederim. Evet herkesin düşüncesi farklı. Benim için asla uygun bir şey değil. Çok pişmanım ama olan oldu. Tövbe tabiki etmeye devam edecem ama ailemin gözünden kendimi düşündükçe kalbim sıkışıyor..

Anne baba olunca cocuklarin yaptigi seyler,bizim cocukken gordugumuz kadar kotu olmuyor merak etmeyin.
Bir cahillik diye dusunuyor buyukler.26 yasindasiniz ama anne olunca bunu daha iyi anlarsiniz.
Onlar bu olayi sizin kadar kotu gormuyordur bence.yani onlarin gozunde degeriniz dusmez uzulmeyin.

Ya ben zamanında abisi tarafından telefonda çok usulsüz mesajları okunup yüzleşmek zorunda bırakılmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle unutuluyor:) yerin dibine girmiştim ama üste çıktım biraz. Sonra zamanla unutuldu gitti bile. Sevgilinizin size attıklarıni da gördüler tabi dimi? Yani çok sıkıntılı bir süreç kesinlikle ama dünyanın da sonu değil. Size evde tavır alan herkes bunları yaşadı/yaşayacak neticede. İnsan doğası bu, hiç kimsenin yapmayacağı şeyler yapmamışsiniz ki. Hiç hayatı zehir etmeyin kendinize olmuş bir kere zaten yüzünüze de vurmamislar.

Yalnız şeyi anlamadım ben maaile oturup da mı izlemisler? Hani evde bir kişi görür abooov der ya size söyler ya içine atar. Yemeyip içmeyip küçük kardeşe kadar yaymislar mi bunu? Küçük kardeşin bilmesine ne gerek varmış acaba?

Gormeseler daha iyiymiş tabi ama yapacak bir şey yok. Herkesin hatasi olur daha büyüklerinden korusun Allah. Zamanla unutulur bu durum inşallah. Çok kafanızı kurcalamasina müsade etmeyin bu konunun.
Çok teşekkür ederim. Kafamı kurcalamasına engel olamıyorum. Sürekli ağlayasım geliyor. Böyle bir hatayı neden yaptım diye ve neden ortada kanıt bıraktım diye. Ama inanın bu hatayı yapmamak için çok direndim. 5 sene sonrasında yaptım ki onun da ihtiyaçları var diye. Ama aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum. Ailemin gözünde kardeşlerimin gözünde tüm otoritemi kaybetmişim gibi geliyor. Benden tiksiniyorlarmış gibi hissediyorum. Oysa herkes gayet iyi davranıyor ama psikolojikmen kötüyüm sanırım

Canım Mesajlar falan belki unutulur ama o şekilde iğrenç resimler unutulur mu insanın hafızasından silinir mi bilmiyorum. Sanki hayatları boyunca gözlerinde düşük olacakmışım gibi geliyor. Kendimden çok soğudum. Bana davranışları gayet iyi ama hazmedemiyorum bilmelerini. Soruna gelince de orası uzun hikaye canım ama birbirine gösterme durumu yok..

Siz de sevisip uzaya gidememissiniz.

sizler derken?

bir dusunun derim bu konuyu
Burada konu benim ne yaptigim yapmadigim degil, olayi carpitmayin. Kaldi ki, benimle ayni goruste olmayabilirsiniz ama burada konu sahibine destek olmak varken, polemige girmek, sadece gereksiz zaman kaybi.

Buradaki tek konu, severek birliktelik yasayip, bunu ayip birsey yapmis gibi dusundugu icin, ailesine karsi mahcup duruma dustugunu soyleyen konu sahibi. Ki, ortada ayip yok. Ve maalesef bu sekilde yetistirilme tarzi, Turk toplumunun neredeyse tamamini etkileyen durum. Belirli kaliplarla buyuyen kisi, saglikli bir bedenin ihtiyacini karsiladigi icin kendini suclu hissediyor. Ve maalesef, uc maymunu oynayan, ailesinin ogretilerinin aksini, gizli kapilar ardinda yasayan bir genclik var cok uzun yillardir. Bu yeldegirmenlerinle savasmaktir, gereksizdir, halbu ki gunumuz sartlari cok farkli.

Ve maalesef ki, toplum olarak hala bunu konu edinip, uzuluyor, sorguluyoruz.

Diger taraftan, bu konuyu tabulastirmayan toplumlar, o guzel beyinlerini, efektif kullaniyor, uzaya giden toplumu da, bu anlamda ornek olarak verdim.

Not: yorumlari okumadim konu sahibi. O resimlerin gereksiz oldugunu biliyorsun ama olan olmus. Hepsini kaynagindan silmeye calis.

Canım haklısın ama insanın o haldeki resimlerinin videolarının görünmesi iğrenç bir duygu. Hani ailem bu konularda hassas biri

Allah size ‘unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz’ diyen Gülben Ergen cesaretinden bolca versin.

Olan olmuş artık, pişmansınız da.
20 senelik kocanız olsa dahi böyle görüntülerinizin olmaması gerektiği anlamış bulundunuz.
Geçmişten ders alarak, önünüze bakacaksınız.
Yapacak başka bir şey yok.

Teşekkür ederim mesajınız için. Kardeşlerim de ablam da bana düşkündür. Kötü düşünmezler evet ama kendimi çok aşağılanmış hissediyorum. Her bana baktıklarında akıllarına geliyosa diye üzülüyorum. Zaten ailemize uygun şeyler değil bunlar. Hayal kırıklığına uğratmışımdır onları

Böyle şeyler elbette yaşanabiliyor fakat keşke gittikten sonra hayatınızda ki dengeleri değiştirmiycek insanlarla yaşasanız. YApacak bir şey yok unutacak önünüze bakacaksınız

Kesinlikle çok pişmanım. Çok büyük dersler aldım. Ama kendimi ailemin gözünde çok değersiz hissediyorum. O şekilde görülmesi çok ağır. Hani sadece duysalar neyse. Ama görmeleri psikolojikmen onları da etkilemiştir hayal kırıklığına uğramışlardır. Belki de eskisi kadar sevmiyorlardır beni diyorum kendi kendime. Aslında aile bağlarımız çok güçlü bana çok düşkün hepsi. Ama ne bileyim içim içimi kemiriyor, bu konu hassas noktaları

Aman katil değilsiniz, hırsız ya da ahlaksız da değilsiniz.
Birinin metresi olup yuva yıkmadınız, masum sabinin lokmasına göz dikmediniz.

Altı üstü sevdiğiniz adamla bir sevişme yaşadınız, tek sorun evli olmamak burada ailenize göre.

Ay bu da sizin kusurunuz olsun yahu ne olmuş yani, günahsa size günah.
Tek tek hatanız kayıt işi, hepimiz söylüyoruz.
İyice kendinizi yiyip bitirmeyin, millet cehenneme buradan odun atıyor da yüzü bile kızarmıyor, siz sevişmişsiniz.
E yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…