Düşünmekten delirecem lütfen yardım edin

Ama öyle şeyleri görünce belki onlar ilişki yaşamışım olarak da düşünmüş olabilir. Sonuçta neden attığımı bilmiyorlar. Bu olay gerçekten çok etkiledi beni. Kendimi çok değersiz hissediyorum. İnşallah unutulur herşey..
Niye değersiz olasın. Yaşlı insanlar hiç hatasız kusursuz mu oluyor. Anne babalar hatasız kusursuz mu oluyor. Yapma daha genceciksin. Kendini hasta edersin

Ama öyle şeyleri görünce belki onlar ilişki yaşamışım olarak da düşünmüş olabilir. Sonuçta neden attığımı bilmiyorlar. Bu olay gerçekten çok etkiledi beni. Kendimi çok değersiz hissediyorum. İnşallah unutulur herşey..
Kuzucum kendi görüntünmüş ya.
Eğer tuhaf şeyler yok ise, pek fazla erotik ya da seksuel tavırlar ne bileyim danslar falan işin içinde değilse, ne var yani bunda?
İnsan kendini çekebilir, nasıl göründüğünü merak edebilir.
Buradan bile kurtarırsın yani durumu.
Ya da göndermedim dersin vs.
Ben bayağı erkek kadın sevişmesi izlediler sandım da yazdım, ay kıyamam sana:)

Çok teşekkür ederim haklısınız. Onlar bu yolda değiller. Ama kimin başına ne geleceği belli olmuyor malesef. O zaman ben eskisi gibi davranayım değil mi. Hiç bunları bildiklerini bilmiyormuşum gibi. Hani biraz pişman gibi görünsem hatalarım oldu gibi konuşsam en azından bana olan güvenleri geri gelir mi bilmiyorum
Yeri gelirse söylersiniz pişman oldum bir hata yaptım diye. Ama asla ezilmeyin, buzulmeyin. Samimi bir tövbeyi inşallah Allah kabul eder. Gayrısı da önemli değil. Onlara da gerekirse böyle söylersiniz. Yani sizi hoş görmemekte kararlı olurlarsa. Allah affediyor da size ne oluyor deyin. Kaba bir dille değil. Samimi bir şekilde... kendilerini sorgulamalari için.... Ve Fotoların tamamen silindigidnen emin olun. Kendinize iyi bakın. Aile önemli evet. Ve o ailenin çocuğusunuz. Ama Allahın da kulusunuz ayrıcaen başta. Sahibimiz o. Aile müthiş bir lüks dediğim gibi ama en büyük sorumluluk ve en büyük sorumluluk duymamız gereken o. Ne sonsuz merhamet sahibi o. Kimse sevmese o sever. Kim's e olmasa o olur yanımızda. En büyük ayıplarimiza suclarimiza rağmen. Gereken samimi pişmanlık. Çok sevdim sizi tanımadan. Öpüyorum kardeşim. İyi geceler

Kuzucum kendi görüntünmüş ya.
Eğer tuhaf şeyler yok ise, pek fazla erotik ya da seksuel tavırlar ne bileyim danslar falan işin içinde değilse, ne var yani bunda?
İnsan kendini çekebilir, nasıl göründüğünü merak edebilir.
Buradan bile kurtarırsın yani durumu.
Ya da göndermedim dersin vs.
Ben bayağı erkek kadın sevişmesi izlediler sandım da yazdım, ay kıyamam sana:)
Ne resmiymis ben orayı kaçırdım

Konu sahibesi inanın neler neler unutuluyor.Haklisiniz çok zor bir durumda kalmissiniz ama insanın ailesi olunca affedilmeyen birçok şey affedilebiliyor.Yalniz bir çok kişinin sorduğu soruya hala cevap vermemissiniz bütün aileniz babanız hariç herkes nasıl toplu olarak gördü fotoğraf ve videolari? bir kişi görüp diğerlerine mi gösterdi ? Bu mantıklı gelmedi bana kusura bakmayın da...

Canım Mesajlar falan belki unutulur ama o şekilde iğrenç resimler unutulur mu insanın hafızasından silinir mi bilmiyorum. Sanki hayatları boyunca gözlerinde düşük olacakmışım gibi geliyor. Kendimden çok soğudum. Bana davranışları gayet iyi ama hazmedemiyorum bilmelerini. Soruna gelince de orası uzun hikaye canım ama birbirine gösterme durumu yok..
Üstte bir üye demiş ya aileler çocuklarının yaptıklarını iğrençlik olarak değil de cahillik olarak görüyor diye. Bence de öyle. Yani mutlaka ayiplamislardir ama bizim dünyanın sonu gibi gördüğümüz gibi değildir emin ol. Mesaj dışında bi kez annem benim fotoğraflarimi görmüş ona verdiğim telefonda unutmuşum. Baya baya açık şeyler ama kimseye göndermedim kendi kendime çektiğim şeyler. Silmişim silinen klasörde kalmış. Bizimkilerde de hiç öyle görüp de susma yok masallah çat çat söylüyorlar ben olsam asla konusunu açmam utandırmam. Annem söyleyince de üste çıkmıştım yine refleks olarak. Ne var bunda merak ettim çektim baktım sonra sildim? Ayıpsa ayıp benim ayıbım demiştim. Ertesi gün de bir şey olmamış gibi devam ettim konusu da açılmadı bir daha. Mesajlarin yakalandıginda daha küçüktüm, bir de gören abim olduğu için daha çok utanmıştim. Senin için de öyle olacak bu bir süreç ve geçecek inan bana. Herkes kendi hayatının dertlerine odaklanacak izi bile kalmayacak

Ne resmiymis ben orayı kaçırdım
Ben de öyle.
Mesajları detaylı okumadım, konu içeriğinde yüzeysel şeyler yaşandı dendiği için gayet sevişme öpüşme videosu sandım.
Ama kızımız kendi fotolarını sevgilisine atmış herhalde, mesajlara baktım ama yine göremedim o kısmı.

Yeri gelirse söylersiniz pişman oldum bir hata yaptım diye. Ama asla ezilmeyin, buzulmeyin. Samimi bir tövbeyi inşallah Allah kabul eder. Gayrısı da önemli değil. Onlara da gerekirse böyle söylersiniz. Yani sizi hoş görmemekte kararlı olurlarsa. Allah affediyor da size ne oluyor deyin. Kaba bir dille değil. Samimi bir şekilde... kendilerini sorgulamalari için.... Ve Fotoların tamamen silindigidnen emin olun. Kendinize iyi bakın. Aile önemli evet. Ve o ailenin çocuğusunuz. Ama Allahın da kulusunuz ayrıcaen başta. Sahibimiz o. Aile müthiş bir lüks dediğim gibi ama en büyük sorumluluk ve en büyük sorumluluk duymamız gereken o. Ne sonsuz merhamet sahibi o. Kimse sevmese o sever. Kim's e olmasa o olur yanımızda. En büyük ayıplarimiza suclarimiza rağmen. Gereken samimi pişmanlık. Çok sevdim sizi tanımadan. Öpüyorum kardeşim. İyi geceler
Şu durumda moralimi düzelttiğiniz içimi ferahlattığınız için çok teşekkür ederim. Ben biraz hassas biriyim sevdiklerimi üzmekten korkuyorum. Allah affeder inşallah hep tövbe edeceğim. Dediğiniz gibi kimse olmasa Rabbimiz var. Ama inşallah ailem de bi mucize olur ve görmemiş gibi olurlar. Bilmezler hatırlamazlar hiçbirşeyi. Bende kendimi kötü hissetmem. Çok teşekkür ederim size iyiki yazdınız. Bende sizi çok sevdim. Kendinize çok iyi bakın kalbiniz kadar güzel geçsin hayatınız. İyi geceler..

Şu durumda moralimi düzelttiğiniz içimi ferahlattığınız için çok teşekkür ederim. Ben biraz hassas biriyim sevdiklerimi üzmekten korkuyorum. Allah affeder inşallah hep tövbe edeceğim. Dediğiniz gibi kimse olmasa Rabbimiz var. Ama inşallah ailem de bi mucize olur ve görmemiş gibi olurlar. Bilmezler hatırlamazlar hiçbirşeyi. Bende kendimi kötü hissetmem. Çok teşekkür ederim size iyiki yazdınız. Bende sizi çok sevdim. Kendinize çok iyi bakın kalbiniz kadar güzel geçsin hayatınız. İyi geceler..
Ya güzel kardeşim. Evlatlar neler neler yaparda anne babalar unutur affeder. Bu çok çok basit bişey geçer gider emin ol.

Merhaba sevgili kk üyeleri. Herkese destek olduğunuz gibi lütfen bana da destek olun. Pisikolojim berbat durumda. 26 yaşındayım. Sevgilim vardı ve cinsel anlamda bazı şeyler yaşadık. İlk sevgilimdi ve böyle şeyleri hiç normal karşılayan biri değilim. Ailem de çok terstir bu konulara, beni de öyle yetiştirdiler. Evet çok ileri şeyler asla olmadı ama yaşananlar benim vicdan azabı çekmem için yeterli. Ben, ben olmaktan çıkmıştım resmen. Nasıl öyle biri haline geldim aklım almıyor. Neyse biz ayrıldık ve ben vicdan azabı çekmeye başladım. Daha sonrasında ise ailem (babam hariç) herşeyi öğrendi. İğrenç resimleri videoları gördüler. Yaşananlardan haberleri var. Detaya girip sıkmak istemiyorum sizi. Ve bana asla gördüklerini söylemiyorlar. Kimse o konuyu açmıyor. Arada laf sokma var sadece. Ama ben zaten vicdan azabı çektiğim konunun üzerine bir de bunu öğrenince iyice yıkıldım. Ailemin yüzüne bakamıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Her yeni güne uyandığımda ölmek istiyorum. Tövbe ettim zaten. Ama sürekli içimde sıkıntı ve hiçbir şey yapmak istemiyorum. Her bana baktıklarında acaba ne düşünüyorlar diye deliriyorum. Çünkü ben onların gözünde çok masumdum. Sanki evdeki tüm otoritemi kaybettim. Küçük kardeşlerim beni örnek alırlardı, şimdi sanki onların gözünde yerlerdeyim gibi hissediyorum. Ablama karşı çok mahcubum. Hiç bir zaman gözlerinde eski ablaları, kardeşi olmayacam. Hep o iğrenç şeyleri hatırlayıp benden soğuyacaklar gibi geliyor. Çünkü dediğim gibi böyle şeylere çok önem veren bir aileyiz. Kendimi affedemiyorum. Nasıl unutmalıyım, böyle bir konuyu onlar unutabilir mi nolur bana destek olun
Sonuçta yaşanmış .. ve geçmiş olmaması gerekirmiş ama olmuş ailenizde laf sokmayı bıraksın ve sizin her ne olursa olsun evladınız olduğunuzu unutmasınlar Anne baba olmak hatasıyla da kabul etmektir. Kendileri hiç hata yapmamış mi sende 26 yaşındayım diyorsun çalış kendi ayakların üzerinde dur bir daha da zamanından önce birşey yaşama

Aile içinde her şey geçer her şey unutulur. Gebe kalmadın ya.. ölüm yok ucunda. Yaşadıklarından ders çıkar. Tövbeni mutlaka tut. Kendine saygını kaybedeceğin hiç bir şeyi hiç kimse için yapma. Düşmez kalkmaz bir Allah. Hata yapmak insanlara mahsus. Yeter ki hatada ısrar etme.

Zamanla unutulur ama artık daha dikkatli ol.bundan daha ciddi şeyler bile unutuluyor.

O video ve fotolarda bizyokuz diosun eeee ne var bunda o zaman baska videolar ise gonderdin die mi bu kadar utanc

Kotu olmus evet ama siz zaten pisman olmussunuz.

Belki ailenizede ben bazi yanlislar yaptim ama tovbe ettim diye yuzeysel bir aciklama yaparsaniz o bakislarindan biraz kurtulursunuz.
Hemde rahatlarsiniz
Yanlışlar yaptım diyerek kabullenemiyorum. Öyle konulara girdikçe kalbim sıkışıyor.
Ya güzel kardeşim. Evlatlar neler neler yaparda anne babalar unutur affeder. Bu çok çok basit bişey geçer gider emin ol.
Affedilir elbette ama bana baktıklarında o iğrenç şeyleri hatırlıyorr
Aile içinde her şey geçer her şey unutulur. Gebe kalmadın ya.. ölüm yok ucunda. Yaşadıklarından ders çıkar. Tövbeni mutlaka tut. Kendine saygını kaybedeceğin hiç bir şeyi hiç kimse için yapma. Düşmez kalkmaz bir Allah. Hata yapmak insanlara mahsus. Yeter ki hatada ısrar etme.
Zamanla unutulur ama artık daha dikkatli ol.bundan daha ciddi şeyler bile unutuluyor.
gerçekten tamamen unutuluyor mu, böyle hatalar ömür boyu kalır gibi geliyor bana. Evet sevgi şefkat kalır ama güven, inanç azalır gibi geliyor. Anne unutur belki ama kardeşler ablaları bilemiyorum. Hani gözlerinde bir kere düştüm birdaha toparlanır mı ki, başlarına bişey gelse bile bana danışmazlar artık. Ablam ciddiye bile almaz beni gibi geliyo kardeşlerim de öyle

26 yaşındasınız, sizin yaşadıklarınız onları ilgilendirmez. Çok önem veriyorlar diyorsunuz; onlara hesap vermek zorunda değilsiniz ama "hata yapmışım" dersiniz kapatırsınız konuyu. Sizin vicdan azabı çekmenize gelince, (eğer birisini öldürmediyseniz) hiçbir zaman geçmişte yaptıklarınızdan dolayı pişmanlık duyup kendinizi yıpratmayın. Kötü bir şey yapsanız da sadece ders alın yeter. Ayrıldığınız sevgilinizle yaptıklarınızı isteyerek yaptıysanız kendinizi yıpratmayın, sonuçta hormonlarınız var, istemiş ve yaşamış olabilirsiniz. İstemeyerek olduysa da ders alır yaşamınıza devam edersiniz. Bir de siz siz olun öyle fotograf görüntü vs olaylarına karşı dikkatli olun. Kimseye ortaya çıkmasını istemediğiniz bir foto vb göndermeyin, kişi iyi niyetli olur ama hesabı hacklenir her şey olabilir. Yapmayın yani prensip olarak.

Back
X