Düşünmekten delirecem lütfen yardım edin

Kesinlikle çok pişmanım. Çok büyük dersler aldım. Ama kendimi ailemin gözünde çok değersiz hissediyorum. O şekilde görülmesi çok ağır. Hani sadece duysalar neyse. Ama görmeleri psikolojikmen onları da etkilemiştir hayal kırıklığına uğramışlardır. Belki de eskisi kadar sevmiyorlardır beni diyorum kendi kendime. Aslında aile bağlarımız çok güçlü bana çok düşkün hepsi. Ama ne bileyim içim içimi kemiriyor, bu konu hassas noktaları
Bence acilen bir psikologa git, yoksa bu gereksiz pisman oldum, kucuk dustum, degersizlestim dusunceleri seni yer bitirir.

Aman katil değilsiniz, hırsız ya da ahlaksız da değilsiniz.
Birinin metresi olup yuva yıkmadınız, masum sabinin lokmasına göz dikmediniz.

Altı üstü sevdiğiniz adamla bir sevişme yaşadınız, tek sorun evli olmamak burada ailenize göre.

Ay bu da sizin kusurunuz olsun yahu ne olmuş yani, günahsa size günah.
Tek tek hatanız kayıt işi, hepimiz söylüyoruz.
İyice kendinizi yiyip bitirmeyin, millet cehenneme buradan odun atıyor da yüzü bile kızarmıyor, siz sevişmişsiniz.
E yani?
Haklısınız. Hayatı boyunca onuruyla tanınmış biri olarak bu konuma düşmek beni çok yaraladı. Evet büyük bi suç değil ve kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta ben tövbemi ettim. Ama ailemin o şekilde apaçık herşeyi görmesi kalbimi sıkıştırıyor. Bana güveniyolardı

Evet durum kötü imiş hakkaten sizler için. Ama kardesin yüreği kardeş için mutlaka yanar, ne yaparsa yapsın. Başına kötü bir şey gelince üzülür. Hasta olunca üzülür. Öyle Allah vergisi bir sevgi duyar. İsterse nefret etsin normal zamanlarda. Ama kardeş kardeşe hep merhamet eder. Yani göstermese de her zaman, hatta kendi bile bilmese, hep bir sevgi vardır. Yaşınızi söylemis miydiniz bilmiyorum ama daha gençsiniz belli ki. Hayatta neler neler oluyor. Bir kardeş kalıyor yanınızda emin olun. Yanınızda olmasa bile onun yüreği yanıyor sizin için. Sanmayın ki sizi hep kınayacaklar, kinasalar da sevecekler sizi. Ve ne olursa olsun sevilmek, koşulsuz kabul müthiş bir lüks şu hayatta. Ve bu lüksü insana sadece ailesi veriyor.

Evet durum kötü imiş hakkaten sizler için. Ama kardesin yüreği kardeş için mutlaka yanar, ne yaparsa yapsın. Başına kötü bir şey gelince üzülür. Hasta olunca üzülür. Öyle Allah vergisi bir sevgi duyar. İsterse nefret etsin normal zamanlarda. Ama kardeş kardeşe hep merhamet eder. Yani göstermese de her zaman, hatta kendi bile bilmese, hep bir sevgi vardır. Yaşınızi söylemis miydiniz bilmiyorum ama daha gençsiniz belli ki. Hayatta neler neler oluyor. Bir kardeş kalıyor yanınızda emin olun. Yanınızda olmasa bile onun yüreği yanıyor sizin için. Sanmayın ki sizi hep kınayacaklar, kinasalar da sevecekler sizi. Ve ne olursa olsun sevilmek, koşulsuz kabul müthiş bir lüks şu hayatta. Ve bu lüksü insana sadece ailesi veriyor.
Çok haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama onların gözünde özellikle ablamın ve kardeşimin gözünde eskisi gibi kalmamak çok kötü bir duygu. Hani hep rahat biri olsam belki hayal kırıklığı yaşamazlardı. Ama ablama yada kardeşime mesela en ufak bişey söylesem önce sen kendi yaptıklarına bak diye düşünecekler gibi geliyor. Hani bundan sonra onlara hiçbir konuda yorum yapma hakkım dahi yok gibi geliyor. Ablama aşırı iyi davranmaya çalışıyorum mesela. Normalde yapmadığım şeyleri ekstradan yapıyorum. Beni eskisi gibi çok sevsinler istiyorum

Hayır tamamen benim düşüncesizliğim. Çok saçma biyere kaydedip unutmuşum o görüntüleri..
Neden bir yere kaydettin ki. Bak ben de senin gibi böyle şeyleri dogru bulmadiğım halde geçmişte gaflete düşerek hatalar yaptım. Cok vicdan azabı çektim tövbe ettim ama olan oluyor ışte. Benim ailem bir şeye şahit olmadı ama seni anlıyorum. Zamanla gececek bir his bu. Gördüklerini bildiğini belli etme bence

Haklısınız. Hayatı boyunca onuruyla tanınmış biri olarak bu konuma düşmek beni çok yaraladı. Evet büyük bi suç değil ve kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta ben tövbemi ettim. Ama ailemin o şekilde apaçık herşeyi görmesi kalbimi sıkıştırıyor. Bana güveniyolardı
Biraz samimi yazacağım, rahatsız olursanız affola.
Bak kuzucum, bizler etlerden örülü canlarız.
Her birimizin dışı aynı ama içlerimiz bambaşka.
Kapalı kapı ardında kim ne yapıyor, bilinmez.
Ailen için de geçerli, iş ya da özel hayatlarında neler olmuştur, kim bilir.
Sen oldukça masumsun, temizsin.

Ailenin izlemesi hakkında utancını anlayabiliyorum, özel olan bir şeyi kimse görülsün istemez ama ne sana güvenleri biter ne de bu durum onurunu zedeler.
Bu düşünceleri derhal zihninden kovmalısın.

Genç bir kadın olarak sevişmişsin yahu, millet neler yapıyor Allah aşkına.
Seviştiği için yüzü kızaran bir kızları olduğundan, ailen oldukça şanslı.
Bu devirde herkesin götü başı ayrı oynuyor, kendimi kime yamasam diye ava çıkıyor, seninki kabahat ya da herhangi bir şey bile değil.

Görüntülerin tamamen silindiğinden, yok edildiğinden emin olmalısın, tek yapabileceğin bu.
Ben ergenliğimi hatırlıyorum da ohoo...
Neler yaptım neler😂
Şuan bıdı bıdı konuşan 2 çocuk anası olsam da, masum değiliz, hiç birimiz der ve susarım:)

Çok haklısınız. Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama onların gözünde özellikle ablamın ve kardeşimin gözünde eskisi gibi kalmamak çok kötü bir duygu. Hani hep rahat biri olsam belki hayal kırıklığı yaşamazlardı. Ama ablama yada kardeşime mesela en ufak bişey söylesem önce sen kendi yaptıklarına bak diye düşünecekler gibi geliyor. Hani bundan sonra onlara hiçbir konuda yorum yapma hakkım dahi yok gibi geliyor. Ablama aşırı iyi davranmaya çalışıyorum mesela. Normalde yapmadığım şeyleri ekstradan yapıyorum. Beni eskisi gibi çok sevsinler istiyorum
Hayır hayır asla ekstra bir şey yapmayı lütfen. Sizi hır görmelerini siz sağlarsınız başta böyle yaparak. Zaman her şeyin ilacı. Biraz sabredin sizin de iç sıkıntınız biraz geçer, onalr da yavaş yavaş unutur inşallah. İnşallah aileniz olgun insanlardır da hatırlatıp durmazlar kendi hataları olduğunda. Hata demişken, inanın herkesin bir hatası, gizli tutmaya çalıştığı bir ayıbı vardır. Sizin yaptığınızi ayıp gördüğünüz için böyle söylüyorum. Yoksa neyin, kime göre ayıp olduğu değişir. Velhasıl ne düşünürler düşünsünler sizi sevecekler. Siz de onalrı seveceksiniz. Ama bir siz hata yapmadınız unutmayın. Onalr da yapmıştır, yapacaklardır. Hatalarını sizinki ile ört pas etmelerine müsade etmeyin ezilerek

Biraz samimi yazacağım, rahatsız olursanız affola.
Bak kuzucum, bizler etlerden örülü canlarız.
Her birimizin dışı aynı ama içlerimiz bambaşka.
Kapalı kapı ardında kim ne yapıyor, bilinmez.
Ailen için de geçerli, iş ya da özel hayatlarında neler olmuştur, kim bilir.
Sen oldukça masumsun, temizsin.

Ailenin izlemesi hakkında utancını anlayabiliyorum, özel olan bir şeyi kimse görülsün istemez ama ne sana güvenleri biter ne de bu durum onurunu zedeler.
Bu düşünceleri derhal zihninden kovmalısın.

Genç bir kadın olarak sevişmişsin yahu, millet neler yapıyor Allah aşkına.
Seviştiği için yüzü kızaran bir kızları olduğundan, ailen oldukça şanslı.
Bu devirde herkesin götü başı ayrı oynuyor, kendimi kime yamasam diye ava çıkıyor, seninki kabahat ya da herhangi bir şey bile değil.

Görüntülerin tamamen silindiğinden, yok edildiğinden emin olmalısın, tek yapabileceğin bu.
Ben ergenliğimi hatırlıyorum da ohoo...
Neler yaptım neler😂
Şuan bıdı bıdı konuşan 2 çocuk anası olsam da, masum değiliz, hiç birimiz der ve susarım:)
Çok teşekkür ederim iyiki yazdınız. Gülümsettiniz beni. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah size hayırlı evlatlar olurlar. Görüntüleri tamamen sildim. Onların gördüklerini bilmiyormuşum gibi davranıyorum. Sizce nasıl davranmalıyım. Konuşmalarım arasında ben hatalar yaptım pişmanım tarzı şeyler söylemeli miyim. Yoksa bu olay olmamış gibi ne kadar utansam da eskisi gibi devam mı etmeliyim..

Teşekkür ederim mesajınız için. Kardeşlerim de ablam da bana düşkündür. Kötü düşünmezler evet ama kendimi çok aşağılanmış hissediyorum. Her bana baktıklarında akıllarına geliyosa diye üzülüyorum. Zaten ailemize uygun şeyler değil bunlar. Hayal kırıklığına uğratmışımdır onları

Hayır akillarina falan gelmiyor, bu biraz sizin takıntınız olmuş.
Kimse sevdiği bir insana baktığında negatif şeyleri aklinin bir kenarında tutarak bakmaz.
Aileniz sizi seviyor.
Siz de kendinizi sevin :)

Aman katil değilsiniz, hırsız ya da ahlaksız da değilsiniz.
Birinin metresi olup yuva yıkmadınız, masum sabinin lokmasına göz dikmediniz.

Altı üstü sevdiğiniz adamla bir sevişme yaşadınız, tek sorun evli olmamak burada ailenize göre.

Ay bu da sizin kusurunuz olsun yahu ne olmuş yani, günahsa size günah.
Tek tek hatanız kayıt işi, hepimiz söylüyoruz.
İyice kendinizi yiyip bitirmeyin, millet cehenneme buradan odun atıyor da yüzü bile kızarmıyor, siz sevişmişsiniz.
E yani?
Hayır sevişmemiş bile, evde kendini çekip gönderdiği resim ve videoları ailesi gördüğü için suçlu hissediyor sadece

Hayır hayır asla ekstra bir şey yapmayı lütfen. Sizi hır görmelerini siz sağlarsınız başta böyle yaparak. Zaman her şeyin ilacı. Biraz sabredin sizin de iç sıkıntınız biraz geçer, onalr da yavaş yavaş unutur inşallah. İnşallah aileniz olgun insanlardır da hatırlatıp durmazlar kendi hataları olduğunda. Hata demişken, inanın herkesin bir hatası, gizli tutmaya çalıştığı bir ayıbı vardır. Sizin yaptığınızi ayıp gördüğünüz için böyle söylüyorum. Yoksa neyin, kime göre ayıp olduğu değişir. Velhasıl ne düşünürler düşünsünler sizi sevecekler. Siz de onalrı seveceksiniz. Ama bir siz hata yapmadınız unutmayın. Onalr da yapmıştır, yapacaklardır. Hatalarını sizinki ile ört pas etmelerine müsade etmeyin ezilerek
Çok teşekkür ederim haklısınız. Onlar bu yolda değiller. Ama kimin başına ne geleceği belli olmuyor malesef. O zaman ben eskisi gibi davranayım değil mi. Hiç bunları bildiklerini bilmiyormuşum gibi. Hani biraz pişman gibi görünsem hatalarım oldu gibi konuşsam en azından bana olan güvenleri geri gelir mi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim iyiki yazdınız. Gülümsettiniz beni. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah size hayırlı evlatlar olurlar. Görüntüleri tamamen sildim. Onların gördüklerini bilmiyormuşum gibi davranıyorum. Sizce nasıl davranmalıyım. Konuşmalarım arasında ben hatalar yaptım pişmanım tarzı şeyler söylemeli miyim. Yoksa bu olay olmamış gibi ne kadar utansam da eskisi gibi devam mı etmeliyim..
Amin, çok sağolun.

Ben sizin yerinizde olsaydım hiç yaşanmamış gibi yapardım.
Bir şeyi konuşmak, dile dökmek gerçekliğini kat kat arttırarak hafızada yer eder.
Zaten unutmaya çalıştığınız bir mevzu açılınca ister istemez daha da yaralanıp, kabuğunuza çekilme ihtimaliniz var.

Eskiden nasılsanız, yine öyle olun.
Aile bu, seviliyor koşulsuz.
Annesinden dayak yiyen bir çocuğun ‘annee’ diye ağlaması gibi, evladı ya da kardeşi nahoş bir şey yaptığında yine ‘olsun, canı sağ ya’ deniyor, denecek de.

Umarım bu tatsız olayı biran önce unutur, aileniz ve hayatınıza eskisi gibi dönebilirsiniz.

Amin, çok sağolun.

Ben sizin yerinizde olsaydım hiç yaşanmamış gibi yapardım.
Bir şeyi konuşmak, dile dökmek gerçekliğini kat kat arttırarak hafızada yer eder.
Zaten unutmaya çalıştığınız bir mevzu açılınca ister istemez daha da yaralanıp, kabuğunuza çekilme ihtimaliniz var.

Eskiden nasılsanız, yine öyle olun.
Aile bu, seviliyor koşulsuz.
Annesinden dayak yiyen bir çocuğun ‘annee’ diye ağlaması gibi, evladı ya da kardeşi nahoş bir şey yaptığında yine ‘olsun, canı sağ ya’ deniyor, denecek de.

Umarım bu tatsız olayı biran önce unutur, aileniz ve hayatınıza eskisi gibi dönebilirsiniz.
Çok çok teşekkür ederim çok haklısınız. Dediğiniz gibi yapacağım. İnşallah unutulur..

Oo, ben sevişmiş diye okudum, yanlış detaya girdim herhalde.

Kızımız çok masum ya, sarılasım geldi:)
Ama öyle şeyleri görünce belki onlar ilişki yaşamışım olarak da düşünmüş olabilir. Sonuçta neden attığımı bilmiyorlar. Bu olay gerçekten çok etkiledi beni. Kendimi çok değersiz hissediyorum. İnşallah unutulur herşey..

Hiç bir zaman gözlerinde eski ablaları, kardeşi olmayacam
Hala eski ablalarisiniz. Bizim aile de boyle seylere onem verir ama ablam bi hata yapsa ona karsi sevgim,saygim azalmaz. Insan sevdiklerini her haliyle sever. uzulmeyin. aynisi onlarin basina gelseydi sevginiz azalacakmiydi? hayir:)

Back
X