Düşünmekten kafayı yedim hata mı yapıyorum ?

gizot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
20
0
86
31
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizinle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum yorumlarını bekliyorum.şimdi ben facebookta iki kişiyle tanıştım arkadaş olduk bi snee önce falan görüştük buluştuk sonra ben biri ile yakınlaşmaya basladım ama görüşme svgli olma durumu olmadı sadece konusmalar daha sonra bununla konuşmayı bitirdik aradan 6 ay geçtikten sonra diger cocuk bana açıldı suam 3 aylık ilişkimiz var ama haberi yok önceden konustugumdan sizce yanlış mı yaptım kendimi kötü hissediyorum ama onla aramda bişey geçmedikibide belirteyim ikisi arkadaşlar

Son düzenleme:
Sevgili olmamışsınız ama yine bir insanın hiç tanımadığı biriyle özel olarak buluşması bana hiç masumane gelmiyor. Bu benim şahsi fikrim. Bence o adamı silin gitsin yada engelleyin çok rahatsız oluyorsan. Gözün görmeyince malum sitede aklına gelmez bile sevgilin değil bir şey değil ki hiç olmamış.( için rahat eder anlamında yanlış anlamayın)

Görüştüğün adamla da internetten tanıştın yanlış anlamadıysam. Çoğu kişi yapıyor bunu. Tanımadığı yok forum arkadaşı yok şu yok bu kimlerle görüşmüştür kim bilir o da. İnanın çoğu erkek senin bunu düşünmen kadar masum olamıyor.Çok deşeleme bence bu mevzuları mutlu olmaya bak.

Özel bi buluşma degil arkadaş ortamı 4-5 kişiydik.o kişiyle özel olarak görüşmedim ve sildim ekli degil görüşmüyorum .neyse teşekkür ederim cevap içinn.

bu iki kişinin biribiriyle uzaktan yakından alakası yok değil mi arkadas falan değiller?

Belirtmeyi unuttum ikisi arkadaşlar ikisiyle aynı zamanda arkadas olduk sonradam böyle olaylar gelişti

eğer arkadaşlarsa söylemelisin diye düşünüyorum aranızda birşey olmadıysa bile sevgilin bunu sonradan duyarsa altında başka şeyler arayabilir...

her gün bu konuyu düşünmektense bir gün otur söyle kurtul.. yani zaten özel bir buluşma değilmiş bir bahaneyle konuya gir laf arasında

aa ben onu bılıyorum bir arkadas toplantımızda görmüştüm sonradan facede konusmustuk....

özel bir şeyler olmadı diyorsan sorun olmaz zaten

Buluşmada bu bahsettigim iki insanda vardı bide benim arkadaşım vardı ama haklısın söulemem daha iyi olur teşekkür ederimm:)

Düşünmekten kafayı yiyecek ne var ki Madem aranızda bir şey olmamış bu kadar büyütmenin anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…