Düşünmekten kafayı yemek üzereyim!

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Merhaba düşünmekten kafayı yemek üzereyim fikir verir misiniz lütfen. Birkaç defadır gördüğüm biri var. Ben ondan daha önceden hoşlanmıştım ama imkansız diye uğraşmadım vazgeçtim benimle konuşmak isteyeceğini de asla asla aklıma gelmezdi. Ama benle konuştu. Kahve içmeye davet etti. Ben onu tanımadığım için çekiniyorum açıkcası.Nasıl biri hiç bilmiyorum. Korkuyorum da hayal kırıklığına uğramaktan. Ve şu zamanda güvenilecek insan çok az. Siz ne dersiniz
Ve ben o kadar kız içinde dikkat çekecek biri değilim. Neden böyle olmuş olabilir

Şok gibi bişey oldu çünkü bana. Beklemediğim bişey. Böyle bişeyle de hiç karşılaşmadım hayatımda. Güzel ve ilgi çeken biri değilim çünkü

Deneme yanılma veya deneyerek öğrenme yöntemini uygulamak ya da ''seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli'' diye uzaktan bakmaya devam etmek... Karar vermek zor ama karşı taraf hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadan sana bir şey söylemek önyargılı davranmak olur ..

Sizdeki asagilik komplesini farketmis ve ego tatmini yapmak icin davet etmediyse hoslaniyor olabilir..bir cikin konusun.ve asla bu hallerinizi ona belli etmeyin.kendi degerinizi fark edin.kimse kimseden ustun degildir
Ego tatmini için bile olsa ben yanlış adres sayılırım. Ki bendeki bu hali fark etmesi olanaksızdır zaten. O da beni çok tanımıyor çünkü. En iyisi konuşup karar vermek dimi. Açıkçası ben hoşlanıyorum ama o başka niyetle yaklaşırsa psikolojim bozulur ondan korkuyorum.

Neden bu kendinize guvensizliginiz? Ve adami da gozunuzde cok mu buyutuyorsunuz acaba?
Gonul gozudur onemli olan.

Ego tatmini için bile olsa ben yanlış adres sayılırım. Ki bendeki bu hali fark etmesi olanaksızdır zaten. O da beni çok tanımıyor çünkü. En iyisi konuşup karar vermek dimi. Açıkçası ben hoşlanıyorum ama o başka niyetle yaklaşırsa psikolojim bozulur ondan korkuyorum.
Bozulmasin pskilojin guclu ol..dunyada hoslanacagin son erkek o degil oyle dusun ve rahat ol yaninda.

Etrafında çok kız olan biri, ben de hiç dıkkat çekecek biri değilim oyüzden imkansızdı

ben öyle biriyle teee üniversitede iken birlikteydim. uzun yıllar boyunca. o etrafındaki kizlar hic bitmedi. sonra biz bittik :D

Back
X