• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünmekten kafayı yemek üzereyim!

Neden psikolojiniz bozulsun. Sizin ne suçunuz var?
Herif azgın teke çıktı hepsi bu.
Aldatma aldatılma olayları duyunca benim sinirlerim çok bozuluyor. İlk defa da böyle bişey başıma gelince kötü oldum. Kimseye güvenilmez şu dünyada. Evlenemem de ben.

Kızlar çok masumsunuz. Adam evliymiş
Neden bu kendinize guvensizliginiz? Ve adami da gozunuzde cok mu buyutuyorsunuz acaba?
Gonul gozudur onemli olan.

Bozulmasin pskilojin guclu ol..dunyada hoslanacagin son erkek o degil oyle dusun ve rahat ol yaninda.

git görüşmeye ama geri çek kendini.bakalım amacı ne.bekle onu

Senin kendinde göremediğin güzellikleri görmüştür sende belki de

ben öyle biriyle teee üniversitede iken birlikteydim. uzun yıllar boyunca. o etrafındaki kizlar hic bitmedi. sonra biz bittik :KK70:

Canım adam hemen davet etmeyecekte ne yapacak ? Çiftleşme dansı yapacak hali yok. Oturalim,tanısalim demek istiyor işte. Sanki ''günah dolu bir gece yaşayalım mı?'' demis gibi davraniyosun. Sende hoşlanıyorsan bi şans ver. Konusursunuz,anlaşırsaniz devamı gelir. Anlasamazsanizda illede nikahina alacak halin yok ya. Sen yoluna ben yoluma der geçersin. Niyetini konuşmadan anlayamazsin. Bu kadar takinti yapma lütfen. Ayrıca kendine güven. Belki çevresindeki kızlar kafasina uymadi. Seni daha mütevazı daha hanim hanim buldu o yüzden tanışmak istedi. Ne var bunda ? Rahat ol ve bi şans ver.

Kahveye hap atmadığı sürece sorun yok git bi kahve iç sevmek aşık olmak güzellikle alaksı yok ne demiş aşık Veysel güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa

sadece kahve içmeye davet etmiş. altında farklı şeyle aramak için erken.

Aklımı karıştıran, ben ilgi çekici şekilde giyinen full makyaj yapan biri değilim yani. Öyle insanlar da var etrafında. Bu yüzden neden ben fikri aklımı kurcaladı.

bunu okadar çok yazmışsın ki
belki adam çirkin seviyor demekten kendımı alamadım canım yaaa,:eek:

kendıne güven biraz

Adam belki mazbut istiyor ya da etrafında dönen değil uzak duran cazip geldi. Hem evlenek dememiş kahve içelim demiş. Belki de iki kelime konuşunca sen beğenmeye eksin.

O kadar kiz icinden dikkat cekecek kiz degilim demissiniz..kendinizi neden kucumsuyorsunuz? Kimsede olmayan bir çekim hissetmistir belki sizden neden olmasin :) kimse ulasilmaz degildir karsinizdaki kisi de.onu bu kadar abartmayin gozunuzde bence ki iliski kuracaksaniz da iliskiniz dengeli olabilsin.

Ay evlimiymis.. !! yorumumu geri aldim o zaman. Ama sen yine de kendine bunu yapma kucumseme
Daha çok kafam karıştı valla. Ben onun amaçlarına uyabilecek bir kızım değilim asla. Benimle konuşması çok kötü oldu. Her kötü olay benim başıma geliyor. Bu yüzden haliyle olumsuz düşünüyorum.

Ayyy Allahım ne günlere kaldık ya sen akıllı bi kızsın kendini hiç küçümseme iyiki temkinli davranmışşın

biz değil sen çok masummuşsun canım ,
Çok kötü insanlar var. Ben de size danıştıktan sonra masumdur bir oturup konuşabilirim diye düşünmüştüm ama oyuncunun tekiymiş. İyi ki şüphelendim. Zaten yüzük takmayan bir erkekten beklenir sanırım böyle şeyler

Belki de senin dikkat çekici olmaman onun dikkatini çekmiştir, artık tüm kızlar birbirine benzemeye başladı zaten farklı olan daha çok dikkat çekiyor

haydaaa
cidden ne safız yaa böyle de okuyunca her merhaba diyene biber gazı sıkasım geliyor.
nereden öğrendiniz evli olduğnu

haydaaa
cidden ne safız yaa böyle de okuyunca her merhaba diyene biber gazı sıkasım geliyor.
nereden öğrendiniz evli olduğnu
Gerçekten ben de öyle düşünüyorum artık, kimse muhatap dahi olmasın direkt sapık diye düşünüyorum. İnsanlar çok kötü bir hal aldı. Araştırınca buldum, daha önce hiçbir bilgi yoktu elimde Allah'tan çıktı önüme gerçek

Gerçekten ben de öyle düşünüyorum artık, kimse muhatap dahi olmasın direkt sapık diye düşünüyorum. İnsanlar çok kötü bir hal aldı. Araştırınca buldum, daha önce hiçbir bilgi yoktu elimde Allah'tan çıktı önüme gerçek

Temiz kalpliymişsin.
Bir daha karşısına çıkarsa eşinin haberi var mı peşimde dolandığından de

Back
X