Canimm haklisin ben zaten halime her daim şükrediyorum benim taktigim sy sevdigim adamin bu izi görüp benden sogumasi gercktn seven insan sogurmu bi izden ben olsam asla sogumam ondan ama ya o sogursa evlencez yakin bi zamnda of napicam blmiyorumCanım ya nıye bu kadar takıyorsun
Yüz naklı olan insanlar eminim göbeginde,kimsenin görmediği yerlerınde ameliyat izleri olmasını ne cok isterlerdi okadar riskli bi ameliyatı gecırmektense
Hatta bı cocuga bir kol ıkı bacak nakledılmıstı bı sure sonra sapassglam adam hayatını kaybetmıstı
Simdi sence cok mu sanssızsın bu örneklerden
Allaha sukret hastslıgın her neydıyse amelıyatla tekrar saglıgına kavusmussun
Sevgi kalpte olusurCanimm haklisin ben zaten halime her daim şükrediyorum benim taktigim sy sevdigim adamin bu izi görüp benden sogumasi gercktn seven insan sogurmu bi izden ben olsam asla sogumam ondan ama ya o sogursa evlencez yakin bi zamnda of napicam blmiyorum
Dikiş izini taktığınıza göre diğer her şeyiniz kusursuz olmalı?
Lazer bnm iz icin ise yaramaz bence yillar once olan bi ameliyat o zmnlar estetik dikis yoktu tbi 93 yilinda olmustum 3 yasndaydim ☺Allah size başka dert vermesin..Hani gerçekten çok çok takıyorsanız, lazer ile dikiş izleri silinebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?