düşünmekten kafayı yicem :((

nazo-06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
25
8
1
İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben

Canım ya nıye bu kadar takıyorsun
Yüz naklı olan insanlar eminim göbeginde,kimsenin görmediği yerlerınde ameliyat izleri olmasını ne cok isterlerdi okadar riskli bi ameliyatı gecırmektense
Hatta bı cocuga bir kol ıkı bacak nakledılmıstı bı sure sonra sapassglam adam hayatını kaybetmıstı
Simdi sence cok mu sanssızsın bu örneklerden
Allaha sukret hastslıgın her neydıyse amelıyatla tekrar saglıgına kavusmussun

Canimm haklisin ben zaten halime her daim şükrediyorum benim taktigim sy sevdigim adamin bu izi görüp benden sogumasi gercktn seven insan sogurmu bi izden ben olsam asla sogumam ondan ama ya o sogursa evlencez yakin bi zamnda of napicam blmiyorum

Söylemeden bilemezsiniz hatta gobeginizde değil mi rahatsız olmazsanız gösterebilirsiniz
Ama sizi sizin onu sevdiğiniz gibi seviyorsa lafı bile olmaz

Dikişimiz var diye terkedilmeyiz merak etme ..

Sevgi kalpte olusur
Yada kaşını , gözünü boyunu posunu sever
Senın amelıyat ızın olmadıgını farzet
Yanagında bir benin olsa
Hic aklına gelır, kafayı takatmısın "acaba sevgılım yanagımdaki ben yüzünden benden dogur mu " dıye. Bu yazdıgım ornek ne kadar sacmaysa senın amelıyat ızı ıcın dusuncen de sacma
Bosuna kafanı takma bence

Görmez bile. Görse de takmaz yani. Hersey dis görünüs degildir. Eger seni gercekten seviyorsa huyunu suyunu sevdigindendir. Eger onu sebep gösterip sogursa onun adamligindan ve sevgisinden süphe etmelisin bence.

Polislik ya da askeri okula kabul fiziksel ön eleme aşaması gibi... Kuyruk sokumunun üstünde doğum lekesi yoksa sorun olmaz raat ol.

sezeryanla dogum yaparsan yine o iz olacak. bunu da düşün. kafana takma bu kadar.

Allah baska dert vermesin...o zaman ben intihar edeyim gobegim bacaklarim heryerim catlak.dogumdan sonraki izler.oyle boyle degil yani..kizima kavustum ya yeter diyorum.sende buyutme.nolmus sanki

Arkadaslar hepinize tsk ederim haklisiniz sacmaladim belki ama onu cok sevdigim ve kaybetmek istemedigim icin bu kadar takmis durumdayim o seni her halinle severim ben diyor sevdigine eminim ama ne bilim arada kafama takilmiyor degil sonuçta erkek bn olsam asla sorun etmem hatta o dikis izlerinden öperim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…