düşünmekten kafayı yicem :((

Dikiş izi mi :) gecmişte kız kardesimin kolunun üst kısmı atesten yandı.. 20 cmlik bi kısım.. 1. Derece yanık oldugu için o iz kaldı.. Buruş buruş kolunun üst kısmı.. Goruntu olarak bayagı kotu gozukuyor.. Hep saklar kolunun o kısmını.. Orayı kapatacak uzunlukta kolları olan ustler giyer..Bi gün asık oldu.. Sanslıydı kı aşık oldugu kişi de onu sevdi.. Kardesim ben ona nasıl soylcem kolumun yanık oldugunu, ya beni istemezse, sevmezse dedi durdu.. En sonunda anlatmış boyle boyle benim kolumda ileri derecede yanık izi var diye.. Sevgilisi o kadar normal karşılamış kı kardesim ama gorsen boyle demezsın belki deyince görmeme bile hiç gerek yok , Ama senin için rahat edecekse gormemi istiyosan goster.. Ama ben senden boyle bişey istemiyorum demiş.. Kardesım utana sıkıla acmış kolunu. Sevgilisi tam yanık izinin uzerinden öpmüş ve demiş ki "e hani nerde ben bişey göremiyorum" :) şimdi evliler ve bebek bekliyorlar.. Gercekten seviyosa takılmaz boyle seylere rahat ol sen

Kusursuz i
Yaaa cok guzel bisey buu inss benim icinde böyle olur hicbir sorun cikmazz cunku onu ck seviyorum ve kaybetmk istemem sirf bu yuzdenn ☺

Haklisin canm biraz fazla takintiliyim sanirim asktan kaynaklanio hep ☺

Yahu Allah aşkına.
Dikiş izi yüzünden sevgi biter mi?
Farzedelim dikiş iziniz yok, mükemmel bir vücudunuz var. Hamile kaldınız ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldınız. Bu adam 10cmlik dikiş izi yüzünden sizi boşayacak mı?
Çıkarın bu saçma sapan düşünceleri aklınızdan.

Canim haklisin ama onu cok sevdigim icn böyle oluyorm ben normlde o dikis izini takmam yani

İnsanlar ne ciddi hastalıkları bile kabul ederek evleniyor, senin dikiş izi hiç dert deģil onların yanında. Sevgi bu kadar basit bişeyden biterse zaten ortada dikişten daha önemli sorun var demektir.

Canim haklisin ama onu cok sevdigim icn böyle oluyorm ben normlde o dikis izini takmam yani

Sevmekle alakası yok bunun. Karşınızdakini tanrılaştırıp kusursuzmuş gibi görüyor ve kendinizi eksik hissediyorsunuz.
Sağlıklı bir ilişki iöşn bu tavırdan vazgeçmeniz lazım.

Onda hiç iz, leke, sivilce, kıl mıl v.s yoktur, porselen gibidir vücudu, emin ol yani.

Sakın sevgiline dikiş izim var falan deme ben öyle bir hata yapmış söylemiştim evlendikten sonra eşim dedi ki seni o gün çok kınadım sanki ayıp mı ameliyat olmak dedi ayrıca hiç sorun çıkmıyor emin ol bende takıyordum kafaya ama şimdi gülüyorum bikini giyemiyordum insanlar bakıyor diye hiç umursamıyorum artık bikini de giyorum ayıp bişey yapmadık kaza işte sende takma kafana söylersen kendini ezik durumuna düşersin benim gibi yapıp ta söyleme

Noluyormuş erkek olunca? Yirmibeş yaşında bir yeni nesilden böyle bir mantık beklemezdim.

Sakın kendi pskljnide sevdign adamın pskljsnde bozma bende evlenmeden önce 3 ameliyat geçirmiş insanm ve iki izim var asla eşim tiksinmez görmez bile bizde 8 yıl sevglydk ne olcak canım sanki çok şükür halimize hamdolsn Rabbimin verdiklerine verecklrne sakin böyle düşünme allahın ağrina gider neyden dolayi sevgln sana seni herhalinle kabul ediyorum deme gereginde bulundu bunu anlamdm ameliyat olduğunu biliyorsa zaten ameliyat izinin olduğunu tahmin ediyordur

O izin olmasa, evlensen çok mutlu olsan birgün allah korusun kaza geçirsen kolun kopsa nolcak, seni sevmeyecekmi?

Kendine su sorunun cevabını ver, eğer sevgilinde boyle bir iz olsa idi sorun eder miydin? Ya da soğur miydin tiksinir miydin?
Yani çok basit bir meseleyi kafana takmissin. İnsan birine asiksa onun sadece güzelliğine aşık olmaz ruhunu da sever. İnsan sevgilisinden tiksinir mi yahu, gereksiz evham yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…