- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Kusursuz i
Yaaa cok guzel bisey buu inss benim icinde böyle olur hicbir sorun cikmazz cunku onu ck seviyorum ve kaybetmk istemem sirf bu yuzdenn ☺Dikiş izi mi :) gecmişte kız kardesimin kolunun üst kısmı atesten yandı.. 20 cmlik bi kısım.. 1. Derece yanık oldugu için o iz kaldı.. Buruş buruş kolunun üst kısmı.. Goruntu olarak bayagı kotu gozukuyor.. Hep saklar kolunun o kısmını.. Orayı kapatacak uzunlukta kolları olan ustler giyer..Bi gün asık oldu.. Sanslıydı kı aşık oldugu kişi de onu sevdi.. Kardesim ben ona nasıl soylcem kolumun yanık oldugunu, ya beni istemezse, sevmezse dedi durdu.. En sonunda anlatmış boyle boyle benim kolumda ileri derecede yanık izi var diye.. Sevgilisi o kadar normal karşılamış kı kardesim ama gorsen boyle demezsın belki deyince görmeme bile hiç gerek yok , Ama senin için rahat edecekse gormemi istiyosan goster.. Ama ben senden boyle bişey istemiyorum demiş.. Kardesım utana sıkıla acmış kolunu. Sevgilisi tam yanık izinin uzerinden öpmüş ve demiş ki "e hani nerde ben bişey göremiyorum" :) şimdi evliler ve bebek bekliyorlar.. Gercekten seviyosa takılmaz boyle seylere rahat ol sen
Kusursuz insanmi var ☺
Haklisin canm biraz fazla takintiliyim sanirim asktan kaynaklanio hep ☺Sevgi kalpte olusur
Yada kaşını , gözünü boyunu posunu sever
Senın amelıyat ızın olmadıgını farzet
Yanagında bir benin olsa
Hic aklına gelır, kafayı takatmısın "acaba sevgılım yanagımdaki ben yüzünden benden dogur mu " dıye. Bu yazdıgım ornek ne kadar sacmaysa senın amelıyat ızı ıcın dusuncen de sacma
Bosuna kafanı takma bence
Tobee dee :))Kız o zaman bütün sezaryan olanların eşleri bosasin ayol
Canim haklisin ama onu cok sevdigim icn böyle oluyorm ben normlde o dikis izini takmam yaniYahu Allah aşkına.
Dikiş izi yüzünden sevgi biter mi?
Farzedelim dikiş iziniz yok, mükemmel bir vücudunuz var. Hamile kaldınız ve sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldınız. Bu adam 10cmlik dikiş izi yüzünden sizi boşayacak mı?
Çıkarın bu saçma sapan düşünceleri aklınızdan.
Tamam sakinn sacmaladigimin farkindaym :))okumadım farzedıyorum çünkü sınırlendım.....
Canim haklisin ama onu cok sevdigim icn böyle oluyorm ben normlde o dikis izini takmam yani
Sakın sevgiline dikiş izim var falan deme ben öyle bir hata yapmış söylemiştim evlendikten sonra eşim dedi ki seni o gün çok kınadım sanki ayıp mı ameliyat olmak dedi ayrıca hiç sorun çıkmıyor emin ol bende takıyordum kafaya ama şimdi gülüyorum bikini giyemiyordum insanlar bakıyor diye hiç umursamıyorum artık bikini de giyorum ayıp bişey yapmadık kaza işte sende takma kafana söylersen kendini ezik durumuna düşersin benim gibi yapıp ta söylemeİyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben
Arkadaslar hepinize tsk ederim haklisiniz sacmaladim belki ama onu cok sevdigim ve kaybetmek istemedigim icin bu kadar takmis durumdayim o seni her halinle severim ben diyor sevdigine eminim ama ne bilim arada kafama takilmiyor degil sonuçta erkek bn olsam asla sorun etmem hatta o dikis izlerinden öperim ☺
Sakın kendi pskljnide sevdign adamın pskljsnde bozma bende evlenmeden önce 3 ameliyat geçirmiş insanm ve iki izim var asla eşim tiksinmez görmez bile bizde 8 yıl sevglydk ne olcak canım sanki çok şükür halimize hamdolsn Rabbimin verdiklerine verecklrne sakin böyle düşünme allahın ağrina gider neyden dolayi sevgln sana seni herhalinle kabul ediyorum deme gereginde bulundu bunu anlamdm ameliyat olduğunu biliyorsa zaten ameliyat izinin olduğunu tahmin ediyordurİyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben
Kendine su sorunun cevabını ver, eğer sevgilinde boyle bir iz olsa idi sorun eder miydin? Ya da soğur miydin tiksinir miydin?İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?