- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben
Hayr cnm tabiki oda kusursz degil biliyorum ama taktm iste elimde degil ilk kez birini bu kdr ck sevdm kybetmek istemiyrm cunku bni mutlu etmk icn elinden geleni yapiyorSevmekle alakası yok bunun. Karşınızdakini tanrılaştırıp kusursuzmuş gibi görüyor ve kendinizi eksik hissediyorsunuz.
Sağlıklı bir ilişki iöşn bu tavırdan vazgeçmeniz lazım.
İyi aksamlar kızlar yeni üyeyim ve bunu sormadan duramıcam 1 senedir ciddi bi iliskim var evliliğe doğru gidiyor sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama kafama taktığım bi konu var ben 3 yaşında bi ameliyat geçirmişim karnımda göbek deliğimin hizasında bi dikiş izim var sevgilim ameliyat olduğumu biliyor ama dikiş izi olduğunu söylemedim oda bişey sormadı zaten seni her halinle seviyorum diyor ama evlendiğimiz zaman bu izi görüp benden soğursa tiksinirse filan diye çok düşünüyorum hatta ağlıyorum iliskimizede yansıyor bu durumum o derece sevgilimede söyleyemiyorum utanıyorum napıcam ben
Benim icimin cirkin oldugunu soyleyemessin sen bu yazdigimdan bunumu anladin ben karsimdakini cok sevdigim ve kaybetmek istemedgm icin bu kadar taktim bu kdr dusunceli biriyim ki bn sevdigim kiside böyle bisey olsa sorun etmem asla sn bni tanimadan boyle bi yorumda bulunamassinSen bunu mu dert ettin ? Bence soğumalı da zaten!! Sen demek ki böyle bir insansın. Birinin yarası varsa ya da o gün saçı güzel olmamışsa soğuyorsun demek ki!! Bence sen bu zihniyetinden utanmalısın. Şu anda yürüyüp okula gidebilsem, çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde kimseye muhtaç olmadan diye düşünen milyonlarca insan var. Yüzünüzü bilmem, ama için çirkin bence!!
Benim icimin cirkin oldugunu soyleyemessin sen bu yazdigimdan bunumu anladin ben karsimdakini cok sevdigim ve kaybetmek istemedgm icin bu kadar taktim bu kdr dusunceli biriyim ki bn sevdigim kiside böyle bisey olsa sorun etmem asla sn bni tanimadan boyle bi yorumda bulunamassin
Haklısın ama bence biraz empati kurup öyle yorumlarda bulunun sonucta benim ne gibi bisey hissettigimi bilemessiniz tabikide her halime binlerce şükür ama insanoglu iste taktim mi takiyor ben bi sivilceye takan insanlar gördüm kim halinden memnunki hep biseyler buluyoruz kendimize dert etcek sonrada ne kdr sacma bisey icn uzulmusuz diyoruz ne deym allah baska dertler vermesinBen düşündüğümü söylüyorum. İleride ne olacağımız belli değil. Bunun için senden soğuyan adam ileride hamile kalınca kilo aldın diye de soğur, doğumdan sonra dikişlerin var diye kaçacak yer arar. Bunun için senden soğuyacaksa hiç yanında olmasın zaten. Bence çok abartıyorsun. Açıkça söyle göreceksin bunu mu taktın diyecek sen de saçma sapan bir şey için üzüldüğünü anlayacaksın. Niyetim seni yermek değil, mesele bile edilmeyecek bir şeyi kafana takmışsın. İnsanlar kollarından bacaklarından oluyorlar sen bir iz için bu kadar üzülüyorsan bir de onları düşün.. Emin ol senin durumunda olmak isteyen milyonlarca insan var.
Amin.. Bence söyleyin. Ama bunu kafaya taktığınızı söylemeyin çünkü bunu mu kafana taktın diye şaşırabilir. İnanın boş yere kendinizi üzdüğünüzü anlayacaksınız.Haklısın ama bence biraz empati kurup öyle yorumlarda bulunun sonucta benim ne gibi bisey hissettigimi bilemessiniz tabikide her halime binlerce şükür ama insanoglu iste taktim mi takiyor ben bi sivilceye takan insanlar gördüm kim halinden memnunki hep biseyler buluyoruz kendimize dert etcek sonrada ne kdr sacma bisey icn uzulmusuz diyoruz ne deym allah baska dertler vermesin
Evet haklisiniz biraz sacmaladim ama yok artk bu saattn snra hc takmamm seven bni her seyimle sevsin yanii kalbimn guzelligyle o hepsine bedel ☺Amin.. Bence söyleyin. Ama bunu kafaya taktığınızı söylemeyin çünkü bunu mu kafana taktın diye şaşırabilir. İnanın boş yere kendinizi üzdüğünüzü anlayacaksınız.
Kesinlikle.. :) Ben sorun yapacağını düşünmüyorum. İnsanız sonuçta, yarın ne olacağımız bilinmez..Evet haklisiniz biraz sacmaladim ama yok artk bu saattn snra hc takmamm seven bni her seyimle sevsin yanii kalbimn guzelligyle o hepsine bedel ☺
Evet canim herseyin hayrlisi diyorum artk :)Kesinlikle.. :) Ben sorun yapacağını düşünmüyorum. İnsanız sonuçta, yarın ne olacağımız bilinmez..
Suan kendimden utandim yaa resmn cok gecmis olsun canimOo o zaman kimse beni sevmesin, yüzüm dikiş izleriyle dolu ve gayet de herkese normal geliyor çünkü bana normal geliyor.
Sizin yine görünmeyen yerde ben ne yapayım öleyim mi?
Estağfurullah ne diye utanacaksınız ki bence siz biraz takıntı yapmışsınız dikiş izini, her insanın takıntıları vardır sizin de bu yönde.Suan kendimden utandim yaa resmn cok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?