düşünmekten kafayı yiycemm neyapmalıyım :(

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
arkadaşlar aynı konuyla ilgili bu 1 haftada 3.yazışım. abarttığımı düşüneblirsiniz ama ilk kez böyle oluyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. ben bi üniversitede 2.sınıf öğrensiyim. daha önce hiç sevgilim olmadı.kasım ayında okulumza yeni bir araştırma görevlisi gelmiş. ben aralık ayının basında gördüm onu. görür görmez dondum kaldım. sanki onu yıllardır tanıyo gibiyim . arkadaşlarım tipsiz,kro falan dedi . sonra uzun süre görmedim onu. hatta araştırma görevlisi olduğunu bile bilmiyorum o sıralar.çünkü benim bölümümün asitanı değil. sonra okulun sitesinde rastgeldim. hemen faceden buldum. benden 4 yaş büyük. ve doğum günümüz aynı :) çok güzel bi tesadüf değil mi? sonra ne yapsam ne etsem derken fake bir hesap açıp ekledim. daha yakından tanımak için. birbirimize çok benziyoruz. biraz konuştuk ama fake hesap olduğu için çok konuşmadı. geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj da hala görülmedi. beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. ama hiçbirsey yapmıyor. facebooka giriyor dün akşam kapak fotoğrafını değiştirdi. ben illa beni sevsin sevgili olalım demiyorum ama bi cevap versin iyi yada kötü. sizce o neden böyle davranıyor ? ve ben bundan sonra nasıl davranmalıyım ? fikirlerinize ihtiyacım var

Canim belliki istemiyor senin yapabilecegin birsey yok sadece uzak dur.. Erkekler istemedikleri zaman istemiyorum demezler sadece kayitsiz kalirlar:-(

Açmış oldugunuz konudan devam edebilirsiniz aynı içerikli konuları açmak yasak konu tekrarı oluyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709389

Son düzenleme:
Yapma bence.
Düşünerek daha fazla üzme kendini.
Onun da gönlü olsaydı zaten ilk baştan adımı o atardı.
Hadi sen yanaşmışsın,geri çeviremezdi.

Bana yeteri kadar net geldi.
"İstemiyorum" bile diyemeyen cesaretsiz biri kendisi.

ben onun için yapmam dediklerimi yaptım. büyük cesaret gösterdim söyledim. o bana "hayır ben istemiyorum" mu diyemiyor. fake hesaba cvp yazdı bana tık yok. çirkin bi kızda değilim güzellik konsunda kendime güveniyorum

biz kadınların anlamadığı şey bu sessizlik, suskunluk aslında cevaptır.
ve şimdiye kadar bir şeyler hissedip suskun kalan erkek görmedim.

facebookta atıığınız mesaj DİĞER kısmına gidebilir arkadaş listemde olmayanların mesajı oraya gidiyor bende yani görmemiş olabilir :/ İstekte tanımadığı için bekletiyor olabilir benim bir arkadaş bilerek bekletirdi sayı çok görünsün diye öyleleride var

Konuyla alakasız olacak ama ben gördüm.Yakın arkadaşımdı bana anlattığı için biliyorum, 6 ay azap içinde kıvranmıştı.

o kızdan sinyal alamadığı için susmak zorunda kalmıştır.
hoşlandığı kızın o'na karşı boş olmadığını bilen erkek durmaz.
konu sahibesi zaten gerekli tüm sinyalleri vermiş, cevap sessizlik olmuş.

brinden birine bi cavp verse rahatlıycam. inşallah sizin düşündüğünüz gibidir

Yok şekerim, bu konudan tamamen alakasızdı.Kız arkadaşımızdı, açık açık sevdiğini söyleyen mail atmıştı,bana da göstermişti. Kız net sevyrm demişti.

Burdaki konuda haklısın ama.

Keşke önce istek yollasaydın. Belkide sevgilisi vardır. Ya da arkadaşında şifresi vardır kim yollamış diye bakmıştır açıncada bildirimi gitmiştir. Diğer mesajlara da kimse bakmıyor ki yani ben bakmıyorum ayda yılda bir. Okulun kafeteryası yok mu? Eğer orada görürsen yanına falan otur. Hayırlısı

Sesiizlik suskunluk aslında bir cevaptır diyorsunuz ama konu sahibinin attığı mesaj görülmemiş ki.Dolayısıyla ortada çocuğun cevap vermesi gereken bir soru yok ki suskunluğuyla cevap versin.
Yanlış mı anladım ben?
Yalnız mesajı açmasanız dahi ilk cümle yarım da olsa gözüküyor.Konuya ilk nasıl girdiniz?Sanmam ama ilk cümlenin yarısını okusa konuyu anlayabileceği bir mesaj mıydı?

Umarım güzel olur her şey...

Son düzenleme:

önce fake hesaptan ekledim. sevgilisi yok hatta kız arkadas sayısı çok az. iyice araştırdım yani. odasından dışarı çıkmıyo. ayda yılda bir. ben ikincii öğretimim onu görcem diye sabahtan gidiyorum okula

ilk cümlelerimde onu nerde gördüğümü etkilendiğimi falan anlattım. fake hesaba cevap yazdı bana neden yazmıyor anlamadım

Canım en kaba erkek bile isteksizse bizim gibi hemen reddetmez...görmemiş numarası yapar...o da öyle yapmış anlaşılan...bu arada doğum günü ne merak ettim belki burcuna göre bi yorum yaparım :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…