arkadaşlar aynı konuyla ilgili bu 1 haftada 3.yazışım. abarttığımı düşüneblirsiniz ama ilk kez böyle oluyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. ben bi üniversitede 2.sınıf öğrensiyim. daha önce hiç sevgilim olmadı.kasım ayında okulumza yeni bir araştırma görevlisi gelmiş. ben aralık ayının basında gördüm onu. görür görmez dondum kaldım. sanki onu yıllardır tanıyo gibiyim . arkadaşlarım tipsiz,kro falan dedi . sonra uzun süre görmedim onu. hatta araştırma görevlisi olduğunu bile bilmiyorum o sıralar.çünkü benim bölümümün asitanı değil. sonra okulun sitesinde rastgeldim. hemen faceden buldum. benden 4 yaş büyük. ve doğum günümüz aynı :) çok güzel bi tesadüf değil mi? sonra ne yapsam ne etsem derken fake bir hesap açıp ekledim. daha yakından tanımak için. birbirimize çok benziyoruz. biraz konuştuk ama fake hesap olduğu için çok konuşmadı. geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj da hala görülmedi. beni bozmak yada üzmek istese tersler veya en azından mesajı görüldü yapıp cevap yazmaz. yada arkadaşlık isteğini reddeder. ama hiçbirsey yapmıyor. facebooka giriyor dün akşam kapak fotoğrafını değiştirdi. ben illa beni sevsin sevgili olalım demiyorum ama bi cevap versin iyi yada kötü. sizce o neden böyle davranıyor ? ve ben bundan sonra nasıl davranmalıyım ? fikirlerinize ihtiyacım var