düşünmekten kafayı yiycemm neyapmalıyım :(

Canım en kaba erkek bile isteksizse bizim gibi hemen reddetmez...görmemiş numarası yapar...o da öyle yapmış anlaşılan...bu arada doğum günü ne merak ettim belki burcuna göre bi yorum yaparım :)?

3 mart canım yani balık :) bi insan terslenmeyi bukadar istemez terslesin bende onu siliyim,unutuyum diye bekliyorum

3 mart canım yani balık :) bi insan terslenmeyi bukadar istemez terslesin bende onu siliyim,unutuyum diye bekliyorum

Balıklar duygusaldır hele erkekleri bulutlarda yaşar :) kırılmandan korkmuş olabilir...bence bir biçimde önceden seni eklediği adresten yaz ben buyum bu adresi de senin için açmıştım istemiyosan söyle...değilse ikilemde bırakma yıpranıyorum diye...

Bence kırılmaman için cevap vermiyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğrenci-asistan ilişkilerini pek etik bulmuyorum belki o da öyle düşünüyordur? Gerçi sizin bölümün asistanı değilmiş durum değişir öyleyse ama bilemedim

Sen asistan olsan,sana böyle bir mesaj gelse ne düşünürsün ?
Birisinin seninle dalga geçtiğini veya denemek istediğini olabilir mesela.
Hiç tanımadığı birinden mesaj alan kişi,hemen tanışalım kaynaşalım diye cevap vermez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…