Düşünmekten uykularım kaçtı

Görüşün için tşkr ederim

Ben ilk 69 ile ogrendim 28 mayısta.her iki gune bir baktirdim.168,412,795 ve en son cumartesi 1668 cıktı.persembe yaptirdigim 795 ile o gun doktora gittim kese gorunmedi zaten daha bakmadan gorunmeme ihtimali yuksek dedi.dis gebeligi de sordum artisin guzel ilerlemis birde rahim kalinligi 19 mm dis gebelik ihtimali yok gibi dedi sakin kal dedi. Cumartesi 1272 ve ustu cikarsa sali gel dedi dedim pazartesi gelsem garanti olsun dedi salı artik gozukmesi lazim dedi.ben de beta baktirdim 1668 cıktı çok şükür. O yuzden stres yapmayin 400 ler icin cok erken bana doktorum 1500 ve ustu demişti.benim merak ettigimde kalp atışının ne zaman duyulduğu. Bana cumartesinden sonra daha da beta baktirma iyi cikarsa demisti bugun baktirmamk icin kendimi zor tututyorum cok şükür hep 2 kati arttı. O yuzden 2 kat olarak takip etmek gerek.yarin oglenden sonra randevum var bakalim ins keseyi görürüm

Hayırla kucağına al inşallah :) kese göründükten yaklaşık 2 hafta sonra kalp atışı duyuluyor canım

Ben diğer bebeğimde kalp atışını 2 buçuk aylıkken duymuştum cnm bende yarın gidicem nasipse bakalım sonuç ne olacak benim ben cuma günü beta hcg baktırdım ilk defa 830 lardaydı bir daha gitmedim büyük ihtimal yarın ister diye düşünüyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah güzel haberlerle karşılaşalım

Amin canim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…