İnşaallah canım. Bende pko var sebep olarak bu söylendi. Düzensiz adetten evlenince gittim dra ilk aydan dr senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi. Öyle demese bende takmayacaktım belki bu kadar. 3.5 yıl sonra bir dış gebelik geçirdim. Ondan 3 ay sonra oğluma hamile kaldım ama onuda 21 haftalıkken kaybettim. Benimde ondan sonra olmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarıA.s canim bende 4.5 yil oldu iki kere dusuk yaptim daha da gebe kalamiyorum rabbimin vardir bi bildigi diyor cabayla ve sabirla bekliyorum , bu ay umitliydim ancak dun adet oldum uzuldum ama hayirlisi deyip sabri yuklendim, yarin uludag uni gidip kan verecem insallah cabamizin sonucu rabbim hayirli evlat verir
Size sarılmaya geldim
Allah korusun canım. İnşallah birgün nasip olur hepinize2 yil olacak. Ne dusuk yasadim ne baska bir sey. Rabbim hayirlisini versin
Hayırlısıyla nasip olur inşallah.Bu ay ikinci asilamami yapacaklar. Dualarla olsun insallah. Hepimize nasip olsun
İnşallah bu sefer nasip olur canım inanarak git, umut değilde inanç.5 yıllık evlilik .ilk yılım vajinusmusla geçti tam iyileştim bu sefer eş kaynaklı sorun . dene dene olmuyor kürler macunlar cevizler adamı 110 kilo yaptım yok olmadı .tüp denedik 1 kez yine olmadı ... sayısız gebelik testinde test çizgi görme.... ağla ağla bir hal oldum .rabbim 2 tedaviye başlamayı nasip etti yakında başlayacağım ins.
Tam benlik bı topik olmuş. Hadi ağlayalım
İnşallah canım. Rabbim umudunu kaybeden kullarından etmesin.şimdi ağlayalım ama yarın kalkalım daha güçlü bir şekilde
İnşallah nasip olur canım bak bir kaç yerde araştır en iyisini seç. Bazı merkezler para için her şeyi yapıyor. Bakarsın Rabbim nasip eder sen orayı beklerken3 yıllık evliyim. 1.5 yıldır bebe gelemedi. Amh düşüklüğüm olduğunu yeni öğrendim. Eşimde de değerler düşük. Tüp bebek serüvenimi başlatmak için haftaya ilk görüşmeme gideceğim nasipse. Hepimizin kucağı dolsun tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?