Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mcz09

Meleğim abi oldu 😢 F🕊M🤲👶
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
6.071
9.420
198
Slm kızlar, umarım doğru yere açmışımdır.
Hamile kalmak isteyenlerin ve hamile olanların var topikleri. Birde bizim olsun
Yıllarca bebek için uğraşanlar,yeni başlayanlar,kaybedenler hepinizi bekliyorum.
Aman kafandan at olur dediler attık olmadı atmadık yine olmadı...
Aa canım ben korunurken hamile kaldım dediler korunduk,korunmadık yine olmadı.
Benim bu yolda 5.5 yılım bitti.
Haydi buyrun ağlamaya, teselli bulmaya, kafa dağıtmaya...
merve
Mavibirumut

Etiketleyin birbirinizi gelin kızlar

Son düzenleme:
A.s canim bende 4.5 yil oldu iki kere dusuk yaptim daha da gebe kalamiyorum rabbimin vardir bi bildigi diyor cabayla ve sabirla bekliyorum , bu ay umitliydim ancak dun adet oldum uzuldum ama hayirlisi deyip sabri yuklendim, yarin uludag uni gidip kan verecem insallah cabamizin sonucu rabbim hayirli evlat verir

İnşaallah canım. Bende pko var sebep olarak bu söylendi. Düzensiz adetten evlenince gittim dra ilk aydan dr senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi. Öyle demese bende takmayacaktım belki bu kadar. 3.5 yıl sonra bir dış gebelik geçirdim. Ondan 3 ay sonra oğluma hamile kaldım ama onuda 21 haftalıkken kaybettim. Benimde ondan sonra olmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları

5 yıllık evlilik .ilk yılım vajinusmusla geçti tam iyileştim bu sefer eş kaynaklı sorun . dene dene olmuyor kürler macunlar cevizler adamı 110 kilo yaptım yok olmadı .tüp denedik 1 kez yine olmadı ... sayısız gebelik testinde test çizgi görme.... ağla ağla bir hal oldum .rabbim 2 tedaviye başlamayı nasip etti yakında başlayacağım ins.

Herkes içinden geçenleri yazabilir kızlar.
Ben ilk çok düşünüyordum sağdan soldan herkes soruyor diye dahada stres oluyordum. İki defa kaybettim olmaması kaybetmek kadar zor değilmiş onu anladım.
21 haftalık kaybettiğim bebeğim için nasıl güzel hayallerim vardı. Hamileliğimi güzel geçirmek için çok uğraştım ama melek oldu gitti. İlk kaybedince kafayı yicektim elim sürekli karnımda büyüyor mu diye aynaya bakıyordum. Sonra anladım ki Allah ne derse o oluyor.
Artık eskisi kadar takık değilim .
Ve inanıyorum ki anne olmak isteyen herkes birgün mutlaka tadıcak bu güzelliği.

İnşallah bu sefer nasip olur canım inanarak git, umut değilde inanç.
Benim teste verdiğim parayı kumbaraua atsam ohohooo. Adet olsam bile inanmazdım bir daha yapardım..

Bende 1.5 senedir bekliyorum. Pko hastasıyım. Şuan tedavi için ilaç kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı bebeler nasip etsin

İnşallah nasip olur canım bak bir kaç yerde araştır en iyisini seç. Bazı merkezler para için her şeyi yapıyor. Bakarsın Rabbim nasip eder sen orayı beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…