- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
İnşaallah canım. Bende ki pko en üst seviyesi,kilo,adet düzensizliği,sivilce,kıl tüy ne ararsan. Kaç dra gittiysem kilo ver dediler. Ve ben evlat sahibi olmak için mide küçültme ameliyatı oldumBende 1.5 senedir bekliyorum. Pko hastasıyım. Şuan tedavi için ilaç kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı bebeler nasip etsin
Araştırma hastanesinde olacak ve raporda çıkar büyük ihtimalle. Paralık bi durumları olamaz benle.İnşallah nasip olur canım bak bir kaç yerde araştır en iyisini seç. Bazı merkezler para için her şeyi yapıyor. Bakarsın Rabbim nasip eder sen orayı beklerken
Acıyı üzüntüyü yaşarken tam yaşayacaksın,sonra ayağa kalkıp tekrar başlayacaksın. Ağla şimdi yarın yeni birgün silersin gözünün yaşını
Rapor için 3 aşılama gerekli devlette aşılama denediniz mi?Araştırma hastanesinde olacak ve raporda çıkar büyük ihtimalle. Paralık bi durumları olamaz benle.
Nasılsın şimdi ne kadar kilo verdin?İnşaallah canım. Bende ki pko en üst seviyesi,kilo,adet düzensizliği,sivilce,kıl tüy ne ararsan. Kaç dra gittiysem kilo ver dediler. Ve ben evlat sahibi olmak için mide küçültme ameliyatı oldum
Gülüm tüp bebek deneyecek misin sen?8senedir evliyim 2017de ilk hamisligimi yasadim 16.gun kaldı dusukle sonuclandi benle sonra tekrar ilac tedavileri geçen sene 2 defa asilama denedik yine olmadi bu sene clife diye macun denedim 2 ay yok yine yok ve hala yokkk
Canım bende aynı ya. Kilo var, düzensizlik var, sivilce var, var da var. 1.62 boya 60 kilo normal mi ? değil ama zayıflayamıyorum.İnşaallah canım. Bende ki pko en üst seviyesi,kilo,adet düzensizliği,sivilce,kıl tüy ne ararsan. Kaç dra gittiysem kilo ver dediler. Ve ben evlat sahibi olmak için mide küçültme ameliyatı oldum
8senedir evliyim 2017de ilk hamisligimi yasadim 16.gun kaldı dusukle sonuclandi benle sonra tekrar ilac tedavileri geçen sene 2 defa asilama denedik yine olmadi bu sene clife diye macun denedim 2 ay yok yine yok ve hala yokkk
Bende de pko var ne kullanıyorsun ilaç canımBende 1.5 senedir bekliyorum. Pko hastasıyım. Şuan tedavi için ilaç kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı bebeler nasip etsin
Aşılama 3 yıl dolduğundan şart değil diye biliyorum. Ve sebepsiz infertilite değil ya ona göre rapor çıkıyor diye biliyorum.Rapor için 3 aşılama gerekli devlette aşılama denediniz mi?
Canım hosgeldin gel omzum burada
O neydi gıı kız sen 60 a kilo mu diyorsun. 31 kilo verdim ameliyattan sonra boyum 168 ve daha vermem gereken 25 kilo var.Canım bende aynı ya. Kilo var, düzensizlik var, sivilce var, var da var. 1.62 boya 60 kilo normal mi ? değil ama zayıflayamıyorum.
Bende gerekli diye biliyorum ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım. Çok var tüpe hazırlanırken hamile kalan inşallah sendede öyle olurAşılama 3 yıl dolduğundan şart değil diye biliyorum. Ve sebepsiz infertilite değil ya ona göre rapor çıkıyor diye biliyorum.
Muğladayım. Çevre illerdeki drlarada gittim ben 1 dr hariç hepsi olumsuz konuştu.Kizlar bu arada hangi şehirde siniz .ben ankaradayim
31 verdim iyiyim çok şükür.Nasılsın şimdi ne kadar kilo verdin?
Esimde bende istemiyoruz canim zamana biraktik rabbimin verdiği umutla yetiniyorumGülüm tüp bebek deneyecek misin sen?
Aynı değerlerle birine rapor çıkmış birine aşılama demişler illa. Biraz da merkezle alakalı oluyor galiba. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Bende gerekli diye biliyorum ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım. Çok var tüpe hazırlanırken hamile kalan inşallah sendede öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?