Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 1.5 senedir bekliyorum. Pko hastasıyım. Şuan tedavi için ilaç kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı bebeler nasip etsin
İnşaallah canım. Bende ki pko en üst seviyesi,kilo,adet düzensizliği,sivilce,kıl tüy ne ararsan. Kaç dra gittiysem kilo ver dediler. Ve ben evlat sahibi olmak için mide küçültme ameliyatı oldum

İnşallah nasip olur canım bak bir kaç yerde araştır en iyisini seç. Bazı merkezler para için her şeyi yapıyor. Bakarsın Rabbim nasip eder sen orayı beklerken
Araştırma hastanesinde olacak ve raporda çıkar büyük ihtimalle. Paralık bi durumları olamaz benle.

8senedir evliyim 2017de ilk hamisligimi yasadim 16.gun kaldı dusukle sonuclandi benle sonra tekrar ilac tedavileri geçen sene 2 defa asilama denedik yine olmadi bu sene clife diye macun denedim 2 ay yok yine yok ve hala yokkk

İnşaallah canım. Bende ki pko en üst seviyesi,kilo,adet düzensizliği,sivilce,kıl tüy ne ararsan. Kaç dra gittiysem kilo ver dediler. Ve ben evlat sahibi olmak için mide küçültme ameliyatı oldum
Nasılsın şimdi ne kadar kilo verdin?

Canım bende aynı ya. Kilo var, düzensizlik var, sivilce var, var da var. 1.62 boya 60 kilo normal mi ? değil ama zayıflayamıyorum.

8senedir evliyim 2017de ilk hamisligimi yasadim 16.gun kaldı dusukle sonuclandi benle sonra tekrar ilac tedavileri geçen sene 2 defa asilama denedik yine olmadi bu sene clife diye macun denedim 2 ay yok yine yok ve hala yokkk
ahh canım insan bir kere tadınca kaybedince bu bekleme süresi daha da çok üzüyor. Çok iyi biliyorum,anlıyorum.

Rapor için 3 aşılama gerekli devlette aşılama denediniz mi?
Aşılama 3 yıl dolduğundan şart değil diye biliyorum. Ve sebepsiz infertilite değil ya ona göre rapor çıkıyor diye biliyorum.

Canım bende aynı ya. Kilo var, düzensizlik var, sivilce var, var da var. 1.62 boya 60 kilo normal mi ? değil ama zayıflayamıyorum.
O neydi gıı kız sen 60 a kilo mu diyorsun. 31 kilo verdim ameliyattan sonra boyum 168 ve daha vermem gereken 25 kilo var.
Tahlillerin nasıl? Prolaktin mesela? Yada insülin direncin var mı?

Kizlar bu arada hangi şehirde siniz .ben ankaradayim

Aşılama 3 yıl dolduğundan şart değil diye biliyorum. Ve sebepsiz infertilite değil ya ona göre rapor çıkıyor diye biliyorum.
Bende gerekli diye biliyorum ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım. Çok var tüpe hazırlanırken hamile kalan inşallah sendede öyle olur

Bende gerekli diye biliyorum ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz canım. Çok var tüpe hazırlanırken hamile kalan inşallah sendede öyle olur
Aynı değerlerle birine rapor çıkmış birine aşılama demişler illa. Biraz da merkezle alakalı oluyor galiba. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…