Ben femara ile hamilr kaldım kızlar 2 defada. Öncesinde aşılama denesik tutmadı. Benim yumurtalıklar çok dirençli tek yumurt a zor oluştu. Erken doğumdan sonrada bir kere deneyecektik iğne kullandım 17 gün tek bir yumurta bile olmadı ☹Bende de pko var ne kullanıyorsun ilaç canım
İnşallah helsin mucizen bir an önce. Ama bu kadar gelişmişken tıp deneseniz keşke.Esimde bende istemiyoruz canim zamana biraktik rabbimin verdiği umutla yetiniyorum
Evet canim o ani not etmisim ve her defterimi elime aldigimda üzülüyorum ama nasip diyorum rabbim anliyor duyuyor ne umutla bekledigimi asla isyan etmedim vericek biliyorum zamani var bekliyorum tarifsizdi o anahh canım insan bir kere tadınca kaybedince bu bekleme süresi daha da çok üzüyor. Çok iyi biliyorum,anlıyorum.
Kuzum hepsine baktırdım bı sıkıntı yok dendi ama bu doktora pek güvenmedim. Değiştirdiğim 4. Doktor bu bakalım şimdi kaç tedavisine başladı. Femara kullandım ondan sonuç alamadım. Şimdi Duphaston diye bı ilaç kullanıyorum. İlaçtan sonra hamile kalamazsan tekrar gel rahim filmi çekelim dedi.O neydi gıı kız sen 60 a kilo mu diyorsun. 31 kilo verdim ameliyattan sonra boyum 168 ve daha vermem gereken 25 kilo var.
Tahlillerin nasıl? Prolaktin mesela? Yada insülin direncin var mı?
Amin inşallahAynı değerlerle birine rapor çıkmış birine aşılama demişler illa. Biraz da merkezle alakalı oluyor galiba. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Oh çok güzel olmuş. Şimdi çok daha iyi hissediyorsundur.31 verdim iyiyim çok şükür.
Canım hosgeldin gel omzum burada
Ben son kontrolde video çekmiştim ultrasonda. Ara ara açıp bakıyorum ağlıyorum. Ne umutlarla başlamıştık halbuki.Evet canim o ani not etmisim ve her defterimi elime aldigimda üzülüyorum ama nasip diyorum rabbim anliyor duyuyor ne umutla bekledigimi asla isyan etmedim vericek biliyorum zamani var bekliyorum tarifsizdi o an
Canim bilmiyorum ama bana cok uzak tup bebekİnşallah helsin mucizen bir an önce. Ama bu kadar gelişmişken tıp deneseniz keşke.
Duphaston rahmi kalınlaştırıyor umarım faydası olur bende kullanmıştım ama işe yaramadı. Rahim filmi iyi fikir mutlaka çektirKuzum hepsine baktırdım bı sıkıntı yok dendi ama bu doktora pek güvenmedim. Değiştirdiğim 4. Doktor bu bakalım şimdi kaç tedavisine başladı. Femara kullandım ondan sonuç alamadım. Şimdi Duphaston diye bı ilaç kullanıyorum. İlaçtan sonra hamile kalamazsan tekrar gel rahim filmi çekelim dedi.
Rabbim meyvesiz bırakmasın bizleri her duamda bencil etmeden ediyorum duamiBen son kontrolde video çekmiştim ultrasonda. Ara ara açıp bakıyorum ağlıyorum. Ne umutlarla başlamıştık halbuki.
Neden ki? Yani anlatmak istemiyorsan sen bilirsin de Allah bu imkanı vermiş doktorlara. Belki bu vesile olacak bilemeyiz ki.Canim bilmiyorum ama bana cok uzak tup bebek
Hemde nasıl çok şükür. İnşallah bebeğim olursa daha da iyi hissederim.Oh çok güzel olmuş. Şimdi çok daha iyi hissediyorsundur.
İnnnşallahHemde nasıl çok şükür. İnşallah bebeğim olursa daha da iyi hissederim.
Bilemiyorum canım rahim filminden korkuyorum. Uyutmadan cektiremem.Duphaston rahmi kalınlaştırıyor umarım faydası olur bende kullanmıştım ama işe yaramadı. Rahim filmi iyi fikir mutlaka çektir
Amin canım. Gün gelicek belki yaramazlar diye şikayet edicez burda.Rabbim meyvesiz bırakmasın bizleri her duamda bencil etmeden ediyorum duami
Korkmanı gerektiricek hiç bir şey yok 3 sefer çektirdim. Anestezili biri ikisi anestezisiz.Bilemiyorum canım rahim filminden korkuyorum. Uyutmadan cektiremem.
Ağrısı çok oluyor diyorlar. O yüzden anestezili istiyorum. İnşallah ilaç faydasını gösterirse hiç gerek kalmaz.Korkmanı gerektiricek hiç bir şey yok 3 sefer çektirdim. Anestezili biri ikisi anestezisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?