Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pko var ne kullanıyorsun ilaç canım
Ben femara ile hamilr kaldım kızlar 2 defada. Öncesinde aşılama denesik tutmadı. Benim yumurtalıklar çok dirençli tek yumurt a zor oluştu. Erken doğumdan sonrada bir kere deneyecektik iğne kullandım 17 gün tek bir yumurta bile olmadı ☹

ahh canım insan bir kere tadınca kaybedince bu bekleme süresi daha da çok üzüyor. Çok iyi biliyorum,anlıyorum.
Evet canim o ani not etmisim ve her defterimi elime aldigimda üzülüyorum ama nasip diyorum rabbim anliyor duyuyor ne umutla bekledigimi asla isyan etmedim vericek biliyorum zamani var bekliyorum tarifsizdi o an

O neydi gıı kız sen 60 a kilo mu diyorsun. 31 kilo verdim ameliyattan sonra boyum 168 ve daha vermem gereken 25 kilo var.
Tahlillerin nasıl? Prolaktin mesela? Yada insülin direncin var mı?
Kuzum hepsine baktırdım bı sıkıntı yok dendi ama bu doktora pek güvenmedim. Değiştirdiğim 4. Doktor bu bakalım şimdi kaç tedavisine başladı. Femara kullandım ondan sonuç alamadım. Şimdi Duphaston diye bı ilaç kullanıyorum. İlaçtan sonra hamile kalamazsan tekrar gel rahim filmi çekelim dedi.

Aynı değerlerle birine rapor çıkmış birine aşılama demişler illa. Biraz da merkezle alakalı oluyor galiba. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Amin inşallah

Evet canim o ani not etmisim ve her defterimi elime aldigimda üzülüyorum ama nasip diyorum rabbim anliyor duyuyor ne umutla bekledigimi asla isyan etmedim vericek biliyorum zamani var bekliyorum tarifsizdi o an
Ben son kontrolde video çekmiştim ultrasonda. Ara ara açıp bakıyorum ağlıyorum. Ne umutlarla başlamıştık halbuki.

Duphaston rahmi kalınlaştırıyor umarım faydası olur bende kullanmıştım ama işe yaramadı. Rahim filmi iyi fikir mutlaka çektir

Korkmanı gerektiricek hiç bir şey yok 3 sefer çektirdim. Anestezili biri ikisi anestezisiz.
Ağrısı çok oluyor diyorlar. O yüzden anestezili istiyorum. İnşallah ilaç faydasını gösterirse hiç gerek kalmaz.

Ben de üç yıldır evliyim iki yıldır düşünüyoruz nasip olmadı bir yıl dolunca doktora gittik eşimin değerleri oldukça düşük çıktı hiç beklemediğim bir durumdu hep benden kaynaklı bir şey var diye düşünürdüm çünkü adetlerim son zamanlarda düzensizdi ama hsg de çektim tüm kontrolleri oldum bir sorun yık dedi doktor ... Eşimde varikosel varmış baya da ilerlemiş parayı denkleştirip ameliyatı olduk neredeyse bir yıl olacak hiçbir şekilde hamile kalamadım virüs sebebiyle r daha gidip de test de yapmadık ama zaten ameliyat işe yararsa ilk altı ayda olur demişti doktor demek ki bir işe yaramamış Eşim üzülmesin diye üzüntümü içime atmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve bunalıyorum tabi bu süreçte hiç yanımızda olmayan ailesi de cabası..,, velhasıl ben de yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…