düşünmekten yoruldum artık..

böyle diretmeye devam ederseniz eşinizle aranıza soğukluk girer.
bu durum yüzünden boşanamıcağınıza göre o gittiğiniz yerde arkanızda duracak eşiniz de olmayacak.
herkesin evlatlarına ihtiyacı var ki,kızacaksınız yine ama bencillik yapıyorsunuz.
mecbur gideceksiniz yapacak bişeyiniz yokken ne diye hastalanıp ailenizin huzurunuzu bozuyorsunuz ki.

fikriniz için tşk ederim öncelikle...düşündük bizde bunu babam hayatta gelmem diyor beni bu yaştan sonra kimse götüremez diyor...:((siz nasıl başardınız peki?lütfen bişeyler söleyin...anneniz babanız nasıl geldi nasıl ikna ettiniz??

siz olmadan yapamam oralarda,gözüm arkada kalır aklım sizde kalır naparım ne ederim de eğer götürücek imkanınız varsa de işte bişeyler :)) ana baba yüreği kıramazlar,tek çocukmusun sen canım?

siz olmadan yapamam oralarda,gözüm arkada kalır aklım sizde kalır naparım ne ederim de eğer götürücek imkanınız varsa de işte bişeyler :)) ana baba yüreği kıramazlar,tek çocukmusun sen canım?

tek çocuk sayılırım cnm...bi erkek kardeşim var hem küçük hemde pek ilgili değil...babam çok serttir ikna edeceğim sanmıyorum...

yorumların tamamını okumadım, bunu öneren oldu mu bilmiyorum ama:
anneniz ve babanızı da Bursa ya getirin.onlar için farke den bi durum yok sanırım??

bende bunu önerecektim:46:

eşim emniyet mensubu..yani mecburen gitmesi gerekli...biraz bencil bu konuda ailesinden ayrı okumuş çalışmış yıllarca bende burda yaşayalım diyorum dedikçe çıldırıyor adeta ...ben onları ölünce mi görücem diyor ee aynı şey benim için de geçerli diyorum evlenmeseydin diyor..Bi türlü yola getiremedim ne yaptıysam fayda etmedi bilmiyorum Allah yardım etsin bana...:(((

eşinmi bencil !!!!!!!

ne o taraf ne bu taraf iki tarafa da yakın olmamak en makbulu orta bir yere karra kılmanız gerekiyr aksi takdirde eşinin ordan benm gibi sudan cıkms balıga cevirirler seni :(

canım sen hangi şehirdesinn
eğer erzurumsa bursa ordan daha büyükk ve daha güzel sıkılmazsınn inann

arkadaşım sen daha bursaya gelmeden bursadan nefret etmişsin. bende doğu filan sandım gideceğin memleketi hani oranın yemekleri bana çok ağır gelir mesela inan ilk okuyunca öyle düşündüm. bursa güzel şehir daha ne istiyorsun bizim bi komşumuz ta ağrıda doğu görevi yapıp bursaya çıktı tahini oda polis şuan bursayı çok seviyor. ve burdan ev alıp yaşamak istiyorlar buraya geldiğinde tek komşusu bizdik. oda ailesine her özlediğinde gidiyor ailesinin yanına. sen kendini şartlandırmışsın orda yaşamak için. eşinede hak ver bu konuda. mutlaka zordur ayrılmak ama tahinli meslek olunca katlanmak gereklidir diye düşüyorum

Back
X