• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşünmekten yoruldum

Hanımefendi çocuğu falan bahane edinmeyin rica ederim
Siz bu adam için geri dönüyorsunuz
Bebek umrunuzda değil, olsa bebeğinizi ordan kurtarma yolları arardınız barışma değil
Bu adam bir sosyopat el kadar bebeğin ağzına vurdu diyorsunuz?!
Çocuğa tekrar vurduğunda çocuğun sakat kalmayacağı ne malum? Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Yazıklar olsun. Sizin gibi koca delisi tiplere katlanamıyorum. Evladınızın canına da mı acımazsınız?
+100000000
Eğer bu mesaj için ban aldıysan çok üzülürüm
Çünkü yüzde yuz doğru

Konu sahibi gibi tiplere asla acimiyorum
Ama o çocuk için çok üzgünüm
İleride o çocuğa niye bizi bu adamla yaşattin anne dediğinde
Senin için cektim yavrum deyip bir de küçücük çocuğa vicadani bir yük verir

Çborcvvar 50 bin ailem baksın diyor asla istemiyorum çok sorunlular bagrıs cagrıs cocuk deli olur.ailemede babamı seni buraya gömerim diye üstüne yurudu ailemde ayrış gel tüm borcunöder bebege bskarız diyo ailen düğündeki takıları versin onla bırc ödensin diyorum paraları yok veremiyoşar hem o borç değişdi düğün masrafıydı diyo kardesınız gibi kendiniz gibi yazın kurban olayom
Zaten kardesim gibi kendim gibi yaziyorum yahu kocan cocugu dovuyo sen onun ailesi baksin istemiyorum sorunlu aile bagris cagiris diyosun yahu sorun senin koynundaki o adam cocugunun psikolojisini bozmuyomu ya babamin ustune yurudu diyosun adam HASTA gormuyomusun allah askina ac gozlerini kizina aci kendine aci kurtar kendini bu psikopattan

Yalvardı yakardı tedavi olacagım dedi ağladı haykırdı ancak borcu ödemeden gitmek yok dedi ailesini aradı glin bitti alın bavullarımı diye cunku ben çık evden cocugun düzenini bozma dedim ancak o senin o ailene bu evi yar etmem dedi bananı ara alsın seni dedi aramadım kendi aradı gel kızını al desi kapadı kapıyı kitledi evden çıkmayacaksın aileler karsışasacak kan gövdeyi götürecek dedi 6 yılın hayrına bırak yoluma gideyim dedim. Seni çok sevdim ve haşada seviyorum hayatom zindana döndü dedi uzunca baktı gözlerime öptü oglunu çılardı yolcu etti bizi baba evindeyim artık sadece eş cantam ve 3 patca koyafetimle hiç bişeye dokınmak grlmedi içimden

Ayrılma sebebiniz ne ?

Illa ayrılmak gerekiyorsa bence önce bir iş bulun çalışmıyorsanız . Çocuğunuza kim bakacak ? Bir de ev tutarsınız başta zor olur ama biryerden sonra kolaylaşır .

Böyle ruh hastalarını nasıl ve neden sevdiğinizi anlayamıyorum.
Tek çözüm, BOŞANIN.

Cocuga siddet uyguluyan bi baba buna göz yummus bir es. Simdi mi aklin basina geldi ? Iki defa cocugun kolunu morartiginda nerdeydin? Nasil annesin sen cocuk aglamista kizmis sıkmıs cocugu. Yaziklar olsun.

Babamı aradı al kızını diye cocuguda aldım geldim şimdi yalvarıyor dön ne dersen tamam diye ama ailem o adama gidersen bizi sil sana ömrünce zulmeder diyorlar

Babamı aradı al kızını diye cocuguda aldım geldim şimdi yalvarıyor dön ne dersen tamam diye ama ailem o adama gidersen bizi sil sana ömrünce zulmeder diyorlar
Bu hayattaki en büyük tecrübem şu ki aileler bu konuda ne diyosa yüzde bir milyon haklı. Aileni dinle huzur bul. Kesin ve net!

Ben bebeğimle kendime üzülecegime niye hala ona üzülüyorum.ailem tmm derse gidecegim o derece içim kanıyor

Her yazılanı defalarca okudum nedie beni bağlayan yeni olsugu içinmi böyleyim
Yazıklar olsun size.. Çocuğumu kurtardım çok şükür ailemde arkamda diyeceğinize insan bile olamamış bir adam için dönsem mi diye düşünüyorsunuz.. Keşke çocuk yapmasaydınız da kocanızı eyleseydiniz.

Yazıklar olsun size.. Çocuğumu kurtardım çok şükür ailemde arkamda diyeceğinize insan bile olamamış bir adam için dönsem mi diye düşünüyorsunuz.. Keşke çocuk yapmasaydınız da kocanızı eyleseydiniz.
Kesinlille haklısın Alşah benim içimi sogutsun inş

allah aşkına bi kendinize gelin. neler yaşatmış size sizin dediklerinize bakın. vallahi delireceğim bu kadınlarımız neden bu kadar pasif, neden bu kadar koca bağımlısı?
lütfen geri dönmeyin. şu adamcıklar kendini bişey sanmasın.

Çok belli ki affedip geri döneceksiniz eşinize. Bari bunu hemen yapmayın burnu sürtsün, gerçekten pişman olsun.
O da olursa tabi. Yoksa her şartta affettiğiniz için daha beterlerini yaşayacağınız kesin.

Okurken gözlerim doldu, benim bebeğimde iki yaşında. Hangi yürek dayanır böyle bir şiddete, çoçuğunuza bunu reva görüyorsunuz sevin kocanızı devam edin evliliğinize. Kollarını moraracak şekilde sıkmış nasıl canı yanmıştır yavrunun, ağzına vurmak neyin nesi Allahım çıldırıcam. Onun yaptığı şiddete sessiz kalarak şiddete ortak olduğunuzun farkında mısınız?
Baba olmak çocuğu dövme hakkı mı veriyormuş, ne demek ben babasıyım kimse karışamaz. Daha iki yaşında bu şiddete maruz kalıyorsa ilerde yaşanabilecekleri düşününce tüylerim diken diken oluyor.
Ailenizin yanına gidin, koruma kararı alın, çocuğa da size de yaklaşamasın. Kendiniz için değil çocuğunuz için adım atın.

Back
X